Luni, 13 Iulie, 2020 - 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 1 Braşov - Sibiu, la kilometrul 229, în zona localităţii Mândra, judeţul Braşov, din cauza unui accident. O persoană a fost rănită în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autotren.

Se estimează reluarea traficului în 30 de minute.

Luni, 13 Iulie, 2020 - 10:57

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, este semnalată ploaie torenţială pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 192 - 212, şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea, vizibilitatea fiind redusă din această cauză, existând pericol de acvaplanare.

Recomandăm rularea cu foarte mare atenţie, reducerea vitezei de deplasare şi asigurarea temeinică înaintea efectuării manevrei de schimbarea benzii de circulaţie.

Vineri, 3 Iulie, 2020 - 10:06

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 09:30 - 13:30, circulația este restricționată pe a doua bandă pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, între kilometrii 71 – 72, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, întrucât se efectuează lucrări de înlocuire a parapetului median.

Joi, 2 Iulie, 2020 - 09:14

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră sunt semnalate două drumuri naţionale şi trei drumuri judeţene cu circulaţia rutieră întreruptă, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă.

Este vorba despre:

- DN66A - blocat la kilometrul 27+900 de metri, între localităţile Uricani şi Câmpul lui Neag, judeţul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

Miercuri, 1 Iulie, 2020 - 10:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, se execută lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, pe următoarele tronsoane rutiere:

* Km. 170+800, Com. Peştera, jud. Constanţa;

* Km. 179+100, Com. Peştera, jud. Constanţa;

* Km. 187+300, Com. Ciocârlia, jud. Constanţa.

Se va restricţiona banda 2, între orele 10:00 - 14:00.

Luni, 29 Iunie, 2020 - 13:03

JUDEŢUL ILFOV: CIRCULAŢIA PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ A CAPITALEI SE DESFĂŞOARĂ ÎNGREUNAT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti, pe raza localităţii ilfovene Domneşti, un tir a rămas - din cauze tehnice - imobilizat pe suprafaţa carosabilă. Din acest motiv, circulaţia rutieră pe sensul Autostrada A1 către Bragadiru se desfăşoară îngreunat (pe lângă vehicul).

Vineri, 26 Iunie, 2020 - 09:14

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, începând cu ora 22:00, se va desfăşura un transport agabaritic pe traseul Umex (Constanţa) - A4 - A2 - CB - A1 - Piteşti - DN 65 Slatina - DN 64 Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea - Centura Sibiu - Sebeş - Alba Iulia - A10 - Turda - Câmpeni - Arieşeni - Parcul Eolian Arieşeni (Alba).

Transportul are lungimea de 49,50 metri.

Joi, 25 Iunie, 2020 - 13:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, până la ora 18:00, se execută lucrări de reparaţii la parapeţii din ciment ai autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 33, oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi. Astfel, banda a doua este restricţionată pe o porţiune de 200 de metri, până la finalizarea lucrărilor.

Luni, 22 Iunie, 2020 - 12:54

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, în intervalul orar 11:30 - 17:00, se execută lucrări de reparaţii la parapetul median al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 36+500 de metri, oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi. Astfel, banda a doua este restricţionată până la finalizarea lucrărilor.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 09:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

În cursul zilei de ieri şi a nopţii trecute, traficul rutier a fost oprit total, din cauza apei de pe carosabil, pe DN1 (în localitatea Tinăud, judeţul Bihor), DN58 (în localitatea Apadia, judeţul Caraş-Severin) şi DN1F (pe raza localităţii Sânpaul, judeţul Cluj), însă problemele au fost remediate.

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 09:13

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că noaptea trecută, pe secţia de cale ferată 409, pe raza localităţii Bocicoiu Mare, judeţul Maramureş, la o trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc o coliziune între un tir (încărcat cu cherestea) şi trenul de persoane Regio 4111, ce se deplasa pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Cluj-Napoca.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Respectivul tren a fost anulat, iar deplasarea mai multor trenuri a fost afectată - pasagerii sunt transbordaţi cu mijloace auto puse la dispoziţie de către C.F.R.

Luni, 15 Iunie, 2020 - 12:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră - 11:30, plouă torenţial pe tronsonul kilometric 20 (comuna Cernica, judeţul Ilfov) - 35 (oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi) al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, carosabilul este acoperit cu apă şi există pericol de acvaplanare.

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 12:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se semnalează ploaie torenţială, pe alocuri cu grindină, între kilometrii 238 - 280, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza de rulare, să folosească luminile de întâlnire şi să se asigure temeinic înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a benzii.

