Vineri, 22 Noiembrie, 2019 - 16:43

Salonic, 22 noiembrie 2019: Delegația Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) a participat vineri, 22 noiembrie, la cea de-a 61-a reuniune a Comitetului Director al Consiliului de Afaceri al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră (CA OCEMN) sub egida Președinției în exercițiu a Greciei. În perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2020, România va prelua conducerea rotativă a OCEMN, iar, în acest context, CCIR va prelua președinția Consiliului de Afaceri al OCEMN.

 

Luni, 13 Mai, 2019 - 11:40

În perioada 12-13 mai a.c, delegația oficială a Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) desfășoară o misiune economică în Republica Kârgâzstan. Cu această ocazie, au fost programate întâlniri la nivel înalt, cu scopul de a facilita accesul antreprenorilor români și kârgâzi pe cele două piețe de desfacere, precum și de a crește volumul schimburilor comerciale dintre România și Kârgâzstan.
 

Luni, 25 Februarie, 2019 - 12:21

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, conduce, în perioada 24-27 februarie, o delegație a oamenilor de afaceri din România într-o misiune economică în Algeria.
Pe agenda de lucru a misiunii economice se află o serie de întâlniri importante cu factori de decizie din mediul politic și economic algerian, precum Ministrul Industriei, Youcef Yousfi, Ministrul Comerțului, Said Djellab, și președintele companiei naționale de cale ferată, Slimane Bouchema.

Joi, 1 Noiembrie, 2018 - 15:34

București, 1 noiembrie, 2018: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ambasada SUA la București a organizat, astăzi 1 noiembrie, Forumul Securitatea Alimentelor și a Resurselor de Apă, eveniment ce are loc în marja Târgului Comercial Indagra, aflat în desfășurare la Romexpo.

 

Joi, 11 Octombrie, 2018 - 04:25

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului a organizat marți, 9 octombrie a.c., la Camera de Comerț și Industrie a României, Simpozionul pentru dezvoltare durabilă în industria textilă, un eveniment organizat în premieră.

Prin organizarea acestui eveniment, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și-a propus să atragă atenția asupra reutilizării și reciclării deșeurilor din industria textilă și, totodată, să transmită un mesaj public de conștientizare a importanței economiei circulare, aplicată în industria textilă din România. 

Subscribe to CCIR