Joi, 18 Octombrie, 2018 - 08:47

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Dumbrăviţa - Baia Mare al DN 18B, din cauza unui accident rutier produs în afara localităţii Dumbrăviţa, judeţul Maramureş, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere.

Miercuri, 17 Octombrie, 2018 - 08:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A 1 Timişoara -Arad, la kilometrul 501, localitatea şercaia Mare, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism . În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor. Traficul rutier pe sensul către Nădlac este blocat. Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute, traficul să fie reluat .

Marţi, 16 Octombrie, 2018 - 08:59

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în prezent nu sunt restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe arterele principale. 

Pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri la intrarea în Predeal, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile, traficul rutier fiind dirijat prin semafoare.

Luni, 15 Octombrie, 2018 - 17:46

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă, din cauza unui incendiu de vegetaţie produs în apropierea suprafeţei carosabile, la  kilometrul 54, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.

Vineri, 28 Septembrie, 2018 - 11:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier. 

Luni, 24 Septembrie, 2018 - 08:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Din cauza vântului puternic însă, Bara Sulina este închisă în prezent.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 08:35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia întrerupta din cauza vreunui eveniment rutier.

Luni, 17 Septembrie, 2018 - 09:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 1, în localitatea Borod, judeţul Bihor, unde a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. În urma evenimentului, şoferul autoturismului lovit de TIR, care anterior a fost rănit şi se afla în stare de inconştienţă, a decedat. Valorile de trafic sunt ridicate în prezent pe sensul de mers Bucea - Borod.                                                                                            

Miercuri, 12 Septembrie, 2018 - 13:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1Bucureşti – Piteşti, la kilometrul11, în zona localităţii ilfovene Ciorogârla, se execută astăzi (până în jurul orei 17.00) anumite lucrări de întreţinere. Din acest motiv, este afectată banda numărul 2. 

Miercuri, 12 Septembrie, 2018 - 09:35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Marţi, 11 Septembrie, 2018 - 10:47

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se vor executa lucrări pe parcursul zilei, după cum urmează:

- pe sensul de mers către litoral: tronson kilometric 34-35, banda unu, frezare şi asfaltare, până la ora 17:00, respectiv între kilometrii 58 şi 64, banda doi, marcaje rutiere, până la ora 12:00;

- pe sensul de mers către capitală: la kilometrul 73, banda doi, reparaţii parapet median, până la ora 16:00.

Vineri, 7 Septembrie, 2018 - 08:39

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui evenimente rutier.

Se menţin însă cu circulaţia oprită, din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:

- DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;

- DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;

- DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 14:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1B Ploieşti - Buzău, la kilometrul 17, în zona localităţii Valea Călugărească, judeţul Prahova, a avut loc o coliziune faţă-spate între două autocamioane şi o autoutilitară, soldată cu rănirea a trei persoane.

Circulaţia rutieră este oprită pentru 15 minute pentru preluarea de către elicopterul SMURD a conducătorului autoutilitarei, rănit în accident.

 

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 12:07

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră este oprită pe DN 18 Moisei – Sighetu Marmaţiei, în localitatea Leordina, judeţul Maramureş, unde un tren a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată. Două persoane au fost rănite uşor în urma accidentului. Traficul feroviar este oprit pe secţia de cale ferată 409 Salva – Sighetu Marmaţiei, la kilometrul 7.

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Se menţin cu circulaţia oprită, din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:

- DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;

- DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;

- DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;

Marţi, 4 Septembrie, 2018 - 09:16

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 18:00, se vor executa lucrări pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, după cum urmează:

- pe sensul de mers către Bucureşti: la kilometrul 11+500, pe banda a doua, lucrări de montare a parapetului la glisiera mediană;

- pe sensul de mers către Piteşti: la kilometrul 117, pe banda a doua, lucrări de colectare a nisipului din zona mediană.

Marţi, 4 Septembrie, 2018 - 09:04

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Luni, 3 Septembrie, 2018 - 08:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere principale.

Sunt în continuare cu circulaţia întreruptă,din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:

Marţi, 28 August, 2018 - 08:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Amintim că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Vineri, 24 August, 2018 - 08:55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorii auto care se deplasează pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti să ruleze cu atenţie sporită şi să manifeste disciplină în trafic, întrucât pe tronsonul kilometric 88 - 94, pe sensul către Piteşti, se execută lucrări pe banda a doua, de colectare a nisipului din zona mediană, iar la kilometrul 18, pe acelaşi sens, se înlocuieşte parapetul median.

Lucrările se vor efectua astăzi, până în jurul orelor 14.00.
 

Joi, 23 August, 2018 - 08:55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa să ruleze cu prudenţă sporită şi să manifeste disciplină în trafic, întrucât pe tronsonul kilometric 30 - 31 (Fundulea, judeţul Călăraşi) se execută astăzi unele lucrări de întreţinere (asfaltare), fiind afectată banda numărul 1.

Lucrările se vor executa până în jurul orei 18.00.

Marţi, 21 August, 2018 - 10:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră va fi restricţionată astăzi pe autostrada A1 şi A4 pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului, astfel:

- Autostrada A1 Deva - Sibiu, la kilometrii 254 - 253, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul către Sebeş -până la orele 19:00;

- Autostrada A1 Timişoara - Lugoj, la kilometrul 453, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la orele 18:00.

Marţi, 21 August, 2018 - 08:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ialomiţa, traficul este blocat pe DN2 Bucureşti-Urziceni, la kilometrul 44 (localitatea Moviliţa), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor.

Se estimează că traficul va fi reluat în aproximativ 45-60 de minute.
 

Luni, 20 August, 2018 - 17:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza executării unor lucrări la carosabil pe sectorul kilometric 29+500 - 28+500 de metri şi a valorilor mari de trafic, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui a fost deviată de către poliţiştii rutieri de la km 35 (Fundulea, judeţul Călăraşi) pe drumul vechi ( DN3).
 

Joi, 16 August, 2018 - 19:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost reluată în condiţii normale pe ambele benzi la kilometrul 277 al Autostrăzii A1 Sibiu - Sebeş, după lichidarea incendiului produs la un autoturism. 

În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Joi, 16 August, 2018 - 14:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 11 Braşov - Târgu Secuiesc, pe raza localităţii Chichiş, în judeţul Covasna, din cauza unui accident.

Impactul între două autoturisme, produs pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de depăşire, s-a soldat cu rănirea a cinci persoane.

Joi, 16 August, 2018 - 12:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia este întreruptă pe sensul către litoral, la kilometrul 27, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, pentru a permite intervenţia în vederea lichidării incendiului produs la un autoturism. Nu au rezultat victime, autovehiculul aflându-se pe banda de urgenţă.

 

Joi, 16 August, 2018 - 09:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Până în data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

Marţi, 14 August, 2018 - 13:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi în Comarnic, respectiv Buşteni, pe sensul către munte.

Marţi, 14 August, 2018 - 08:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), circulaţia este restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens de mers, din cauza lucrărilor ce se efectuează asupra carosabilului, până la finalul lunii august 2018.

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române