Miercuri, 20 Martie, 2019 - 08:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în prezent nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării.

Pe DN67C Novaci - Rânca, judeţul Gorj, circulaţia rutieră rămâne restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, până la sfârşitul lunii martie 2019.

Se menţin cele 4 drumuri naţionale închise, respectiv:

Luni, 18 Martie, 2019 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Circulaţia rutieră pe DN67C Novaci - Rânca (judeţul Gorj) rămâne restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, până la data de 31.03.2019.

Vineri, 15 Martie, 2019 - 08:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier si nici probleme majore privind fluenta traficului pe arterele principale.

Amintim ca circulatia rutiera pe DN67C Novaci - Rânca, în judetul Gorj, ramâne restrictionata pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, pâna la data de 31.03.2019.

Joi, 14 Martie, 2019 - 11:23

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 200 Arad-Simeria, la ieşirea din Staţia CF Zam către Câmpuri-Surduc, judeţul Hunedoara, la kilometrul feroviar 526+700 de metri, au deraiat 5 vagoane de pe linia de cale ferată, dintr-un convoi de 20 care aparţin trenului de marfă 30684. Circulaţia feroviară se desfăşoară pe un fir pe M 200 Arad-Simeria, până la remedierea problemei. Vagoanele sunt descoperite, încărcate cu role de hârtie şi nu prezintă alte pericole.

Joi, 14 Martie, 2019 - 08:34

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca pe DN 7, la kilometrul 244, în zona localitatii Lazaret, judetul Sibiu, soferul unui autocamion a pierdut controlul volanului din cauza oboselii si a intrat în parapetul median. Acesta a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Circulatia rutiera este oprita pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea si se desfasoara pe un singur fir, alternativ pentru ambele directii, prin dirijarea politiei, valorile de trafic fiind în crestere.

Luni, 11 Martie, 2019 - 08:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Vineri, 8 Martie, 2019 - 08:49

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme semnificative privind valorile de trafic.

În judeţul Argeş, în intervalul orar 08.00 -14.00, pe D.N. 7, între km. 152 si 154( comuna Morăreşti ) se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare, iar traficul se va desfaşura alternativ (o banda pe sens).

Joi, 7 Martie, 2019 - 08:29

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme semnificative privind valorile de trafic.

Circulaţia rutieră pe DN67C Novaci - Rânca, judeţul Gorj, rămâne restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, până la data de 31.03.2019.

Se menţin în continuare cele 4 drumuri naţionale închise, respectiv:

Miercuri, 6 Martie, 2019 - 08:31

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme semnificative privind valorile de trafic.

Pe DN 7, la kilometrul 178+550 de metri, în municipiul Râmnicu Vâlcea se execută lucrări de remediere a reţelei de canalizare, pe sensul de mers Sibiu - Piteşti. Traficul va fi restricţionat pe această direcţie şi se va desfăşura pe un singur fir, fiind montate indicatoare rutiere la faţa locului.

Marţi, 5 Martie, 2019 - 09:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi se vor institui restricţii de circulaţie pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea, pentru executarea lucrărilor de montare a portalului metalic de susţinere a panourilor VMS, în cadrul proiectului 'Proiectare şi Execuţie a Variantei de Ocolire a mun. Constanţa', la kilometrul 16+260 de metri în intervalul orar 9.00 - 11.00 va fi restricţionat traficul pe banda nr. 2 calea unidirecţională Ovidiu - Agigea, iar în intervalul orar 11.00 - 13.00 traficul va fi închis pe aceeaşi cale.

Luni, 4 Martie, 2019 - 09:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi se vor institui restricţii de circulaţie pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea, pentru executarea lucrărilor de montare a portalului metalic de susţinere a panourilor VMS, în cadrul proiectului 'Proiectare şi Execuţie a Variantei de Ocolire a mun. Constanţa', astfel:

- kilometrul 9+900, sens Ovidiu - Agigea, lucrări de montare picior portal metalic median, cu restricţionarea benzii nr. 2, între orele 09:00-11:00;

Miercuri, 27 Februarie, 2019 - 08:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier sau a conditiilor meteorologice.

Marţi, 26 Februarie, 2019 - 08:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că pe DN1, la intrarea în Predeal dinspre Braşov (judeţul Braşov), a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Din acest motiv, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Luni, 25 Februarie, 2019 - 12:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui rost de dilataţie desprins de pe suprafaţa de rulare(kilometrul 41) traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti –Constanţa, pe sensul către capitală, a fost deviat din localitatea Lehliu(kilometrul 65) pe DN3 –Fundulea de unde se poate reintra pe autostradă.

Vineri, 22 Februarie, 2019 - 10:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia feroviară esteîntreruptă pe Magistrala 500 Ploieşti Sud – Buzău, după ce balustrada unui podul rutier a căzut pe linia de cale ferată între localităţile Bărcăneşti şi Moara Nouă, judeţul Prahova, şi a rupt firul de contact. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.
 

