Vineri, 28 August, 2020 - 18:00

Decathlon își extinde accesibilitatea la nivel Business to Business, prin lansarea unui serviciu destinat companiilor, școlilor, cluburilor sportive și instituțiilor publice. Prin intermediul acestuia, clienții B2B vor putea contribui la promovarea unui stil de viață sănătos, prin facilitarea accesului la sport în rândul angajaților, partenerilor, elevilor, sportivilor. Aceștia vor beneficia totodată de oferte și condiții speciale, adaptate fiecărei nevoi în parte.

Vineri, 3 Iulie, 2020 - 09:30

Ashoka România, în parteneriat cu Decathlon, a lansat harta changemaker-ilor din domeniul sportiv!

Miercuri, 26 Februarie, 2020 - 08:14

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, s-a întâlnit marţi, marţi - 25 februarie a.c., cu reprezentanţii Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR). Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului şi a vizat o informare cu privire la măsurile de sănătate publică instituite de către Guvern şi Ministerul Sănătăţii în această perioadă. Oficialii AMRCR şi-au exprimat deschiderea de a reprezenta un canal de diseminare a materialelor informative ce urmează să fie transmise de către Ministerul Sănătăţii.

Vineri, 15 Noiembrie, 2019 - 13:42

DECATHLON a deschis primul magazin din Târgovişte, astfel reţeaua naţională a ajuns la 27 de unităţi de vânzare
Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat primul său magazin din Târgovişte, situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E. Odată cu noua deschidere de magazin, a patra din acest an, reţeaua naţională ajunge la 27 de unităţi de vânzare.

Joi, 31 Octombrie, 2019 - 12:29

VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari și una dintre cele mai importante platforme ecommerce din lume, potrivit IDC MarketScape și Gartner, lansează VTEX Partner Insights, program de consultanță, personalizat, adresat companiilor care vor să își dezvolte și să își îmbunătățească business-ul în online.

Luni, 29 Iulie, 2019 - 15:23

Point Public Affairs și GMP PR, parte din GMP GROUP, își extind portofoliul de clienți cu un nou parteneriat încheiat cu Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), instituția care reprezintă cele mai mari 18 companii de retail alimentar și nonalimentar din România, ce reunește nume precum Auchan, Artima, Brico-Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Hornbach, IKEA, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi și Selgros.

Vineri, 28 Iunie, 2019 - 12:50

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea primului magazin din Deva. Aceasta este cea de-a treia inaugurare din acest an, după extinderea magazinului Decathlon din Cluj și deschiderea unității din Bistrița. 
    

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 13:34

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat magazinul extins din Cluj-Napoca, în incinta centrului comercial VIVO! (Comuna Florești, Str. Avram Iancu nr. 492 - 500). Noul spaţiu are o suprafață de 4.857 m2, cu peste 1.400 m2 în plus față de cea iniţială, și respectă cele mai înalte standarde internaționale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv.  

Vineri, 29 Martie, 2019 - 11:56

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale și a inaugurat primul magazin din Bistrița. Acesta este primul punct de lucru deschis în 2019 și cel de-al 24-lea pe care retailerul îl deține în țara noastră.  

Cu o suprafață totală de 933 m2, magazinul Decathlon Bistrița a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare, amenajare și siguranță din domeniul retail-ului sportiv.

Luni, 4 Martie, 2019 - 13:54

Decathlon, retailer de articole sportive, organizează în perioada 2 februarie – 21 aprilie 2019 turneul național de fitness „Adunare pentru mișcare”. Pe parcursul celor aproximativ 3 luni, în cele 23 de magazine Decathlon din țară vor avea loc evenimente sportive dedicate publicului larg. Acestea se vor desfășura în fiecare weekend, iar accesul va fi gratuit pentru oricine își dorește să participe. 

Joi, 28 Februarie, 2019 - 10:38

Shopping City Deva anunță semnarea parteneriatului pentru deschiderea unui magazin mult așteptat în oraș: primul Decathlon din Deva. Magazinul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Aici, vizitatorii centrului comercial vor putea găsi o gamă variată de articole necesare pentru activități sportive și de recreere.

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 15:44

În weekendul 24-25 noiembrie, bucureștenii sunt aşteptaţi în incinta Veranda Mall cu o serie de activități sportive cu acces gratuit, pregătite de Decathlon.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, organizează pe 24 și 25 noiembrie o serie de activități și competiții sportive gratuite pentru public, cu doar câteva zile înainte de deschiderea noului magazin din București. Acțiunile vor avea loc în cadrul centrului comercial Veranda Mall, unde urmează sa fie inaugurat noul spațiu Decathlon.

Luni, 22 Octombrie, 2018 - 11:33

Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România, organizează Decathlon Streetball, prima competiție de baschet 3x3, pe terenurile Poli Arena din cadrul Universității Politehnica București. 
Turneul marca Decathlon Romania și Sport Arena Streetball este deschis categoriilor sub 18 ani, atât la băieți cât și la fete, astfel:  
-    U 10 mixt
-    U 12 baieți și fete
-    U 14 baieți și fete
-    U 18 baieți și fete

Joi, 27 Septembrie, 2018 - 15:47

Decathlon lansează, în perioada 12 Octombrie – 4 Noiembrie 2018, o nouă ediție a evenimetului Trocathlon, târgul de articole sportive second hand

  • Aproape 5000 de produse vândute  și 6100 de clienți mulțumiți doar în 2017

Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Romania, lansează o nouă ediție a Trocathlon, târgul de articole sportive second hand, în perioada 12 Octombrie – 4 Noiembrie 2018.

Subscribe to decathlon