Joi, 11 Iulie, 2019 - 15:34

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a primit joi o pedeapsă definitivă de 10 ani de închisoare, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu perdelele forestiere de protecţie.

În iulie 2016, Nicușor Constantinescu a fost condamnat de instanţa de fond, Curtea de Apel Bucureşti, la 15 ani de închisoare.

Pedeapsa a fost redusă la 10 ani de Instanţa supremă, după ce a fost achitat pentru o parte dintre infracţiuni. Este vorba despre spălare de bani şi constituire de grup infracţional.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 16:24

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat de Tribunalul Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul achiziţiei unui elicopter pentru situaţii de urgenţă, în cadrul unui program transfrontalier, decizia instanţei nefiind definitivă. Ulterior, elicopterul respectiv a fost preluat de SMURD şi s-a prăbuşit în decembrie 2015 în Lacul Siutghiol din Mamaia, iar cele patru persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa.

Joi, 24 Mai, 2018 - 10:15

Asociația de Psihologie Industrială și Organizațională (APIO) organizează, în perioada 24-26 mai 2018, la Hotel Del Mar din stațiunea Mamaia, a XVIII-a Ediție a importantei Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională “Horia D. Pitariu”, cu tema “Psihologia organizațiilor și leadership-ul în societate”. 

Subscribe to Consiliul Județean Constanța