Duminică, 15 Noiembrie, 2020 - 00:00

Zonele roșii, masca facială, distanțarea socială, închiderea școlilor, colegiilor și universităților, gata cu întâlnirile de familie, fără sărbători de ziua de naștere, muzică, arte: gata cu evenimentele culturale, evenimentele sportive sunt suspendate, gata cu nunțile, „dragostea și viața ”este interzisă direct.

Și în mai multe țări, Crăciunul este în așteptare ...

Este distrugerea vieții oamenilor. Este destabilizarea societății civile. Si pentru ce? 

Minciunile sunt susținute de o campanie masivă de dezinformare mass-media. 24/7,  „Alerte Covid” incesante și repetitive pentru ultimele zece luni. … Este un proces de inginerie socială. 

Manipularea devizelor. Testele RT-PCR sunt înșelătoare.

Ceea ce vor ei este să mărească numerele astfel încât să justifice blocarea. 

Milioane de teste pozitive covid.

Potrivit Dr. Pascal Sacré într-un articol intitulat:  Testul COVID-19 RT-PCR: Cum să inducem în eroare toată omenirea. Folosind un „test“ pentru a bloca în jos Societatea :  .

Această utilizare abuzivă a tehnicii RT-PCR este utilizată ca o strategie implacabilă și intenționată de către unele guverne , susținute de consiliile științifice de siguranță și de mass-media dominantă, pentru a justifica măsuri excesive, cum ar fi încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, distrugerea economie cu falimentul unor sectoare active întregi ale societății, degradarea condițiilor de viață pentru un număr mare de cetățeni obișnuiți, sub pretextul unei pandemii bazate pe o serie de teste RT-PCR pozitive, și nu pe un număr real de pacienți .

Covid-19 este descris ca „virusul ucigaș”.

Falsificarea certificatelor de deces

În SUA, certificatele de deces sunt falsificate la instrucțiunile CDC.

COVID-19: „cauza principală a morții”. Acest concept este fundamental. Acesta este definit de OMS ca „boala sau rănirea care a inițiat cursul evenimentelor care duc direct la moarte” .

Criteriile au fost modificate. Instrucțiunile CDC sunt clare.  COVID-19 va fi cauza principală a decesului „cel mai adesea”    

Distrugerea societății civile 

Oamenii sunt speriați și nedumeriți. „De ce ar face asta?”

Școli goale, aeroporturi goale, magazine alimentare falimentare.

În Franța, „Bisericile sunt amenințate cu Kalașnikov din cauza focarului Covid-19” (aprilie 2020)

 

Întreaga economie a serviciilor urbane este în criză. Magazinele, barurile și restaurantele sunt conduse la faliment. Călătoriile și vacanțele internaționale sunt suspendate. Străzile sunt goale. În mai multe țări, barurile și restaurantele trebuie să ia nume și informații de contact „ pentru a sprijini urmărirea eficientă a contactelor, dacă este necesar ”.

Vorbirea liberă este suprimată

Narațiunea de blocare este susținută de dezinformarea mass-media, cenzura online, ingineria socială și campania fricii.

Medicii care pun sub semnul întrebării narațiunea oficială sunt amenințați. Își pierd slujbele. Carierele lor sunt distruse. Cei care se opun blocării guvernului sunt clasificate ca „psihopați antisociali”: 

„Studii” psihologice revizuite de colegi se desfășoară în prezent în mai multe țări, utilizând sondaje de sondaj.

 Acceptați „marea minciună” și sunteți etichetat ca „persoană bună” cu „empatie” care înțelege sentimentele altora.

... [E] xpress rezervele cu privire la ... distanțarea socială și purtarea măștii de față, și veți fi etichetat (conform „opiniei științifice”) ca „psihopat insensibil și înșelător”.

În colegii și universități, personalul didactic este presat să respecte și să susțină narațiunea oficială covidă. Punerea la îndoială a legitimității blocării în „sălile de clasă” online ar putea duce la concediere.

Google comercializează Marea Minciună. Opinia unor oameni de știință proeminenți care pun sub semnul întrebării blocarea, masca de față sau distanțarea socială sunt „eliminate”:

„YouTube nu permite conținut care răspândește dezinformare medicală care contravine informațiilor medicale ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) sau autorităților locale de sănătate despre COVID-19, inclusiv cu privire la metodele de prevenire, tratare sau diagnosticare a COVID-19 și mijloacele de transmitere a COVID-19." (subliniat)

Ei îl numesc „verificarea faptelor”, fără a recunoaște că atât OMS, cât și autoritățile locale de sănătate își contrazic propriile date și concepte.

