Marţi, 3 Decembrie, 2019 - 19:27
Dacă nu îl lichidează Iohannis până atunci

Comitetul Executiv al PSD se va reuni mâine, în prima şedinţă după alegerea unei conduceri interimare a partidului, au informat surse social-democrate.

Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 15:05

În PSD a expirat, la ora 12.00, termenul pentru depunerea candidaturilor pentru Congres.

ȘTIRIPESURSE.RO vă prezintă lista completă a candidaturilor depuse:

  • Președinte: Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu, Ilie Rotaru, Cătălin Stoichiță
  • Președinte executiv: Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Daniel Florea, Sorin Bota
  • Secretar general: Marius Dunca, Gabriel Petrea, Felix Stroe, Codrin Ștefănescu, Mihai Fifor, Rodica Nassar

Paul Stănescu nu s-a mai înscris în cursa pentru o funcție la Congres.

Luni, 17 Decembrie, 2018 - 00:00
"Avem corupţia de putere legalizată prin Ordonanţa Cioloş-Prună"

Declaraţia integrală a liderului PSD:

 "S-a încercat dezbinarea noastră, sfâşierea acestui partid. Vorbim de un atac furibund la adresa Guvernului"

Duminică, 16 Decembrie, 2018 - 16:46
... în schimbul unui loc călduț la Bruxelles!

Participă la Consiliul Național al PSD, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu le-a promis că vor menține coaliția și în 2019, iar apoi a lansat un atac extrem de dur la adresa liderilor europeni.

”În ultimii ani am trecut împreună prin momente grele și mi-ați arătat că am parteneri de încredere în coaliție și mai ales prieteni. Mă uit spre viitor și observ

Duminică, 16 Decembrie, 2018 - 10:30
Fifor, ales preşedintele al Consiliului Naţional - un Guvern din umbră

Liderii PSD se reunesc, duminică, în şedinţa Consiliului Naţional al partidului, la Palatul Parlamentului. Reuniunea social-democraţilor are ca scop alegerea preşedintelelui Consiliului Naţional prin vot, conform procedurilor. De asemenea, se vor constitui departamentele de specialitate.

Luni, 19 Noiembrie, 2018 - 15:00
Revine și Laufer în Cabinet

În ședința CEx s-a votat remanierea, iar propunerile premierului Viorica Dăncilă sunt următoarele:

Lia Olguța Vasilescu- la Ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova.

Marius Budăi - la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguței Vasilescu

Gabriel Leș - la Ministerul Apărării, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat

Niculae Bădălău- Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă

Alexandru Petrescu- la Ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru

Daniel Breaz - la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivașcu

Duminică, 4 Noiembrie, 2018 - 20:42

Premierul Dăncilă este hotărâtă să-i convingă pe șeicii din Golf să-și îndrepte banii și bunele intenții și spre România. În cel de-al doilea turneu al său în zonă a poposit la Muscat în Oman, unde a  inaugurat Ambasada României. Este însoțită de doi dintre membrii cabinetului - miniștrii Daea și Pintea STOP  Ministrul Fifor folosește „metoda Trump”pentru a promova achizițiile de echipament militar.

Sâmbătă, 3 Noiembrie, 2018 - 10:22
Aceasta nu se va referi la remanieri

„CEx luni 5 noiembrie, ora 12,00 la P. Parlamentului, sala grupului PSD "Ovidiu Șincai", nivel 1M., se spune în anunțul primit de membrii acestui for.

Aceasă ședință are ca principală temă numirile de la CNA și ASF dar, neoficial, tema principală va fi aceea a rezolvării problemelor din interiorul partidului, în special disputa între președinte și opozanții . N-ar fi exclus să se dicteze și sancțiuni mergând până la excluderea unor disidenți.

Vineri, 2 Noiembrie, 2018 - 20:20

Tot felul de comentarii pe seama ieșirii nervoase a lui Dragnea de la o „ciocnire” cu presa, în care haita băieților și fetelor cu microfoane l-a încolțit  din nou cu tot felul de întrebări (afirmații) idioate (cele inteligente nu sunt la preț prin redacții) STOP  Hăituit ca niciun alt personaj public și acuzat pentru orice gest, afirmație sau intenție, acesta a ajuns la capătul răbdării și a avut o reacție care i-a cam lăsat cu gura căscată pe nemiloșii interlocutori STOP  De fapt, liderul PSD este cel care a adus lucrurile într-o asemenea fază, prin exces

Duminică, 23 Septembrie, 2018 - 18:57

Ședința CExN care promitea să rezolve conflictul intrapesedist  a durat cât o zi de muncă de lefegiu. Opt ore. Opt ore în care fiecare parte a negat susținerile celeilalte și le-a susținut pe cele proprii.

Sâmbătă, 22 Septembrie, 2018 - 07:43
Bădălău a stat cu fundul în ambele bărci

Au votat în CExN pentru demiterea lui Dragnea: Gabriela Firea, Marian Neacsu, Paul Stanescu, Rodica Nassar, Calin Dobra (Timis), Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Robert Negoita, Ion Mocioalca (Caras), Dan Tudorache (Sectorul 1 Bucuresti) si Adrian Tutuianu.

De pe lista de fata lipseste Niculae Badalau. Fostul presedinte executiv al PSD a semnat scrisoarea anti-Dragnea insa cu o zi inainte de CEx a parut ca isi nuanteaza declaratiile, inclinand balanta inspre tabara pro-Dragnea.

Sâmbătă, 1 Septembrie, 2018 - 18:25
Firea: Să ajungă acest partid să nu aibă un candidat viabil (...) este un moment de mare tristeţe, este un moment istoric la modul negativ"

Update:

 

 Conducerea PSD a decis, sâmbătă, în timpul ședinței grupurilor parlamentare, care se desfășoară la Neptun, că referendumul pentru redefinirea noțiunii de căsătorie în Constituție va avea loc pe 7 octombrie.

”Proiectul de lege va fi votat în perioada 12-13 septembrie în Senat, iar referendumul va avea loc pe 7 octombrie”, au precizat surse din PSD 

 

Sâmbătă, 1 Septembrie, 2018 - 18:09
Nu e de acceptat de nimeni să facă legislație pentru o persoană

”Eu cred că PSD-ul a dat guverne mai performante și cred că acum poate avea un guvern mai performant și aceste lucruri trebuie discutate”, a declarat, la Neptun, Ecaterina Andronescu,

”Dacă dezbaterile vor ajunge la concluzia că am avut dreptate trebuie să se întâmple o remaniere. Sper să se întâmple”, a mai spus social-democrata.

Sâmbătă, 1 Septembrie, 2018 - 14:12
Dragnea confirmă: nu va candida la președinție!

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat, sambata, inaintea sedintei CExN al partidului, ca nu este exclus ca liderul ALDE sa fie candidatul comun al coalitiei de guvernare la alegerile prezidentiale, despre care a spus ca "e un om cu viziune, un om echilibrat si ar fi extrem de bun".

Sâmbătă, 1 Septembrie, 2018 - 11:47

Liderii PSD s-au reunit, sâmbătă, de la ora 11.00, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), după ce vineri mai mulți lideri PSD s-au întâlnit într-o ședință restrânsă cu intenția de contesta azi autoritatea președintelui PSD, însă Liviu Dragnea ar fi reușit să-i convingă să renunțe la demers. De altfel, după ședința informală agenda CEX s-a modificat fiind trecute dezbateri despre activitatea miniștriilor dar și o posibilă discuție despre despre aministie și grațiere. 

Subscribe to CExN