Luni, 11 Mai, 2020 - 20:47
Motiunea anti-Cîțu este sustinuta de 70 de parlamentari si votul pe ea va fi dat in sedinta de miercuri

Camera Deputatilor a dezbatut, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, intitulata "Virusul Citu a infectat economia nationala", prilej pentru un schimb de replici si acuzatii extrem de dure intre PSD si PNL.

Ministrul de Finante s-a aparat cu cifre si date statistice, laudand masurile adoptate de guvernul Orban si amplificand efectele lor. In schimb, PSD a lansat mai multe atacuri la adresa lui si a guvernarii PNL, negand rezultatele pozitive care s-ar fi inregistrat la nivelul economiei romanesti.

Marţi, 3 Decembrie, 2019 - 14:16

Proiectul deputatului PSD Valeriu Steriu care îi scutește pe ziariști și tehnicienii din presă de impozitul pe venit de 10% a primit raport favorabil, marți, în unanimitate, în Comisia de buget a Camerei Deputaților și merge la plen pentru votul final.

În iunie, comisia a adoptat un raport de respingere, însă proiectul a fost întors din plen.

Potrivit proiectului, scutirea de impozitul pe venit se aplică atât pentru contractele de muncă ale ziariștilor, cât și pentru contractele de drepturi de autor. Prevederea se va aplica și tehnicienilor din presă.

Miercuri, 5 Decembrie, 2018 - 14:56

Dupa ce coalitia PSD-ALDE a ramas fara majoritate in Camera Deputatilor prin plecarea mai multor deputati la partidul condus de Victor Ponta, Opozitia a decis sa faca un test, cerand miercuri introducerea pe ordinea de zi a hotararilor de revocare a presedintelui Liviu Dragnea si a vicepresedintelui Florin Iordache.

Miercuri, 30 Mai, 2018 - 16:33
Inițiativa aparține Grupului Parlamentar PSD

Grupul parlamentar al PSD a votat miercuri, 30 mai, în şedinţa de vot final a Camerei Deputaţilor, pentru adoptarea unui proiect de lege care, odată aplicat, va duce la creșterea siguranței participanților la traficul rutier.

Subscribe to CD