Vineri, 13 Noiembrie, 2020 - 12:32

„ Dureri peste tot ”, cefalee, febră: voluntarii care au participat ca cobai la noul vaccin coronavirus dezvoltat de Pfizer și Biontech au descris senzațiile neplăcute pe care le-au experimentat după administrare.

Peste 43.000 de persoane din șase țări au participat la a treia fază de testare a vaccinului dezvoltat de gigantul farmaceutic american Pfizer și de compania germană Biontech. Unii dintre ei au raportat efectele sale secundare.

Unii se plâng de dureri de cap, febră și „dureri peste tot”, ca în cazul unei femei de 45 de ani care locuiește în Missouri.

Duminică, 8 Noiembrie, 2020 - 00:00

Trăiesc ca un papă. Ies la balcon și fac cu mâna la oameni.
* * *
Am resetat câinele, acum latră dacă iese cineva din casă.
* * *
Din cauza închiderii saloanelor de înfrumusețare, în curând o să rămânem fără blonde.
* * *
Pentru o viață sănătoasă, mutați mobila 30 de minute în fiecare zi!
* * *
A 19-a zi de izolare: „Eu și nevastă-mea am devenit așa buni prieteni că era cât pe ce să-i povestesc de amantă…
* * *
Acum nici certurile conjugale nu mai au farmec. Nu mai poate omul să plece de-acasă trântind ușa.
* * *

Miercuri, 4 Noiembrie, 2020 - 21:59
492 decese in ultimele 24 de ore

Camera Comuna a parlamentului britanic a aprobat miercuri seara, 4 noiembrie, cu o majoritate covarsitoare, intrarea Angliei in al doilea lockdown pentru a tine sub control al doilea val al pandemiei de COVID-19, masura care va ramane in vigoare 30 de zile, transmite dpa.

Dupa patru ore de dezbateri, parlamentarii britanici au aprobat, cu 516 voturi pentru si 38 de voturi impotriva, planul prezentat de premierul Boris Johnson.

Luni, 26 Octombrie, 2020 - 17:13

Un adevărat climat de neîncredere s-a manifestat la oficialii guvernamentali în gestionarea pandemiei.

Luni, 5 Octombrie, 2020 - 11:38

Titlurile de astăzi au anunțat că Donald și Melania Trump „au dat rezultate pozitive” pentru covid-19. Un altul susține că nouăsprezece mii de lucrători Amazon au „luat” covid-19 la locul de muncă. Ambele pseudostorii vor aprinde cu siguranță o altă frenezie mediatică absurdă.

Vineri, 10 Iulie, 2020 - 17:25

Scandal mare  pornit de la o înregistrare a unei discuții telefonice private dintre Borisov (premierul Bulgariei) și Mutafciiski (șeful echipei anti - Corona virus - din aceeași țara):

“Premierul: Când vom ajunge să declarăm 300 noi bolnavi de covid, pe zi?

Mutafciiski: Facem tot ce se poate!

Premierul: Hai mai repede, că trebuie să închidem țara, că trebuie să luam banii de la comunitatea europeană!

Mutafciiski: Facem tot posibilul. Am dat și ordin ca oamenii sănătoși să fie declarați infectați cu Corona virus!

Duminică, 5 Iulie, 2020 - 12:00
Ne aflăm pe cea de-a doua „cocoașă” a curbei îmbolnăvirilor

România se află acum pe locul 10 în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul total de cazuri, conform Centrului European pentru Controlul și Prevenția Bolilor (ECDC). În plus, țara noastră înregistrează creșteri masive și la nivel de regiuni, singurele regiuni care înregistrează creșteri mai mari fiind în Suedia.

Dintre țările din regiune, România are curba cu cea mai mare creștere, depășind chiar media europeană. Prin comparație, Slovacia a cunoscut o scădere a numărului de cazuri, urmată de o ușoară creștere, iar Ungaria pare să aibă o curbă aplatizată.

Duminică, 5 Iulie, 2020 - 10:00
Și crezi că te poți trata la domiciliu, dacă nu ai comorbidități

Toată lumea îți spune cum să NU iei #coronavirus, dar NMENI NU spune ce să faci dacă totusi îl iei. Evident, cu excepția situației în care „băieții” lui Arafat și Tătaru pun mâna pe tine și te duc „pachet” la Matei Balș sau pe unde mai sunt locuri. O asistentă din Marea Britanie  a pus la punct acest ghid util:

Joi, 25 Iunie, 2020 - 12:41

1 iulie ar putea fi data la care românii scapă total de restricțiile impuse în contextul stării de alertă. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

"Noi suntem într-o continuă evaluare. Evaluăm măsurile luate și toate deciziile se iau în comun. Vom avea discuții și astăzi și mâine, următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va lua de 1 iulie. Vom avea niște restricții punctuale la nivel de comunitate, de focar", a declarat Tătaru.

