Vineri, 25 Septembrie, 2020 - 11:38

Un număr de șapte persoane și-au pierdut viața din cauza intoxicației cu monoxid de carbon și alte 17 au fost afectate, urmare a celor 11 incidente petrecute, de la începutul anului până în prezent, în județele Sibiu, Mureș, Caraș Severin, Maramureș, Hunedoara și Timiș.

Luni, 14 Septembrie, 2020 - 18:42

Delgaz Grid finalizează o investiţie de peste 1,3 milioane de lei la Mediaş, judeţul Sibiu, care prevede înlocuirea a peste 3,5 kilometri de reţea şi branşamente, potrivit unui comunicat al instituţiei, remis, luni.

Marţi, 8 Septembrie, 2020 - 12:07

Echipele contractorilor companiei de distribuție Delgaz Grid au început, în luna august, lucrările de execuție în teren pentru implementarea proiectului, fiind montate deja circa 1.000 de contoare inteligente și 160 de tablouri electrice (firide).

 

Joi, 27 August, 2020 - 12:12

Specialiștii Delgaz Grid au identificat, în perioada ianuarie – iunie a.c., 914 cazuri de consum fraudulos, 458 dintre acestea fiind în sistemul de distribuție a  gazelor naturale și circa 456 în rețeaua de energie electrică.

 

În toate cele 914 de cazuri au fost găsite improvizații realizate de diverse persoane pentru a sustrage energie sau gaze naturale. Legăturile slabe sau neizolate între cabluri ori racordurile strînse cu sârmă la instalațiile de gaze naturale au pus în pericol atât copiii, cât și adulții care locuiau sau tranzitau zonele respective.

 

Vineri, 21 August, 2020 - 12:23

Delgaz Grid continuă să investească în tehnologia modernă de detectare a scăpărilor de gaz, de curând fiind încheiat procesul de achiziție pentru 8 autolaboratoare echipate cu tehnologie laser, valoarea acestei investiții fiind de circa 2 milioane de lei. Alte 3 milioane de lei urmează să fie investite, până la finele acestui an, pentru achiziționarea a 280 de aparate de detectare portabile, de ultimă generație, care vor ajunge în dotarea echipelor specializate, echipe ce acoperă cele 20 de județe din aria de responsabilitate a companiei.

 

Luni, 3 August, 2020 - 09:54

Eforturile de automatizare a sistemului de distribuție sunt parțial anulate de vegetația crescută în culoarele de protecție a liniilor electrice aeriene

 

Joi, 9 Iulie, 2020 - 13:00

Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în localităţile Alma, Ernea şi Smig, jud. Sibiu, vineri, 10 iulie

Pentru a permite producătorului de gaze naturale Romgaz efectuarea unor lucrări specifice, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localităţile Alma, Ernea şi Smig, jud. Sibiu, vineri, 10 iulie, începând cu ora 8.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 14.00, potrivit informaţiilor furnizate de Romgaz.

Luni, 6 Iulie, 2020 - 12:21

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, a lansat la 1 iulie o aplicație dedicată schimbării furnizorului de energie electrică și gaze naturale, care permite schimbul de date și informații între părțile implicate. Platforma este disponibilă pe pagina web Delgaz Grid la adresa https://delgaz.ro/schimbare-furnizori. La platformă au acces gratuit și nediscriminatoriu toți furnizorii de gaze naturale și/sau energie electrică licențiați.

Marţi, 30 Iunie, 2020 - 18:00

Platforma Despre-energie.ro, un proiect susținut de companiile E.ON și Delgaz Grid, a fost lansată luni, 29 iunie, cu obiectivul de a deveni una dintre principalele surse de informare a consumatorilor de electricitate și gaze în ceea ce privește piața de energie și de explicare a celor mai importante repere de pe traseul interacțiunilor lor cu companiile din sector.

Luni, 25 Mai, 2020 - 10:18

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, a investit anul trecut 457 milioane de lei în principal pentru modernizarea reţelelor de distribuţie de energie electrică și gaze naturale, pentru acest an fiind planificată o valoare similară.

Miercuri, 20 Mai, 2020 - 09:45
și telefonic

Echipele Delgaz Grid vor fi pe teren pentru a asigura alimentarea cu gaze naturale și energie electrică a celor peste 3 milioane de clienți, însă activitatea de relații cu publicul va continua să se desfășoare exclusiv online, respectiv telefonic și după ridicarea stării de urgență din România, impusă de pandemia de Coronavirus. 

Vineri, 20 Martie, 2020 - 12:21

Delgaz Grid, compania de distribuție a gazelor și energiei electrice din cadrul grupului E.ON, este pregătită să facă față situației generate de răspândirea coronavirusului, fiind pus în aplicare un plan cu acțiuni și măsuri menite să asigure continuitatea alimentării consumatorilor.

Miercuri, 11 Martie, 2020 - 12:41

Delgaz Grid - investiţii de aproape 37 milioane de lei în 2019 pentru modernizarea distribuţiei de energie din jud. Iaşi

Pentru 2020 compania şi-a propus un buget de investiţii dublu faţă de anul anterior;

- Delgaz Grid a investit anul trecut peste 230 milioane de lei, cea mai mare parte în sistemul de distribuţie a energiei din Moldova.

Marţi, 25 Februarie, 2020 - 09:10

Delgaz Grid modernizează anul acesta peste 28 kilometri din reţeaua de gaz din judeţul Iaşi

* Cele mai ample lucrări se desfăşoară în municipiul Iaşi;
* În 2019, în judeţul Iaşi au fost înlocuiţi peste 16 kilometri de conducte şi branşamente de gaz, iar sistemul de distribuţie a fost extins cu aproximativ 21,8 kilometri

16 proiecte de investiţii, a căror valoare totală depăşeşte 14 milioane de lei, sunt planificate pentru acest an în judeţul Iaşi. Lucrările vizează modernizarea conductelor şi branşamentelor de gaz pe o lungime de 28 kilometri.

