Luni, 24 Februarie, 2020 - 11:57

Calitatea aerului, nivelul ridicat de poluare atmosferică și avertizările specialiștilor au dus la dublarea vânzărilor echipamentelor de purificare a aerului în luna ianuarie 2020. Comparația este făcută potrivit datelor Daikin România cu aceeași perioadă a anului anterior. „Rezultatele acestea se înscriu într-un trend manifestat la nivel mondial. Ne bucură să vedem că și românii se informează tot mai mult despre soluțiile care îi pot ajuta să respire un aer curat. Piața se extinde, iar consumatorii se documentează tot mai mult despre caracteristicile tehnice ale produselor.

Marţi, 11 Februarie, 2020 - 12:30

Lider în domeniul HVAC, Daikin anunță trei premiere importante ce stabilesc noi standarde în materie de inovație și eficiență: noul sistem Daikin Mini VRV 5, schema inovatoare L∞P și sistemele de control inteligent. Sistemul VRV 5 va fi disponibil în România începând cu toamna anului 2020. Inovațiile au fost prezentate în cadrul evenimentului VRV Summit 2020 organizat de Daikin săptămâna trecută la Copenhaga, unde au participat peste 500 de parteneri Daikin.

Miercuri, 3 Iulie, 2019 - 10:54
înaintea prețului

Tehnologia și funcțiile aparatului reprezintă principalii factori de care au ținut cont posesorii de aparat de aer condiționat în decizia de cumpărare, după cum arată un studiu de satisfacție realizat intern* de către Daikin, liderul pieței HVAC din România. Potrivit cercetării realizate în anul 2018 în rândul posesorilor de echipamente de climatizare Daikin, criteriile care primează în fața prețului sunt: calitatea, eficiența energetică și silențiozitatea. La fel de important este și profesionalismul echipei de consultanță. 

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 13:17

Subsidiara locala a celui mai important producator de aer conditionat din lume a inregistrat in anul financiar 2018-2019 o cifra de afaceri in valoare de 28.6 milioane de euro. Compania isi mentine astfel trendul ascendent si isi consolideaza pozitia de lider al pietei HVAC din Romania cu o crestere de 12% fata de anul anterior. 

Joi, 14 Martie, 2019 - 09:15

Inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm fapte bune în România a contribuit, în 2018, la împădurirea a 27 de hectare din localități din 11 județe din România. Cei aproape 100.000 de puieți au fost plantați pe terenuri aflate în proprietate publică și afectate de diverse procese de degradare, de către cei 3.000 de voluntari prezenți la acțiuni.

Marţi, 13 Noiembrie, 2018 - 17:39

Urmărind sloganul „Noi plantăm copaci, tu colecționezi aer curat”, Daikin România a făcut încă un pas spre redobândirea echilibrului naturii prin programul de responsabilitate socială „Plantăm Aer”, contribuind cu peste 6,000 de puieți forestieri la împădurirea mai multor terenuri din țară. Pentru al doilea an consecutiv, compania a susținut financiar inițiativa Plantăm fapte bune în România și s-a alăturat cu echipe de voluntari la acțiunile de plantare desfășurate în luna noiembrie.

Luni, 27 August, 2018 - 12:32

Având ca obiectiv dezvoltarea pe piața sistemelor destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajară, Daikin, liderul mondial în domeniul aerului condiționat, își completează portofoliul de produse cu prima centrală termică murală în condensare. Concepută și proiectată în totalitate de producătorul japonez, noua centrală murală respectă principiile inovatoare specifice produselor Daikin, îmbinând tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod. 

Luni, 13 August, 2018 - 10:14

Daikin România, reprezentanța locală a liderului mondial în domeniul furnizării de soluții HVAC, s-a alăturat proiectului EFdeN Signature și susține echipa multidisciplinară de studenți voluntari, care va reprezenta România cu un nou prototip de casă solară în competiția internațională Solar Decathlon Dubai 2018.

Subscribe to Daikin România