Vineri, 8 Noiembrie, 2019 - 08:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna oprirea circulaţiei de drumurile naţionale sau pe autostrazi.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 08:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca pe DN6 Orşova - Caransebeş, la kilometrul 397, în zona localităţii Plugova, judeţul Caraş-Severin, a avut loc o coliziune între doua autoturisme. În urma impactului, cinci persoane au fost ranite. Traficul se desfaşoara îngreunat, pe un fir alternativ.

Miercuri, 6 Noiembrie, 2019 - 10:05

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca circulaţia feroviara este întrerupta pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 348+150 de metri, la intrarea în staţia CFR Valea Alba (între localitaţile Strehaia şi Drobeta-Turnu Severin), judeţul Mehedinţi, dupa ce un tren de marfa, care circula pe relaţia Ploieşti Vest-Arad, compus din 25 de vagoane încarcate cu produse petroliere (motorina), a deraiat cu penultimul vagon în linie curenta.

Nu sunt scurgeri din conţinutul vagoanelor, nu sunt persoane ranite.

Marţi, 5 Noiembrie, 2019 - 08:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Luni, 4 Noiembrie, 2019 - 08:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna oprirea circulaţiei de drumurile naţionale sau pe autostrazi.

Din cauza vântului puternic sunt oprite manevrele în portul Midia.

Vineri, 1 Noiembrie, 2019 - 08:25

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Până în data de 3 noiembrie 2019, traficul rutier este întrerupt pe DN1T, între kilometrii 0 (comuna Moigrad) şi 3+360 de metri (comuna Mirşid), în judeţul Sălaj, pentru a permite efectuarea unor lucrări de asfaltare a părţii carosabile. Circulaţia rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 08:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Ca urmare a prognozei meteorologice pentru perioada următoare, tronsonul Rânca (kilometrul 34+800, judeţul Gorj) - Obârşia Lotrului (kilometrul 59+800, judeţul Vâlcea) al DN67C (Transalpina) a fost închis începând de ieri, 29 octombrie 2019, de la ora 17.00.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Marţi, 29 Octombrie, 2019 - 10:10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că pe DN3 Călăraşi - Constanţa, la ieşirea din oraşul Murfatlar către Valu lui Traian, în judeţul Constanţa, un tir (încărcat cu porumb ambalat) s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto. Circulaţia rutieră pe sensul către Constanţa se desfăşoară îngreunat, pe banda numărul doi.

Luni, 28 Octombrie, 2019 - 08:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07,00), pe întreaga autostradă A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

De asemenea, tot în condiţii de vizibilitatea redusă sub 50 de metri se circulă şi pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu - Agigea.

Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 10:25

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă însă în condiţii de ceaţă pe Autostrazile A1 Bucureşti -Piteşti şi pe A2 Bucureşti - Constanţa, în Capitală şi pe numeroase artere importante din judeţe precum Bacău, Suceava, Neamţ, Harghita, Covasna, Constanţa, Călăraşi, Tulcea, Ilfov, Buzău, Ialomiţa, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu sau Prahova.

Joi, 24 Octombrie, 2019 - 08:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 901 Craiova - Piteşti (pe care circulaţia trenurilor se desfăşoară pe un singur fir, pentru a permite executarea unor lucrări), la kilometrul feroviar 229, pe raza localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, locomotiva trenului marfar 23698 s-a defectat în linie curentă.

Din acest motiv, deplasarea mai multor trenuri este afectată.

Se estimează că problema se va remedia în jurul orei 08.30.

Miercuri, 23 Octombrie, 2019 - 09:48

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveste fluenta traficului, semnalam ca se circula în conditii de ceata pe arterele rutiere din multe judete ale tarii (Bacau, Botoşani, Braila, Iaşi, Galaţi, Calaraşi, Ialomiţa, Ilfov , Neamţ şi altele).

Marţi, 22 Octombrie, 2019 - 08:37

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că se circulă în condiţii de ceaţă pe arterele rutiere din multe judeţe ale ţării (Iaşi, Galaţi, Botoşani, Bacău, Neamţ, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi altele).

Luni, 21 Octombrie, 2019 - 08:14

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 de metri pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi pe mai multe artere rutiere din judeţe aflate în partea de sud şi de est a ţării.

Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 09:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Joi, 17 Octombrie, 2019 - 10:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 07:30 - 19:00, pe sensul către Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe banda de urgenţă, pe tronsonul kilometric 45 - 46 + 500 de metri, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, pentru a permite efecturea lucrărilor de frezare - asfaltare la suprafaţa de rulare.

Dacă vor fi favorabile condiţiile meteorologice, lucrările de reparaţii se vor extinde până la kilometrul 43.

