Joi, 11 Octombrie, 2018 - 09:30

Guvernul a aprobat ieri, 10 octombrie 2018, un proiect de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 94/2006, prin care sunt introduse o serie de modificări legislative care asigură simplificarea procedurilor și reducerea termenelor pentru obținerea pașaportului.

Marţi, 28 August, 2018 - 21:53

În cadrul ședinței săptămânale de lucru organizată de Secretarul de Stat pentru Relația cu Instituțiile Prefectului, desfășurată marti, 28 august a.c., la sediul M.A.I. a fost discutată situația existentă la nivelul serviciilor publice comunitare de eliberare a pașapoartelor, fiind analizată eficiența măsurilor dispuse la nivelul acestor servicii pentru prima jumătate a acestui an și pentru perioada de vârf reprezentată de lunile iulie și august.

Sâmbătă, 28 Iulie, 2018 - 21:31
Declarația Șefului Direcției Generale de Pașapoarte, comisar-şef de poliţie Toancă Mirel

Sâmbătă, 28 iulie a.c., șeful Direcției Generale de Pașapoarte, comisar-şef de poliţie Toancă Mirel, a susținut o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, cu privire la măsurile luate pentru eficientizarea activității de eliberare a documentelor de călătorie. 

Subscribe to Direcția Generală de Pașapoarte