Vineri, 15 Ianuarie, 2021 - 09:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 15 ianuarie, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7, pe următoarele tronsoane; Km 227+000- km 228+300, km 236+000- 237+000, pe raza localităţilor Robeşti - Câineni se lucrează la îndepărtarea viiturilor şi decolmatarea şanţurilor.

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie între orele 08:00 - 16:00.

Joi, 14 Ianuarie, 2021 - 11:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 10.00-15.00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, între kilometrii 272+800 metri şi 273+900 metri, pe sensul către Deva, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, în vederea efectuării de lucrări de reparaţie a părţii carosabile.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Miercuri, 13 Ianuarie, 2021 - 09:41

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Precipitaţii sub formă de ninsoare uşoară se înregistrează acum pe artere din judeţele Olt, Cluj, Arad, Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin, Bihor, Braşov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureş, Suceava, Brăila, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa.

Marţi, 12 Ianuarie, 2021 - 09:56

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 12 ianuarie, până la ora 15:00, se vor efectua lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 258-259, în zona localităţii Cristian, judeţul Sibiu.

Astfel, traficul este restricţionat pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, circulaţia desfăşurându-se doar pe a doua bandă.

Marţi, 12 Ianuarie, 2021 - 09:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă ca, pentru a avea o deplasare în siguranţă, în condiţiile în care la nivelul ţării sunt emise informări meteorologice sau hidrologice care vizează fenomene periculoase (inundaţii, ninsori viscolite, polei etc.), e important ca, înaintea de a porni în călătorie, să vă informaţi cu privire la starea drumului pe traseul pe care urmează să-l parcurgeţi şi să luaţi în considerare folosirea unor rute alternative.

Luni, 11 Ianuarie, 2021 - 09:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67 Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu, la kilometrul 147+ 900 metri, în zona localităţii Măldăreşti, judeţul Vâlcea, din cauza unor stâlpi de electricitate, căzuţi pe partea carosabilă, traficul se desfăşoară îngreunat, prin dirijare.

Se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor, estimându-se reluarea circulaţiei în condiţii normale în 30 de minute.

Miercuri, 6 Ianuarie, 2021 - 11:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă ca, pentru a avea o deplasare în siguranţă, în condiţiile în care la nivelul ţării sunt emise atenţionări meteorologice sau hidrologice care vizează fenomene periculoase (inundaţii, ninsori viscolite, polei etc.), e important ca, înaintea de a porni în călătorie, să vă informaţi cu privire la starea drumului pe traseul pe care urmează să-l parcurgeţi şi să luaţi în considerare folosirea unor rute alternative.

Miercuri, 6 Ianuarie, 2021 - 09:29

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe VO1 (varianta ocolitoare a municipiului Braşov), din cauza unor tamponări în care au fost implicate mai multe autoturisme, traficul rutier este blocat la intrarea către DN13. Precizăm că pe anumite porţiuni s-a format polei.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă.

Miercuri, 6 Ianuarie, 2021 - 08:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri şi, izolat, sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Iaşi, Cluj, Bistriţa Năsăud, Bacău, Vrancea şi Sibiu.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza, să folosească în luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule. Evitaţi manevrele riscante, în condiţii de vizibilitate scăzută!

Luni, 4 Ianuarie, 2021 - 12:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe şoseaua de centură a municipiului Suceava, în zona localităţii Moara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Marţi, 29 Decembrie, 2020 - 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă pentru aproximativ 15 minute la kilometrul 19 al Autostrăzii A1 pe sensul Bucureşti către Piteşti, în vederea facilitării manevrelor de tractare a unui autocamion imobilizat la marginea părţii carosabile.

Marţi, 22 Decembrie, 2020 - 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 22 decembrie, în intervalul orar 09:00 - 16:00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă, pe sensul către Piteşti al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 118 şi 119, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Luni, 21 Decembrie, 2020 - 13:53

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, judeţul Ilfov, până în municipiul Bucureşti.

Din cauza lucrărilor ce se efectuează la partea carosabilă şi a valorilor de trafic ridicate, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localităţii Mogoşoaia, dar şi pe DN 7 (intersecţie cu DNCB), în apropierea localităţii Chitila.

Luni, 21 Decembrie, 2020 - 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe magistrala 200, între localităţile Miercurea Sibiului şi Cunţa, judeţul Sibiu, un trenul de călători, care circulă pe relaţia Braşov-Curtici, a acroşat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un microbuz de transport persoane, în care se afla doar şoferul. Din primele date, nu sunt persoane rănite, însă circulaţia feroviară este întreruptă pentru efectuarea cercetării la faţa locului

Se estimează reluarea normală a circulaţiei feroviare în 45 de minute.

Vineri, 18 Decembrie, 2020 - 10:37

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 18 decembrie, în intervalul orar 09:00 - 12:00, au loc lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, circulaţia rutieră fiind restricţionată astfel:

- între kilometrii 66-67, sensul către Bucureşti, în zona localităţii Ulmi, judeţul Dâmboviţa, fiind restricţionată prima bandă;

- între kilometrii 49-51, sensul către Bucureşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, fiind restricţionată prima bandă;

Joi, 17 Decembrie, 2020 - 10:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, precizăm că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona oraşului Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Mogoşoaia, Domneşti, Bragadiru şi Pantelimon.

