Vineri, 18 Ianuarie, 2019 - 08:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în prezent nu sunt semnalate evenimente rutiere sau efecte ale manifestarilor meteorologice care sa impuna oprirea circulatiei pe drumurile nationale sau pe autostrazi.

În judetul Gorj, traficul este restrictionat pentru autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, pe DN 67C, între localitatile Novaci si Rânca, pe tronsonul kilometric 16 si 34+800 de metri, restrictie valabila pâna la data de 31.03.2019.

Joi, 17 Ianuarie, 2019 - 08:37

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în prezent nu sunt drumuri nationale sau autostrazi blocate din cauza conditiilor meteo, exista în schimb 2 drumuri nationale cu restrictie de tonaj, astfel:

- în judetul Gorj, traficul este restrictionat pe DN 67C, între localitatile Novaci si Rânca, pe tronsonul kilometric 16 si 34+800 de metri, pentru autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. Restrictia de tonaj este estimata a dura pâna în data de 31.03.2019;

Miercuri, 16 Ianuarie, 2019 - 09:11

Update: Călătorii din trenul IR 1818 au fost preluaţi cu un mijloc auto pănă în staţia ILIA
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că pasagerii din trenul IR 1818 (Timişoara Nord - Târgu Mureş Sud) au fost preluaţi la ora 11.54 din staţia Marginea cu un mijloc auto, care îi va tansporta până în staţia CF ILIA, de unde îşi vor continua călătoria cu alte trenuri care au traseu comun. 

Miercuri, 16 Ianuarie, 2019 - 08:57

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în judetul Caras-Severin, circulatia rutiera este blocata pe DN6 Caransebes - Herculane, la kilometrul 431+500 de metri (localitatea Armenis), din cauza unui accident în care au fost implicate 2 autotrenuri. În urma evenimentului nu au fost victime.

Se estimeaza ca în aproximativ 45-60 de minute traficul sa fie reluat.
 

Marţi, 15 Ianuarie, 2019 - 10:24

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că a fost ridicată restricţia de tonaj instituită începând cu ora 07:00 pe DN 11, între Bacău (judeţul Bacău) şi Breţcu (judeţul Covasna), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. În prezent, circulaţia este permisă tuturor autovehiculelor.

Marţi, 15 Ianuarie, 2019 - 08:47

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, la kilometrul 23, pe sensul de mers catre litoral, în zona localitatii Branesti, judetul Ilfov, soferul unui autocamion a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, capul tractor intrând în sant, iar remorca ocupând banda de urgenta si jumatate din prima banda. Nu au rezultat victime în urma impactului, circulatia rutiera este restrictionata pe prima banda pâna la degajarea drumului, iar valorile de trafic sunt reduse la aceasta ora. 

Luni, 14 Ianuarie, 2019 - 08:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile si nici probleme semnificative de fluenta a traficului pe arterele principale.

Pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 238-280 se semnaleaza ceata, care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 150 m.

Nu sunt anuntate probleme care sa impuna restrictii de circulatie pe calea ferata, în porturi sau aeroporturi.

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 09:22

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN6, în municipiul Orşova, unde două autoutilitare s-au ciocnit frontal, pe fondul unei depăşiri neregulamentare. În urma impactului, ambii conducători auto au decedat şi alţi doi pasageri au fost răniţi uşor.

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 08:37

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 08:00, au fost reluate manevrele în Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - Agigea.

În continuare rămân închise transportului naval Porturile Midia şi Mangalia.

Luni, 7 Ianuarie, 2019 - 08:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, iar valorile de trafic sunt scăzute în prezent pe majoritatea şoselelor de viteză.

Joi, 3 Ianuarie, 2019 - 08:57

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile si nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe arterele principale.

În continuare se menţin 4 drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, din diferite cauze, respectiv: 

Miercuri, 2 Ianuarie, 2019 - 13:02

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 1 Huedin - Oradea, pe raza localităţii Bologa, judeţul Cluj, undeanterior traficul a fost întrerupt din cauza unui accident produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed. Impactul dintre un autotren, un autoturism şi un microbuz, s-a soldat cu rănirea a trei persoane. După scoaterea cabinei autotrenului de pe linia de cale ferată din apropierea şoselei, a fost reluată şi circulaţia feroviară pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Oradea.