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 11:11

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, plouă pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, pe alocuri fiind semnalate ploaie torenţială şi vânt puternic, astfel, existând riscul acvaplanării.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.
 

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 08:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, între kilometrii 280+500 metri - 281+600 metri, în zona localităţii Apoldu de Jos, judeţul Sibiu, pe sensul Sibiu către Deva, traficul va fi restricţionat astăzi, în interval orar 08:30-18:00, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii carosabil.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu atenţie şi să semnalizeze intenţia de schimbare a benzii de rulare.
 

Miercuri, 27 Mai, 2020 - 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 237+500 de metri, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două tiruri şi două autoturisme. Potrivit primelor date, o persoană a suferit leziuni uşoare. Circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ.
 

Joi, 21 Mai, 2020 - 14:02

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Urziceni - Coşereni, la kilometrul 55+500 de metri, un utilaj execută manevre de repunere pe roţi a unui autotren căzut într-un şanţ. Din acest motiv, circulaţia rutieră este oprită.

Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în aproximativ 30 - 45 de minute.

 

Miercuri, 20 Mai, 2020 - 11:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 79+800 de metri, în apropierea localităţii Dragoş-Vodă, judeţul Călăraşi, a izbucnit un incendiu de vegetaţie, fiind afectată vizibilitatea autoturismelor pe ambele sensuri. Autospecialele ISU acţionează pentru lichidarea incendiului.

Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiţii normale, în 30 de minute.

Vineri, 15 Mai, 2020 - 07:46

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condiţiile unui carosabil uscat.

Miercuri, 13 Mai, 2020 - 08:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.

În judeţul Tulcea, din cauza vântului puternic, începând cu ora 05:00, manevrele au fost sistate în bara Sulina.

Marţi, 12 Mai, 2020 - 09:21

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeaza ca, la aceasta ora, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrazi cu circulaţia întrerupta ca efect al manifestarilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere se circula în condiţiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.

Luni, 11 Mai, 2020 - 08:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeaza ca, la aceasta ora, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrazi cu circulaţia întrerupta ca efect al manifestarilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere se circula în condiţiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.

Vineri, 8 Mai, 2020 - 12:47

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploieşti - Braşov, la kilometrul 92+400 de metri, pe raza municipiului Câmpina (judeţul Prahova) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă (încărcată cu lapte) şi un autoturism. În urma impactului, două persoane (din autoturism) au fost rănite, aparent uşor. Este afectată banda numărul 2 a ambelor sensuri de circulaţie
 

Vineri, 8 Mai, 2020 - 09:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în cursul zilei de astăzi, pe DN7 (tronsonul Piteşti - Râmnicu Vâlcea, respectiv Râmnicu Vâlcea - Sibiu) şi pe DN67B Drăgăşani - Târgu Jiu se vor executa unele lucrări la partea carosabilă, astfel:

- pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, pe tronsonul kilometric 233 - 236, pe raza localităţii Câineni, lucrări de turnare covor asfaltic între orele 07,00 - 14,00 (se circulă pe jumătate de cale, dirijat de piloţi de circulaţie);

Joi, 7 Mai, 2020 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 7 mai, până la ora 19,00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între kilometrii 233 - 236, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, se execută lucrări de turnare covoare asfaltice. Traficul rutier se desfăşoară pe 1/2 cale, dirijat cu piloţi de circulaţie.

Joi, 7 Mai, 2020 - 08:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 08:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la orele 19,00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, circulaţia va fi restricţionată astfel:

- între kilometrii 233 - 236, pe raza localităţii Câineni, se va circula pe un fir, dirijat de piloţi, pentru efectuarea de lucrări de asfaltare,

- între kilometrii 203 - 204, pe raza localităţilor Brezoi - Călimăneşti, circulaţia se va închide pentru intervale de 15 minute pentru toaletarea copacilor.

Joi, 30 Aprilie, 2020 - 08:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

Luni, 27 Aprilie, 2020 - 08:16

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Semnalăm că pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea este bună, valorile de trafic fiind reduse.

Joi, 23 Aprilie, 2020 - 13:21

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile, pe sensul către Capitală al DN 1 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 18, în zona localităţii Otopeni, judeţul Ilfov, timp de şapte săptămâni, este instituită o restricţie de circulaţie. Astfel, până la finalizarea lucrărilor, traficul rutier este restricţionat pe banda numărul unu.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.
 

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române