Miercuri, 16 Decembrie, 2020 - 10:31

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi, 16 decembrie, circulaţia este restricţionată pe două tronsoane ale autostrăzii A1 Sibiu - Deva, astfel:

km. 264+600 m - km. 263+300 m, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, este instituită restricţie de circulaţie pentru prima bandă şi banda de urgenţă, în vederea efectuării de lucrări reparaţii carosabil, interval orar 08:30-17:30;

Miercuri, 16 Decembrie, 2020 - 08:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, A1 Bucureşti-Piteşti, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, fără precipitaţii sau depuneri de polei, cu valori reduse de trafic şi vizibilitate bună.

Marţi, 15 Decembrie, 2020 - 08:46

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi, 15 decembrie, ora 08,00, timp de 4 zile, circulaţia este restricţionată pe două tronsoane ale Autostrăzii A1 Sibiu - Deva, astfel:

între km. 242 - 243, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Restricţia de circulaţie se aplică pentru banda de urgenţă şi prima bandă;

Luni, 14 Decembrie, 2020 - 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 14 decembrie, până la ora 16.00, se vor efectua lucrări de întreţinere a părţii carosabile pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti, între kilometrii 36 şi 33. Restricţiile de circulaţie se vor aplica alternativ, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Luni, 14 Decembrie, 2020 - 09:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe DN1F (DE81) Zalău - Cluj-Napoca să conducă cu foarte prudent, să utilizeze proiectoarele şi lămpile de ceaţă, să mărească distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu efectueze manevre periculoase la volan, întrucât pe tronsonul Zalău - Ciumărna (kilometrii 86 - 65, judeţul Sălaj) se semnalează ceaţă foarte densă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 10 metri.

Joi, 10 Decembrie, 2020 - 09:14

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate artere rutiere cu circulaţia întreruptă din cauza depunerilor de zăpadă sau altor fenomene meteorologice. Se circulă în general pe un carosabil umed.

Situaţia traficului pe arterele principale se prezintă astfel:

Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti - carosabil umed, precipitaţii sub formă de ploaie, fără depunere de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 - 49 şi 86 - 110, vizibilitate bună.

Marţi, 8 Decembrie, 2020 - 19:19

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul kilometric 35 (Fundulea) - 65(Lehliu) al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, este semnalat fenomenul de ploaie îngheţată (freezing rain). În zona kilometrilor 75-80 (localitatea Dor Mărunt, judeţul Călăraşi) a apărut poleiul.

Precizăm că se acţionează se acţionează pentru menţinerea stării de viabilitate a părţii carosabile.

Duminică, 6 Decembrie, 2020 - 11:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 06 decembrie, începând cu ora 22.00, se va desfăşura un transport agabaritic pe traseul PTH Vama Veche - DN 39 - DN 39A - Constanţa Port.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 105 tone.

Viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Transportul va fi însoţit pe traseul precizat de echipaje de poliţie rutieră.

Vineri, 4 Decembrie, 2020 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în condiţii de vizibilitate redusă pe alocuri sub 100 metri, din cauza ceţii, pe mai multe artere din judeţele Dolj (DN 56 Craiova - Calafat), Olt (DN 64 Găneasa - Caracal), Teleorman (DN 6 Ghimpaţi - Alexandria - Roşiori de Vede), Giurgiu (DN 5 Bucureşti - Giurgiu) şi Harghita (DN 12 Miercurea Ciuc - Topliţa, DN 13B Praid - Gheorgheni).

Joi, 3 Decembrie, 2020 - 11:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi 3 decembrie 2020, până în jurul orei 18.00, circulaţia pe autostrada A1 Deva - Sibiu, va fi restricţionată, din cauza unor lucrări la partea carosabilă, după cum urmează:

* Km 266+400 - 264 +100, sensul de mers Deva-Sibiu, este restricţionată banda de urgenţă;

* Km 262 - 263, sensul de mers Sibiu-Deva, este restricţionată banda de urgenţă si banda destinată vehiculelor lente.

Joi, 3 Decembrie, 2020 - 10:10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 3 decembrie, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 km 195+500 - km 198+000 pe raza localităţii Călimăneşti se vor executa lucrări de aplicare marcaje rutiere, între orele 08:00 -18:00.

Circulaţia rutieră se va desfăşura îngreunat pe ambele sensuri de mers.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Marţi, 1 Decembrie, 2020 - 12:58

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră - 12:15, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul către Bucureşti al DN1 Braşov-Bucureşti, formându-se coloană în mişcare de la limita cu judeţul Braşov, până la ieşirea din staţiunea Buşteni. De asemenea, trafic intens este şi la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre.

Joi, 26 Noiembrie, 2020 - 08:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Miercuri, 25 Noiembrie, 2020 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic la această oră pe artere rutiere din judeţele Dolj şi Olt, respectiv pe DN 56 Craiova - Calafat, DN 55A Calafat - Bechet - Corabia şi DN 54 Caracal - Corabia.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza, să folosească în luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule. Evitaţi manevrele riscante, în condiţii de vizibilitate scăzută!

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române