 

Duminică, 21 Iunie, 2020 - 09:26
E îngrijorat pentru că „s-a întărit curentul care susţine că virusul nu este decât "o biată gripă”.

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat  a decis să își ia în serios rolul de  dictator sanitar. El anunță că la nivelul ministerului s-au dispus controale "foarte serioase" cu privire la modul în care sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, decizia fiind luată în contextul în care se constată în mod constant o creştere a numărului de cazuri noi de infectare.

Sâmbătă, 20 Iunie, 2020 - 08:10
Pentru 100 pacienți, alți 20.000 nu au primit servicii medicale

Înainte de epidemia de coronavirus, Spitalul Colentina trata în medie 20.000 de pacienţi pe lună. Acum, pentru 100 de pacienți COVID-19 internați, majoritatea asimptomatici, spitatul e blocat total și nu mai poate trata pe nimeni altcineva.

Joi, 11 Iunie, 2020 - 20:12

Preşedintele Iohannis a declarat joi, referitor la condiţiile PSD pentru a vota prelungirea stării de alertă, că nu-şi doreşte prelungirea stării de alertă cu măsurile care sunt acum în vigoare, că vrea o variantă mai simplă, mai suplă, subliniind că unii fug după voturi, nu după sănătate. Şeful statului a afirmat că „în faţa bolii, ori ești precaut, ori ești prost”.

Miercuri, 10 Iunie, 2020 - 19:57

Ca cetățean, sunt turmentat. Ca om sănătos, sunt bolnav. Ca individ liber, sunt prizonier.

Și, peste toate, ca jurist, sunt bezmetic. Asta pentru că dreptul și-a ieșit din matcă și se întoarce bumerang asupra propriilor principii fondatoare precum pororoca Amazonului. Într-un jalnic efort de relegitimare, el se zbate în ultima vreme să normeze și să rânduiască totul, absolut totul: și spălarea mâinilor și culoarea icoanelor, și respirația plămânilor și mântuirea sufletelor, și nemurirea viilor și numărul morților.

În elanuri ascendente și revărsări orizontale, dreptul contemporan, virusat și el de isteria covidului, își trăiește o majoră criză de epilepsie: legi de alertă care se suprapun peste ordonanțe de urgență și se calcă pe bombeu reciproc, proceduri concepute în miez de noapte așteptându-și nașterea după juma' de ceas de gestație, ordine administrative care-s instrucțiuni în zilele cu soț și recomandări în cele impare, norme de trimitere la reguli inexistente și referințe la ziceri intraductibile în limba vorbită de oameni, revocări de abrogări și abrogări de revocări, cacofonie de babilonie și babilonie de cacofonie.

Toate servite ca Drept, Drept întru restrângerea ori anihilarea drepturilor oamenilor și decretarea principiului că libertățile dăunează grav sănătății. Deșeuri normative toxice și pestilențiale care put a neconstituționalitate ori a ilegalitate, după caz, și care fac din dreptul marțial al covidului-19(84) un set de instrucțiuni scrise mărunt pe cutia cu somnifere și pe eticheta verde de Paris.

Dar nu despre tentativele de suicid ale emo-dreptului țin să vociferez. Ci despre pornirile lui maniacale de amestec în treburile interne ale altor „jurisdicții" (1) și de control absolut asupra derizoriului (2).

1. Ca sistem de norme și reglementări, dreptul făcut de oameni prin legiuitorii lor e menit să adecveze raporturile sociale cu etica timpului și funcționarea cvartetului persoană fizică-persoană juridică- comunitate-stat în acord cu principiile echității, egalității și binelui public. Cam ăsta-i teritoriul pe care funcționează și nu-și poate aroga competențe dincolo de granițele „telurice" ale misiunii lui. Mai pe scurt, dreptul nu-și poate asuma arogant misiunea exorbitantă de a interveni în spațiile ori relațiile care nu-s ale oamenilor, entităților și instituțiilor de ei create. El n-are ce căuta nici în regatul științelor exacte și nici în Împărăția Cerurilor.