Miercuri, 19 Februarie, 2020 - 12:30

Delgaz Grid a pregătit pentru anul acesta investiţii în valoare totală de 3,2 milioane de lei pentru înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaz din judeţul Sibiu. Lucrările vizează modernizarea reţelei de distribuţie gaze naturale pe o lungime de 4,5 kilometri.

Vineri, 17 Ianuarie, 2020 - 11:43

Compania de distribuţie din cadrul Grupului german E.ON, Delgaz Grid, care operează în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României a anunţat, vineri, că de la începutul acestui an două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şase au fost afectate grav în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon, iar anul trecut s-au înregistrat 24 de decese prin asfixiere.

Tragediile s-au produs din cauza coșurilor de fum înfundate, a defecțiunilor de la sobe sau a unor neetanșeități la centralele termice

Joi, 19 Decembrie, 2019 - 10:11

Clienții Delgaz Grid din județele Vaslui, Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Botoșani care doresc să sesizeze avarii în sistemul de distribuție al energiei electrice au la dispoziție, începând din luna decembrie, o alternativă în mediul online, mult mai rapidă și mai simplă. Astfel, ei pot accesa site-ul delgaz.ro, secțiunea energie electrică/ rețeaua de distribuție a energie electrice/ anunță deranjamente, unde după întroducerea datelor privind localizarea deranjamentului (județ, localitate, stradă, cod loc consum, nr.

Joi, 21 Noiembrie, 2019 - 11:43

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în localităţile Marga şi Vama Marga, judeţul Caraş Severin, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de circa 8 kilometri. Investiţia, a cărei valoare estimată este de 1,4 milioane lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 13:12

O priză cu urme de fum, un întrerupător care face arc electric, un cablu ce trece pe sub un covor, un prelungitor improvizat pe o pardoseală de lemn, cumulat cu siguranţe necalibrate sunt doar câteva dintre situaţiile ce pot declanşa în orice moment un incendiu violent într-o locuinţă. 

Luni, 28 Octombrie, 2019 - 13:12

Suntem bombardaţi aproape zilnic cu știri care descriu drame provocate de oameni care ajung victime în propria locuință, împreună cu familiile lor, de cele mai multe ori din neglijență. Intoxicația cu monoxid de carbon este cel mai des menționată între cauzele care duc la aceste tragedii, mai ales în sezonul rece, ceea ce înseamnă că simpla verificare a coșurilor de fum pentru asigurarea bunei lor funcționări a fost ignorată sau amânată pentru prea târziu.

Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 11:45

Specialiştii Delgaz Grid au identificat, în perioada ianuarie – septembrie, peste 2.500 de cazuri de consum fraudulos, 800 dintre acestea fiind de gaze naturale şi peste 1.700 de energie electrică. 

Marţi, 15 Octombrie, 2019 - 17:07

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 17 octombrie, începând cu ora 09.00 în localităţile Vlădiceni, Tomeşti şi Chicerea, din judeţul Iaşi. 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00. 

Luni, 14 Octombrie, 2019 - 12:00

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marţi, 15 octombrie, începând cu ora 10.00 în localităţile Rediu şi Breazu, din judeţeul Iaşi.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Miercuri, 18 Septembrie, 2019 - 10:50

La solicitarea Romgaz, Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale în patru localităţi din judeţ, mâine, 19 septembrie

La solicitarea Romgaz care va efectua lucrări specifice la reţeaua proprie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 19 septembrie, începând cu ora 08.00, în localităţile Comlod, Hirean, Orosfaia şi Milaş din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 11:09

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 25 iulie, începând cu ora 9:00, în 4 localităţi din judeţul Caraş-Severin.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 25 iulie a.c., începând cu ora 9:00, în localităţile Obreja, Iaz, Var şi Ciuta.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil, începând cu ora 11:00.

Marţi, 23 Iulie, 2019 - 12:12

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii din municipiul Reşiţa care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaz pe o lungime de peste 1,6 kilometri. Investiţia a cărei valoare va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate şi a fost executată în zona centrală a municipiului, unde primăria urmează să înceapă un program amplu de reabilitare.

Marţi, 23 Iulie, 2019 - 12:03

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 24 iulie, începând cu ora 11:30, în localitatea Marga din judeţul Caraş-Severin.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 24 iulie a.c., începând cu ora 11.30, în localitatea Marga.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil, începând cu ora 13:30.

Miercuri, 10 Iulie, 2019 - 12:47

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii din municipiul Reşiţa care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaz pe o lungime de peste 4,5 kilometri. Investiţia a cărei valoare estimată depăşeşte 1,2 milioane de lei va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate.

Miercuri, 3 Iulie, 2019 - 19:00

Furtunile puternice din ultimele 24 de ore au cauzat numeroase avarii ale reţelelor electrice aeriene din judeţele Botoşani, Suceava, Bacău şi Neamţ.

Vântul intens, în rafale, a cauzat ruperea stâlpilor şi a conductoarelor electrice, precum şi deteriorarea de elemente de izolaţie şi susţinere a acestora.

Joi, 27 Iunie, 2019 - 10:19

Delgaz Grid a finalizat un program de investiţii de aproximativ 9 mil. lei pentru dezvoltarea sistemului de distribuţie a energiei electrice din zona metropolitană Iaşi

•    Investiţiile cresc atât capacitatea de racordare de noi consumatori din zona metropolitană, cât şi calitatea serviciului de distribuţie;
•    În cadrul lucrărilor au fost realizaţi circa 23 km de reţea electrică subterană de medie tensiune;

Subscribe to Delgaz Grid