Marţi, 19 Februarie, 2019 - 11:07

Având în vedere condițiile climatice tot mai extreme, producătorul japonez Daikin își completează gama de echipamente comerciale cu un nou sistem, VRV IV C+, dezvoltat pentru a face față temperaturilor de iarnă foarte scăzute. Succesor al seriei VRV III-C, bazat pe platforma seriei VRV IV, noul echipament furnizează căldură în condițiile unor temperaturi exterioare de până la -25°C, fiind adecvat ca sursă unică de încălzire.

Joi, 6 Decembrie, 2018 - 10:52
lider în producția sistemelor comerciale de refrigerare și congelare

Daikin Industries Ltd. a semnat la sfârșitul acestui an un acord pentru achiziționarea grupului austriac AHT, lider pe piața de refrigerare comercială. Astfel, compania niponă își consolidează expertiza în domeniul refrigerării și continuă, totodată, expasiunea strategică globală în segmentul comercial. Tranzacția în valoare de 881 milioane de euro va fi finalizată în ianuarie 2019, prin preluarea integrală de către Daikin Europe N.V. a acțiunilor deținute de Bridgepoint, acționarul de capital privat al grupului AHT.

Miercuri, 19 Septembrie, 2018 - 13:27

Gama variată de soluții inovatoare a producătorului japonez Daikin, obținută în urma eforturilor constante de cercetare și dezvoltare din ultimii 90 de ani, necesită servicii realizate la cele mai ridicate standarde ale calității. După succesul programului exclusivist Home Comfort Expert, care deservește nevoile clienților rezidențiali, Daikin a dezvoltat un program similar, Commercial Solution Expert (CSE), cu scopul de a transmite expresia celei mai înalte expertize Daikin și în rândul proiectelor comerciale. 

Luni, 23 Aprilie, 2018 - 10:11

Îmbinând inovația și creativitatea, Daikin completează gama BLUEVOLUTION cu o nouă unitate de aer condiționat de perete – Stylish. Cu un design sofisticat și funcții unice, noul sistem reprezintă echilbrul perfect între eleganță și performanță. Așa cum indică numele, Stylish completează orice interior prin aspectul discret, oferind, în același timp, cel mai înalt nivel de confort și eficiență de top. 
Eficiență maximă

Subscribe to DAIKIN