Vineri, 22 Februarie, 2019 - 09:06

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în prezent nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul blocat ca urmare a evenimentelor rutiere.

Circulaţia rutieră pe DN67C Novaci - Rânca (în judeţul Gorj) este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare, viscol), restricţie valabilă până în data de 31.03.2019.

Se menţin în continuare cele 4 drumuri naţionale cu circulaţia oprită, din diferite cauze, respectiv:

Joi, 21 Februarie, 2019 - 08:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Circulaţia rutieră pe DN67C Novaci - Rânca (în judeţul Gorj) este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare, viscol), restricţie valabilă până în data de 31.03.2019.

Miercuri, 20 Februarie, 2019 - 08:46

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, pe DN1 Tâncăbeşti - Ciolpani, la kilometrul 32+400 de metri, pe sensul către capitală, prima bandă este blocată din cauza unei autoaccidentări (un autoturim s-a răsturnat pe o parte). Şoferul a fost rănit grav.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat, în condiţii normale.
 

Marţi, 19 Februarie, 2019 - 10:06

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă în judeţul Constanţa, din cauza ceţii dense, au fost închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia.
 

Luni, 18 Februarie, 2019 - 11:37

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în cursul zilei de astăzi (în intervalul orar 10.00 - 16.00), pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti - Bucureşti ,la kilometrul 114+800 de metri (în zona municipiului Piteşti) se vor executa anumite lucrări la partea carosabilă. Din acest motiv, va fi afectată banda numărul unu. Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto care se deplasează pe acest sector de drum sunt sfătuiţi să conducă prudent şi să manifeste disciplină în trafic.

Luni, 18 Februarie, 2019 - 09:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna oprirea circulatiei pe drumurile nationale sau pe autostrazi.

Vineri, 15 Februarie, 2019 - 09:02

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna oprirea circulatiei pe drumurile nationale sau pe autostrazi.

Circulatia rutiera pe DN67C Novaci - Rânca (în judetul Gorj) este restrictionata pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, din cauza conditiilor meteo nefavorabile (ninsoare, viscol), restrictie valabila în perioada 15.01 - 31.03.2019.

Se mentin în continuare cele patru drumuri nationale închise, din diferite cauze, respectiv:

Miercuri, 13 Februarie, 2019 - 09:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca, la aceasta ora, circulatia rutiera este oprita pe DN 21, la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, judetul Ialomita, din cauza unui accident. Pe fondul unei patrunderi pe contrasens, un autoturism a intrat în impact cu un autotren, rezultând decesul a doua persoane din autoturism.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 18:28

Circulaţia rutieră a fost reluată pe A1, pe sensul spre Sibiu, rămânând în continuare închisă spre Sebeş, fiind deviată pe DN1, potrivit Poliţiei.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 12:46

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe ambele căi de rulare ale autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş este la această orăîntreruptă, după ce la kilometrul 264(între localităţile Cristian şi Sălişte, judeţulSibiu) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două tiruri. Unul dintre ele a rupt glisiera metalică mediană şi a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit de celălalt vehicul. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 09:56

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza viscolului puternic, DN67C a fost închis de către autorităţi pe tronsonul Novaci - Rânca, în judeţul Gorj.
 

Vineri, 8 Februarie, 2019 - 12:54

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în zona montană se circula în coloană pe sensul Bucureşti -Braşov, dela km 102+500 până la kilometrul 107 (Comarnic). S-a intensificat traficul şi pe zona Sinaia, iar de la kilometrul 126 până la kilometrul 130 (Buşteni) se circulă în coloană pe sensul spre Braşov.

Vineri, 8 Februarie, 2019 - 08:39

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz (8 pasageri) şi o autoutilitară. În urma evenimentului 8 persoane au fost rănite (nu se ştie câte grav şi câte uşor). Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.
 

Joi, 7 Februarie, 2019 - 08:51

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1 pe sensul Aiud către Alba Iulia, la kilometrul 402+400 metri, în afara localităţii Ţifra, în judeţul Alba, din cauza unui eveniment rutier. Din coliziunea dintre un microbuz şi un autoturism nu au rezultat victime. Traficul se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, pe celălalt sens.

Se estimează ca circulaţia să fie reluată în condiţii normale în 30 de minute.
 

Miercuri, 6 Februarie, 2019 - 10:41

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe parcursul zilei se vor executa diferite tipuri lucrări pe anumite tronsoane de autostradă, astfel:

- pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 79 şi 80, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, schimbarea glisierei mediane, în intervalul orar 9,30 - 14,00; 

- pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 273 - 274, pe benzile unu şi de urgenţă ale direcţiei către Deva, lucrări de reparaţii ale gropilor apărute în carosabil, între orele 10,00 - 15,00;

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române