Joi, 17 Octombrie, 2019 - 09:41

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 10:00, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri), pe mai multe drumuri din judeţele Tulcea, Galaţi, Vaslui, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Giurgiu şi Ilfov.

Miercuri, 16 Octombrie, 2019 - 09:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 07: 30 - 19:00, pe sensul către Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, circulaţia este restricţionată pe prima bandă, pe tronsoanele kilometrice 51 - 49 (Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa), respectiv 45 - 44 (Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu), pentru a permite efectuarea lucrărilor de frezare - asfaltare la suprafaţa de rulare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

 

Miercuri, 16 Octombrie, 2019 - 08:10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07.00), traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate scăzută, pe locuri, sub 50 de metri) pe mai multe drumuri din judeţele Brăila, Buzău, Botoşani, Constanţa, Covasna, Harghita, Vrancea şi Suceava.

Luni, 23 Septembrie, 2019 - 09:14

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN2 Bucureşti - Urziceni, la kilometrul 21, în zona satului Şindriliţa, unde a avut loc un accident rutier între o autoutilitară şi un microbuz (18 persoane), produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare. În urma impactului, treisprezece persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se estimează ca traficul să revină în condiţii normale în 40 de minute.
 

Marţi, 20 August, 2019 - 13:57

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 (E68) Deva - Arad, la ieşirea din localitatea Păuliş către Sâmbăteni, judeţul Arad, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

 

Marţi, 20 August, 2019 - 10:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploieşti - Braşov, la kilometrul 118+500 de metri, în zona localităţii Posada, judeţul Prahova, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime.
Traficul se desfăşoară însă îngreunat, pe un fir alternativ.

Luni, 19 August, 2019 - 08:18

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circula în coloana.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulatie, le recomandam conducatorilor auto sa mareasca distanta în mers între autovehicule, sa foloseasca luminile de întâlnire si sa nu se angajeze în depasiri riscante.

Vineri, 16 August, 2019 - 17:43

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autovehicule, circulaţia rutieră pe sensul către Suceava al DN17 Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului se desfăşoară dificil, în condiţii de aglomeraţie pe tronsonul Frasin – Păltinoasa (în judeţul Suceava). Pentru evitarea ambuteiajelor, conducătorii auto care doresc să se deplaseze dinspre Vatra Dornei către Suceava sunt sfătuiţi să utilizeze ruta alternativă Pojorâta – Sadova – Suceviţa – Rădăuţi – Suceava.
 

Marţi, 13 August, 2019 - 08:54

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier.

În judetul Cluj, pe DN1E60, la iesirea din localitatea Turda catre Cluj, din cauza unui autotren rasturnat pe suprafata carosabila(accident rutier fara victime), traficul rutier se desfasoara pe un fir, alternativ în ambele sensuri.

Vineri, 9 August, 2019 - 17:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în zona staţiunilor montane.

S-a format coloană de autovehicule pe sensul către Braşov de la km 102 pana la km 106 (intrare Comarnic), de la km 126 până la km 130 intrare Buşteni, iar pe sensul de mers către Bucureşti, de la limita cu judeţul Braşov, până la intrare în Buşteni.

Se acţionează în dispozitiv pentru fluenţă.

Recomandăm şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Vineri, 9 August, 2019 - 10:25

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, se instaurează următoarele restricţii:

- între kilometrii 240+500 m - 238, sensul Sibiu - Râmnicu Valcea, se restricţionează banda de urgenţă şi prima bandă, până în jurul orei 18.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor efectuate la partea carosabilă.
 

Vineri, 9 August, 2019 - 08:22

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN13 Braşov - Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, pe un segment de drum în curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren. În urma accidentului au rezultat cinci victime, a căror stare este evaluată de cadrele medicale. Traficul este întrerupt în ambele sensuri.

 

Joi, 8 August, 2019 - 12:21

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru a se permite desfăşurarea unei competiţii automobilistice (Raliul Meseş CentoGroup VTM 2019), circulaţia rutieră pe DJ 108R va fi întreruptă sâmbătă, 10 august, în intervalul orar 07.00 - 18.00, pe tronsonul kilometric 0 - 4+200 de metri, între localităţile Meseş şi Treznea, judeţul Sălaj.
 

Marţi, 6 August, 2019 - 08:14

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN59 (E70), la ieşirea din municipiul Timişoara către Deta (judeţul Timiş), a avut loc în jurul orei 07.45 un accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

Potrivit primelor date, accidentul este uşor.

Traficul pe sensul către municipiul Timişoara este însă întrerupt.

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române