Joi, 12 Martie, 2020 - 10:37

China a depăşit vârful epidemiei de coronavirus, a anunţat joi Comisia Naţională de Sănătate, conform Reuters.

Numărul de noi contaminări zilnice cu noul coronavirus în China a scăzut la 15, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii, cel mai scăzut nivel de la debutul publicării statisticilor, la jumătatea lunii ianuarie, informează AFP.

Odată cu ameliorarea situaţiei constatată în ultimele săptămâni, autorităţile au început să se relaxeze restricţiile vizând cei 56 de milioane de locuitori din provincia Hubei, a cărei capitală este Wuhan.

Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 08:49

Numărul de decese cauzate de noul coronavirus în China a ajuns la 490, după ce autorităţile din provincia Hubei au anunţat miercuri 65 de noi cazuri de deces, informează AFP.

De asemenea, s-a înregistrat o creştere accentuată a numărului de persoane infectate - cu 3.156 de noi cazuri confirmate.

Astfel, numărul purtătorilor de noul coronavirus depăşeşte de acum 23.500 în China.
 

Joi, 20 Iunie, 2019 - 09:15

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin se vor întâlni săptămâna viitoare, în cadrul summitului G20 din Japonia.

„Vreau să ne înţelegem cu Rusia, şi cred că acest lucru se va întâmpla. Vreau să ne înţelegem şi cu China, şi cred că acest lucru se va întâmpla. Mă voi întâlni cu ambii preşedinţi săptămâna viitoare în Japonia, în cadrul summitului G20”, a declarat Donald Trump,într-un interviu pentru postul de televiziune Fox News.

Luni, 4 Martie, 2019 - 13:03

KMG International, în parteneriat cu Ambasada Republicii Kazahstan în România, aduce în atenția publicului iubitor de artă din București expoziția artistei kazahe Leyla Mahat HERE I AM, ce va avea loc la Galateca între 11 martie și 4 aprilie. Intrarea la expoziție este gratuită. 

Subscribe to China