Luni, 6 Mai, 2019 - 12:40
create de Deloitte Legal și UiPath

Companiile din România care lucrează cu Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, vor fi printre primele din lume care vor beneficia de soluțiile de tehnologie în domeniul juridic create în cadrul colaborării dintre Centrul de Excelență Deloitte Legal și UiPath.

Vineri, 26 Aprilie, 2019 - 19:09

Planul de remunerare de tipul Stock Option Plan, ce presupune oferirea de acțiuni în cadrul companiei angajatoare salariaților-cheie, în anumite condiții, este mai favorabil fiscal comparativ cu ale altor state din regiunea Europei Centrale și de Est, rezultă dintr-o analiză Deloitte România. Analiza include țara noastră și alte opt state din regiune, și anume Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croația, Serbia și Letonia.

Vineri, 26 Aprilie, 2019 - 17:38

Deloitte Central Europe anunță extinderea Centrului de Excelență (CoE) Deloitte Legal, situat în București, pentru a susține clienții și avocații Deloitte Legal din toată lumea în demersul de a oferi soluții tehnologice juridice inovatoare. 

Miercuri, 17 Aprilie, 2019 - 10:50
principalele tematici legate de capitalul uman în România

Învățarea continuă în vederea menținerii unui nivel ridicat de expertiză, implementarea celor mai potrivite măsuri pentru creșterea gradului de retenție a angajaților și dezvoltarea liderilor sunt principalele tendințe indicate de către respondenții locali ai studiul Global Human Capital Trends 2019, realizat de Deloitte.

Luni, 8 Aprilie, 2019 - 12:19

Piața de fuziuni și achiziții din România a consemnat o scădere considerabilă în primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeași perioadă din 2018. Potrivit estimărilor Deloitte, valoarea totală a pieței, inclusiv tranzacțiile care nu au avut o valoare comunicată, a fost între 200 și 300 de milioane de euro, în timp ce, în baza surselor publice, tranzacțiile a căror valoare a fost comunicată au totalizat 120 de milioane de euro. 

Joi, 14 Martie, 2019 - 12:38

Deloitte România a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a competiției „Singularity Challenge”, competiție care va oferi echipei câștigătoare, formată din trei studenți pasionați de lumea viitorului, oportunitatea să participe la Summitul SingularityU 2019 din Cehia, care va fi organizat în Praga.

Luni, 4 Martie, 2019 - 12:25
programul de formare pentru viitorii avocaţi

Reff & Asociaţii, societatea de avocați membră a reţelei globale Deloitte Legal, lansează etapa de înscriere la a treia ediţie a LAWSOME, programul de training accelerat special conceput pentru studenţii facultăților de drept din anii III și IV care își doresc să urmeze o carieră în domeniu. Programul acoperă arii esenţiale în dreptul afacerilor, precum fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar și bancar, litigii, infracţiuni financiare, legislaţia muncii, concurenţă şi insolvență.

Luni, 25 Februarie, 2019 - 10:10
pentru studenții Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București

Începând din al doilea semestru al anului universitar 2018-2019, Universitatea din București demarează, în parteneriat cu Deloitte România, un proiect în baza căruia studenții Facultății de Matematică și Informatică vor beneficia de cursuri de audit financiar și de ateliere de consultanță financiară, fiscală și managementul riscurilor, susținute de experții Deloitte România.

Marţi, 19 Februarie, 2019 - 10:52

Piața de private equity din Europa Centrală se stabilizează după o perioadă de tranzacţionare intensă în anul 2017, marcată de atrageri de fonduri și de ieșiri importante de pe anumite piețe, potrivit sondajului Deloitte Central Europe Private Equity (PE) Confidence. Studiul, realizat bianual încă din anul 2003, reflectă evoluţia pieţei de private equity, iar cea mai recentă ediție a fost efectuată la finalul anului 2018.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 09:45
din cadrul practicii de Consultanță

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță. Cu o carieră de peste 20 de ani în management, responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanți specializați în tehnologie, care oferă servicii ce răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluții industriale.

Joi, 20 Decembrie, 2018 - 10:20

Autoritățile de supraveghere și control în domeniul datelor cu caracter personal din marea majoritate a statelor central-europene par să se concentreze pe explicarea dispozițiilor GDPR și a principalelor provocări legate de respectarea acestuia, fără a aplica până acum amenzi, rezultă din studiul Deloitte Legal, „GDPR - 6 luni de la momentul implementării”.