 

Miercuri, 2 Ianuarie, 2019 - 10:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă, pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane. În urma coliziunii, autotrenul blochează linia de cale ferată din apropierea drumului naţional. Din această cauză, traficul este întrerupt pe DN 1 şi pe Magistrala 300.
 

Luni, 31 Decembrie, 2018 - 08:51

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Vineri, 28 Decembrie, 2018 - 08:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Se menţin cu circulaţia întreruptă:

1. DN2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

Joi, 27 Decembrie, 2018 - 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Timiş pe DN 6 Timişoara –Sânnicolau Mare pe raza localităţii Lovrin, a avut loc un accident rutier în careau fost implicate un microbuz(5persoane) şi un autoturism(2 persoane). Traficul rutier este restricţionat circulându se pe un singur fir, alternativ, dirijat de poliţişti. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului. La faţa locului sunt prezente echipaje de poliţie, estimându-se reluarea traficului în condiţii normale, în aproximativ 45 de minute.

Luni, 24 Decembrie, 2018 - 11:22

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează în judeţul Hunedoara, traficul rutier pe DN66 Petroşani -Bumbeşti Jiu, se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe raza localităţii Lainici (kilometrul 122+500 de metri), din cauza unui avalanşe de zăpadă.

Se acţionează pentru degajarea suprafeţei de rulare şi se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Luni, 24 Decembrie, 2018 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier. Totodată, valorile de trafic sunt scăzute în prezent pe majoritatea arterelor principale.

Vineri, 21 Decembrie, 2018 - 08:41

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Se circula însa în conditii de vizibilitate scazuta pe alocuri sub 150 de metri, din cauza cetii, pe Autostrada A1 pe tronsonul Sibiu - Deva.

Joi, 20 Decembrie, 2018 - 08:46

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în prezent nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile.

Miercuri, 19 Decembrie, 2018 - 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 (Centura de Vest a municipiului Ploieşti), în zona intersecţiei cu DJ 101I (judeţul Prahova), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat (pe una dintre cele trei benzi de rulare).

 

Miercuri, 19 Decembrie, 2018 - 08:44

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Se menţin cu circulaţia oprită:

- DN 7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment;

Luni, 17 Decembrie, 2018 - 08:35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ninsorilor din ultimele zile, sunt impuse următoarele restricţii în traficul rutier, feroviar şi maritim:

Circulaţia rutieră pe DN 67C Novaci - Rânca este închisă pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri, în judeţul Gorj.

Traficul rutier este oprit în ambele sensuri pe DN 7, la kilometrul 239+400 metri, la limita judeţelor Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor autocamioane neechipate corespunzător care nu mai pot înainta pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

Joi, 13 Decembrie, 2018 - 08:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ceţii dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Galaţi, Olt, Vaslui şi Vrancea.

Reamintim că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult, cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie.

Vineri, 7 Decembrie, 2018 - 08:44

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Informăm că pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti (în special pe tronsonul kilometric 11 - 86), în Capitală şi pe arterele din judeţe precum Giurgiu, Ilfov, Mehedinţi, Ialomiţa, Prahova, Călăraşi, Dâmboviţa, Teleorman ş.a. se circulă în condiţii de ceaţă.

Joi, 6 Decembrie, 2018 - 10:53

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici artere rutiere cu traficul întrerupt din cauza vremii nefavorabile.

Există în continuare 5 drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, din alte cauze, respectiv:

Miercuri, 5 Decembrie, 2018 - 10:35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi nici artere cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile.

Marţi, 4 Decembrie, 2018 - 08:35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Luni, 3 Decembrie, 2018 - 08:55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Din cauza ceţii dense, toate porturile de la Marea Neagră sunt închise.

Vineri, 30 Noiembrie, 2018 - 12:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună întreruperea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În ceea ce priveşte fluenţa, valorile de trafic sunt în creştere pe DN 1 Ploieşti - Braşov ( Valea Prahovei), unde, între Frăsinet şi Comarnic, pe sensul de urcare, se circulă în coloană, cu o viteză de aproximativ 20 - 30 km/h.

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române