Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 12:39

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor din Mediul Rural, celebrată în toată lumea pe data de 15 octombrie, Corteva Agriscience, unul dintre cei mai mari furnizori de inputuri în agricultură, a organizat un eveniment însoțit de panel de discuții pentru a radiografia situația actuală a doamnelor din România active în domeniu. La eveniment au participat peste 80 de femei fermier, presă, reprezentanți din instituții de stat, asociații, profesori și manageri ai unor companii agricole cheie. 

Joi, 17 Octombrie, 2019 - 10:44
cu impact pozitiv asupra climei

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) a anunțat astăzi crearea unui fond de 500.000 USD pentru a susține inițiativa Corteva Agriscience pentru un impact pozitiv asupra climei (Corteva Agriscience Climate Positive Challenge), un program menit să accelereze trecerea spre o agricultură care să influențeze pozitiv clima. Acest sistem de finanțare nerambursabilă va fi lansat anul viitor și va răsplăti eforturile pentru compensarea emisiilor de carbon și protejarea mediului, susținând, în același timp fermele și fermierii.

Vineri, 30 August, 2019 - 17:17

Corteva oferă în această tranzacție acțiunile deținute la Taxon Biosciences și va realiza o infuzie de capital în schimbul unui pachet acțiuni Lavie Bio

Luni, 3 Iunie, 2019 - 13:19

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) a finalizat cu succes separarea de DowDuPont, devenind o companie agricolă lider, independentă, care oferă soluțiile complete de care au nevoie fermierii pentru a-și maximiza randamentul și profitabilitatea. Corteva Agriscience se lansează astăzi, la scară globală, având o ofertă echilibrată pentru  semințe și protecția plantelor , susținută fiind de extinderea capabilităților digitale și alimentată de cea mai bogată sursă de inovare din întreaga industrie.

Subscribe to Corteva Agriscience