Vineri, 28 August, 2020 - 13:09

Decathlon își extinde accesibilitatea la nivel Business to Business, prin lansarea unui serviciu destinat companiilor, școlilor, cluburilor sportive și instituțiilor publice. Prin intermediul acestuia, clienții B2B vor putea contribui la promovarea unui stil de viață sănătos, prin facilitarea accesului la sport în rândul angajaților, partenerilor, elevilor, sportivilor. Aceștia vor beneficia totodată de oferte și condiții speciale, adaptate fiecărei nevoi în parte.

Miercuri, 1 Iulie, 2020 - 17:17

Începând cu 1 iulie, Decathlon lansează programul „Produs ALTFEL”, care încurajează achizițiile sustenabile prin prelungirea duratei de viață a echipamentului sportiv. În cadrul acestui program, produsele ALTFEL” sunt produse recondiționate ce primesc o a doua șansă, după ce au fost deja testate sau utilizate de către un alt client, în această categorie fiind incluse produse cu defect vizual minor, produsele TEST (produse testate de către clienți) și modele de prezentare.

Luni, 9 Decembrie, 2019 - 00:12

Copiii aflati in grija Centrului Social Provita din Parohia Valea Plopului, condus de Parintele Nicolae Tanase, au primit, duminica, 8 decembrie, peste 360 de perechi de ghete imblanite de iarna, sosete termice si caciuli! Produsele au fost oferite de catre voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, coordonati de Pr. Arhimandrit Ciprian Gradinaru, si de catre sponsorul principal Decathlon Romania. 

Subscribe to Decathlon Romania