Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 13:49

Tragedia de la Colectiv, din 30 octombrie 2015, reprezintă momentul care i-a marcat pe cetăţeni şi salvatori, deopotrivă, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), pe pagina de Facebook.

Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 09:47

Mesajul premierului Viorica Dăncilă la comemorarea victimelor Colectiv

"30 octombrie 2015 rămâne în memoria noastră una dintre cele mai triste zile, în care s-au frânt destinele a zeci de tineri.

Această cumplită tragedie trebuie să păstreze vie conştiinţa societăţii şi să redeştepte cele mai profunde sentimente: iubirea faţă de semeni, compasiunea, solidaritatea, dar şi respectul pentru viaţa şi siguranţa cetăţeanului.

Vineri, 4 Octombrie, 2019 - 15:38

Supraviețuitorii tragediei din clubul Colectiv vor beneficia de îngrijire medicală decontată de statul român "atâta timp cât au nevoie". Guvernul urmează să emită o Ordonanță de Urgență de modificare a legii sănătății în acest sens, a anunțat vineri ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Răniții din Colectiv beneficiază, în acest moment, de tratament decontat până la data de 31 decembrie 2020. Sorina Pintea spune că acesta va fi prelungit "astfel încât să nu mai aibă temeri că cineva, vreodată, le-ar putea opri tratamentul".

Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 15:17

Se împlinesc în curând 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv soldată cu 65 de morți și zeci de răniți. E un dosar greu pentru anchetatori însă familiile victimelor sunt revoltate că nu au fost găsiți vinovații. Astăzi are loc un nou termen în dosar. Vor fi audiați mai mulți martori.

Judecătorul a început audierea martorilor cu o tânără. Magistratul a insistat pe aflarea detaliilor privind modul în care se intra și ieșea dib club.

Marţi, 30 Octombrie, 2018 - 20:34

Povestea spitalelor regionale finanțate de Uniunea Europeană e ca aceea cu cocoșul roșu. Sau ca „steaua care a răsărit”, pe care o vedem și nu e STOP  Încă din 2015 s-au alocat 150 milioane euro din care 120 au fost cheltuite pentru studii de fezabilitate STOP  Suntem în faza în care s-ar putea organiza licitațiile.

Subscribe to Colectiv