Marţi, 18 Decembrie, 2018 - 09:54
Care sunt așteptările angajaților și cum se pot adapta angajatorii noilor tendințe ale forței de muncă

Schimbările demografice și tehnologice sunt cele două tendințe majore care transformă forța de muncă, constată studiul Deloitte „Vocea forței de muncă în Europa”, la care au participat peste 15.000 de persoane din zece țări europene, și anume Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie și România.

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 10:23

Aproape două miliarde de tineri din întreaga lume riscă să devină inadaptați la piața muncii în cea de-a patra revoluţie industrială (Industria 4.0), care se schimbă în ritm tot mai alert ca urmare a tehnologiilor emergente, potrivit raportului global al Deloitte „Pregătirea forţei de muncă de mâine pentru cea de a patra revoluţie industrială”, efectuat împreună cu Global Business Coalition for Education.

Joi, 8 Noiembrie, 2018 - 10:27
spun că tehnologia le-a îmbunătățit productivitatea

Organizațiile care au implementat soluții de tip RPA (Robotic Process Automation) declară în proporție covârșitoare, de 95%, că tehnologia le-a îmbunătățit productivitatea, potrivit celei de-a patra ediții a studiului Deloitte Global Robotics, care analizează tendințele pieței și practicile emergente în folosirea de roboți software și automatizarea cognitivă. În plus, 93% dintre cei care au implementat sau extins soluţii de tip RPA susțin că acestea au îmbunătățit gradul de conformitate și 81% sunt de acord că a contribuit la reducerea costurilor.

Miercuri, 31 Octombrie, 2018 - 10:21

Ascendis, liderul pieței de training și consultanță în domeniul dezvoltării profesionale din România, aduce azi, pentru prima dată în Sud-Estul Europei, workshop-ul « Strength-Based Lean Six Sigma », o abordare inovatoare în implementarea a două dintre cele mai puternice instrumente de îmbunătățire a proceselor din organizații: Lean și Six Sigma.

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 12:47

Facilitățile pentru copii și locurile de joacă sunt printre cele mai solicitate servicii din hotelurile și pensiunile din România. Din totalul cererilor înregistrate de portalul de rezervări HotelGuru.ro, jumătate vin de la familii cu cel puțin un copil.  
Copiii până în doi ani se cazează gratuit 
Majoritatea hotelurilor și pensiunilor din România oferă cazarea gratuit pentru copiii sub 2 ani. 1 din 5 proprietăți oferă pătuț pentru bebeluș. Pentru cazarea copiilor sub 12 ani se oferă un discount de până la 50% față de prețul întreg. 

Luni, 21 Mai, 2018 - 11:12

Deloitte anunță deschiderea înscrierilor pentru competiția „Technology Fast 50‟ în Europa Centrală din 2018. De aproape 20 de ani, Deloitte a derulat acest program în următoarele țări din regiune: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Luni, 16 Aprilie, 2018 - 11:30

Piața de fuziuni și achiziții din România a înregistrat o valoare de 258 mil. euro în primul trimestru din 2018, arată o analiză a Deloitte România realizată pe baza surselor publice și a tranzacțiilor cu valoare comunicată. Nivelul este semnificativ mai scăzut comparativ cu cel înregistrat în primul trimestru din 2017. 

Adăugând însă tranzacțiile cu valoare necomunicată, totalul pieței este între 500 și 600 milioane euro, la fel ca  în perioada similară a anului trecut, conform estimărilor Deloitte. 

Joi, 15 Martie, 2018 - 14:42

Doar 15,6% dintre millennials sunt de părere că absolvenții de universitate din țară sunt pregătiți pentru viața profesională. Cu toate acestea, 75% dintre studenții români își doresc să-și continue educația post-universitară, comparativ cu 39% în Europa Centrală și de Est, arată raportul Deloitte Primii pași pe piața muncii 2018, care descrie opiniile despre carieră, viață și educație a peste 5.700 de studenți și absolvenți de facultate de la universitățile de prestigiu din 14 țări din regiune.

Subscribe to Deloitte