Întâi, el nu poate intra în domeniul fizicii să rescrie legea gravitației, n-are cum să decreteze că molecula apei are trei atomi de hidrogen în loc de doi și nici cum să normeze contactul miraculos al spermatozoidului cu ovulul. (Ficțiunea că un copil conceput e considerat născut când e vorba de drepturile lui înseamnă - dincolo de minunăția etică a prezumției - una dintre acele formidabile recunoașteri ale separării domeniului dreptului de „jurisdicția" biologiei.) Pe urmă, deși se vrea „matematică", dreptul primește această recunoaștere doar cu titlu metaforic și doar când respectă în mod autentic rigorile logicii și cartezianismului. Altminteri, dreptul nu poate legifera mâine că 2+2=5 decât dacă am accepta că suntem - suntem, cumva, evrika!, asta-i confirmarea?...- în lumea distopică a lui Orwell unde acest „adevăr" decretat de Big Brother era asumat și aplaudat de supușii lui.

Luni, 8 Iunie, 2020 - 19:32
Fără asa-zisa "distanță sanitară" de 2 m

Începând de luni, vizitatorii teatrelor și cinematografelor din Cehia nu trebuie să mențină asa-zisa "distanță sanitară" de 2 m.

Începând de luni, guvernul ceh a permis organizarea de evenimente publice în republică cu participarea a până la 500 de persoane, potrivit  agenției naționale știri CTK, care face referire la declaratiile Ministrului Sănătății din aceasta țară, Adam Wojtech.

Duminică, 7 Iunie, 2020 - 11:05
Reglementarea în regim de urgență a situației internărilor și intervențiilor chirurgicale în spitalele suport COVID-19

Avocatul Poporului a primit mai multe petiții de la pacienți, aparținători ai acestora, dar și de la organizații ale pacienților, prin care aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de interzicerea accesului în spitale pentru efectuarea procedurilor medicale complexe ce nu pot fi realizate decât în unități spitalicești.

Duminică, 7 Iunie, 2020 - 10:51

Pandemia de coronavirus COVID-19 a „doborat” economia globală, iar miliardarii, companiile multinationale și mai multe State au pus în buzunar „trilioane de dolari”, a declarat sâmbătă, Președintele Belarusului , Alexander Lukashenko.

Lukashenko a făcut aceasta de declarație în timpul unei călătorii de lucru în regiunea Mogilev, unde a discutat cu cetățenii. În special, el a menționat că, dacă încă nu există un răspuns la întrebarea dacă pandemia este sau nu creată de om, unii oameni încearcă să profite de situație și de psihoza rezultată.

Miercuri, 3 Iunie, 2020 - 08:09

Totodată, instanța a amânat intrarea în vigoare a deciziei sale timp de 14 zile, astfel încât guvernul să poată lua măsurile necesare pentru a remedia situația, radicand toate restrictiile.

Curtea Supremă a Republicii Africa de Sud a declarat marți ca fiind neconstituționale și a anulat restricțiile în vigoare în prezent în țară în legătură cu COVID-19. Ordonanța judecătorească relevantă este publicată pe portalul oficial al institutiei si mediile locale fac referire la aceasta in ample materiale.

Miercuri, 27 Mai, 2020 - 15:38
Media de varsta a persoanelor decedate este de 80 ani

Aproape 96% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus decedate in Italia aveau alte afectiuni.

"Cele mai noi date arata ca noile cazuri si decese au un profil comun: este vorba de multi varstnici care aveau si alte afectiuni", a declarat Silvio Brusaferro, directorul Institutului italian de Sanatate Publica.

Conform datelor Institutului , media de varsta a persoanelor decedate in Italia de coronavirus este de 80 de ani.

Luni, 25 Mai, 2020 - 15:49
Covidul nu este virus, ci o bacterie care infecteazà sângele si provoacà TROMBOZE care determină asfixii

Medicii Italieni au fàcut autopsii, desi li s-a interzis si au  gàsit remediul pentru cei infectati cu COVID : Nu este un virus , ci o BACTERIE , ca cea care dà malaria , de aceea Plaquenilul ( Hidroxiclorochina ) era eficace.  Aceastà bacterie infecteazà sângele si provoacà TROMBOZE ( cheaguri de sânge ) , împedicând sângele sà se oxigeneze si deci sà ajungà la inimà si la plàmâni , sà circule si oamenii mor asfixiati . Intubarea si respiratoarele, cum s-a mai spus nu ajutà, ci omoarà oamenii .  

Duminică, 24 Mai, 2020 - 10:42
Estimarile privind „valul doi” sunt pentru perioada 15 octombrie - 1 noiembrie

Premierul Ludovic Orban asociaza datele alegerilor cu evolutia epidemiei de COVID-19, afirmand ca alegerile locale ar urma sa aiba loc inainte de valul 2 de imbolnaviri, precizand ca derularea campaniei electorale va depinde de cat de puternica va fi epidemia.

