Miercuri, 2 Decembrie, 2020 - 13:32

Digitalizarea în creștere, care a cunoscut o intensificare semnificativă în pandemie, a stimulat vânzările de produse, soluții IT și electronice de consum. Drept urmare, rezultatele financiar-operaționale ale ELKO Group pentru perioada ianuarie-noiembrie arată un record al cifrei de afaceri de 2 miliarde de dolari.

Vineri, 30 Octombrie, 2020 - 13:59

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea radarului AXIS D2110-VE, un dispozitiv de securitate inteligent care utilizează o tehnologie radar avansată pentru acoperirea unei arii extinse și pentru furnizarea poziției exacte și a vitezei obiectului urmărit.

Marţi, 4 Februarie, 2020 - 13:00

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță semnarea unui acord de colaborare internațional între Getac și BMW.

Vineri, 29 Noiembrie, 2019 - 11:47

ELKO a desemnat un nou director general al ELKO Romania, Carmen Stanciu, care a preluat functia la data de 28 noiembrie 2019.
Incepand din data de 28 noiembrie 2019, consiliul de administratie al ELKO Grupa AS a numit-o pe Carmen Stanciu in functia de director general al ELKO Romania.
Carmen Stanciu ii succeda in functia de director general Gabrielei Gheorghe, care s-a alaturat companiei in 2011. Noul director general va avea rolul de a continua directia de dezvoltare strategica si de crestere economica a ELKO Romania.

Marţi, 22 Octombrie, 2019 - 14:18

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente, solutii IT si electronice de consum, a organizat un nou seminar dedicat partenerilor sai. In cadrul seminarului au fost prezentate cele mai noi tehnologii din domeniul securitatii, dar si modul in care sistemele integrate compuse din echipamente si solutii de ultima generatie pot eficientiza anumite procese, precum managementul traficului si al parcarilor.

Miercuri, 16 Octombrie, 2019 - 11:15

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente, solutii IT si electronice de consum, anunta implinirea a 25 ani de parteneriat cu Seagate.
Seagate, unul dintre cei mai mari producatori de solutii de stocare din lume, aniverseaza anul acesta 40 ani. Totodata, compania este si una dintre primele cu care a inceput sa colaboreze ELKO Group in anul 1994, devenind astfel primul distribuitor de hard-disk-uri Seagate din regiunea Statelor Baltice.

Miercuri, 25 Septembrie, 2019 - 12:47

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente, soluții IT și electronice de consum, distribuie în exclusivitate aspiratoarele Roidmi pe piața din România. Fondată în anul 2015, Roidmi face parte din ecosistemul Xiaomi, deținând 103 patente și 6 premii de design.

Marţi, 27 August, 2019 - 14:29

Seria IFP70 imbunatateste colaborarea si comunicarea in companie, optimizand astfel productivitatea si beneficiaza totodata de certificare Microsoft Azure IoT

Joi, 22 August, 2019 - 12:45

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de produse, soluții IT și electronice de consum, a încheiat un parteneriat cu igloohome, devenind distribuitor exclusiv al sistemelor de acces inteligente dezvoltate de acest producător inovator.

Joi, 16 Mai, 2019 - 11:40

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță lansarea în România a sistemului wireless care are în centru camera PTZ de dimensiunea unei palme cu zoom optic 5x și intrări/ ieșiri pentru dispozitive wireless, precum senzori și butoane, toate conectate prin tehnologie Z-Wave Plus®.

Subscribe to ELKO Group