Sâmbătă, 23 Mai, 2020 - 10:59

E premieră absolută de la izbucnirea pandemiei care a cuprins întreaga lume. China nu a înregistrat niciun nou caz de COVID-19 pentru data de 22 mai, faţă de patru zilele trecute, a anunţat sâmbătă Comisia Naţională de Sănătate (NHC) într-un comunicat preluat de Reuters.

Este pentru prima dată când China nu a înregistrat o creştere zilnică a numărului de cazuri de când pandemia a început în oraşul Wuhan la sfârşitul anului trecut.

Numărul de noi cazuri asimptomatice ale coronavirusului a scăzut la 28 de la 35 o zi mai devreme, a transmis NHC.

Sâmbătă, 23 Mai, 2020 - 00:09

Nava Daimond Princess este singurul loc unde Covid19 a fost testat în mediu controlat. Nava a fost ținută o lună în larg în încercarea de a stopa contaminările. ( sau pentru teste?!?)
Rezultate:
3711 pasageri, majoritar oameni în vârstă, oameni care au stat împreună, au mâncat, dansat, făcut baie, socializat pe vreo 2500 mp.
696 s-au infectat - 18.7%
7 au murit - 0.18%

Luni, 18 Mai, 2020 - 20:20
Decese provocate de COVID, sau decese pur și simplu?

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătătate Publică, alţi 13 pacienţi cu COVID-19 au murit. 9 dintre aceştia aveau peste 80 de ani, iar 3 peste 70. Bilanţul epidemiei de coronavirus în România ajunge la 1120 de morţi. Poate cineva sa ne spună câți dintre ei au murit, totuși, de „moarte bună”?

Luni, 18 Mai, 2020 - 17:58

Într-o dimineață, ai găsit cutia poștală goală. Niciun ziar-abonament. Dai fuga la chioșcul din colțul străzii ; singurul supraviețuitor dintre 20 de chioșcuri. Închis, deși la prima oră era coadă la el.
Te-ntorci, nervos acasă. Înjuri. Pe cine ? Aiurea. Tragi o gură de tărie. Alta de ceai.Te-ai
mai calmat. Cu presa scrisă.Știai că toți îi cântau prohodul. Bine că ai acces la on-line.

Luni, 18 Mai, 2020 - 08:41
S-au scandat slogane antiliberale

Câteva sute de persoane au protestat, duminică, pentru a treia seară consecutiv, în Piaţa Victoriei, solicitând dovezi ştiinţifice privind existenţa coronavirusului. Printre participanţi s-au numărat şi oameni de „peste 65”, inclusiv un preot. Majoritatea celor prezenţi nu aveau măşti de protecţie şi  nu  respectau „distanţa socială”. Erau afișate pancarte împotriva 5G și s-a manifestat împotriva obligativitatății vaccinării.

Sâmbătă, 16 Mai, 2020 - 20:44

Nu cred că cei care au pus la cale pandemia asta pentru a vedea cum reacţioneaza oamenii sub imperiul fricii s-au gîndit şi la efectul bumerang. Oriunde a fost pusa la cale schema, pentru că e clar că e o schema pusă în practica de foarte multe guverne, cele mai multe mondialiste şi nu naţionale, (contra sentimentului naţional s-a dat o batalie demna de o cauza mai bună) e clar că autorii nu s-au gîndit la efectul bumerang. Desigur, nu sunt atît de capabili să estimeze toate consecinţele unor acţiuni, lipsindu-le, printre altele, cultura.

 

Luni, 11 Mai, 2020 - 01:38

-----Urmareste banii, ca sa inteleg----- 

 

Tot auzim de Bill Gates, de peste 3 luni. Unii, cu mult inainte, dar multi, de abia de curand. Cine este, totusi, el? Un biet miliardar, printre cei mai bogati din lume, zice-se, mare filantrop si pasionat de medicina, in special de vaccinare.

 

-----Bill Gates, omul din spatele pandemiei ------

Duminică, 10 Mai, 2020 - 11:41

Destinația populară de vacanță Cipru de Nord ar putea fi prima țară care să se elibereze complet de COVID-19 , fără cazuri noi începând cu 19 aprilie 2020.

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 00:00
O întrebare pe care și-o pun tot mai mulți, cu tot mai puține răspunsuri

Este ceea ce am banuit din prima zi a epidemiei pe principiul „cine profita”. Logica doctorului taiwanez nu poate fi combatuta. Nu poate fi o inchipuire a lui sau o stire falsa. 

Subscribe to COVID 19