Miercuri, 25 Martie, 2020 - 20:00

GDPR aduce noi amenzi în România: zeci de mii de euro de la magazinul online eMag, operatorul de telecomunicații Vodafone și distribuitorul de energie Enel Muntenia, companii care au avut împreună venituri de circa 10,5 miliarde de lei (aproape 2,2 miliarde de euro). Sancțiunile în baza GDPR  au fost aplicate de Autoritatea Națională de  Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, care le-a făcut publice miercuri.

Joi, 6 Februarie, 2020 - 12:39

La trei ani de la lansare, programul Deschide România, dezvoltat de eMAG, a depășit pragul de 2.000 de producători din toate județele țării și peste 570.000 de produse disponibile prin program clienților eMAG. 

Vineri, 20 Decembrie, 2019 - 12:45

În 2019, utilizatorii au căutat pe eMAG produse aflate în tendințe, dar și produse mai puțin obișnuite sau  informații diverse. În anul care se încheie, cel mai căutat cuvânt pe eMAG a fost „iphone 11”, iar cel care a înregistrat cea mai mare scădere în căutări a fost “squishy”, aflat anul trecut pe primul loc în top. La final de an, vă prezentăm un sumar al celor mai neobișnuite căutări pe eMAG.

Vineri, 15 Noiembrie, 2019 - 09:50

Cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, Black Friday 2019, ajuns la ediția cu numărul nouă, a început la eMAG în această dimineață la ora 7:25. Interesul pentru eveniment este în creștere și în prima jumătate de oră de la start eMAG a înregistrat comenzi de peste 115 milioane lei. Sunt disponibile peste 3.500.000 de produse cu reduceri mari, iar oferta se va suplimenta de-a lungul întregii zile.
La momentul începerii campaniei, pe platformă erau peste 220.000 de oameni, care au plasat peste 100.000 de comenzi în primele 10 minute.

Luni, 11 Noiembrie, 2019 - 15:59

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi înainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom la Sibiu, în incinta Promenada Mall din centrul istoric al orașului. În showroom-ul cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați vor fi expuse 1.000 de produse, cu o zonă specială „15 top products” dedicată celor mai noi produse ale momentului. 
 

Marţi, 5 Noiembrie, 2019 - 13:33

În contextul unui peisaj urban tot mai aglomerat și imprevizibil, clienții optează din ce în ce mai mult pentru livrarea la easybox. Cea mai nouă modalitate de livrare de la eMAG a adus mai multă rapiditate și libertatea de a putea ridica comanda în orice zi a săptămânii, la orice oră din zi sau din noapte. Astfel, clienții eMAG au efectuat comenzi din peste 1.000 de categorii cu livrare la easybox în primul an de la lansare. Doar în București, unul din cinci clienți a preferat această modalitate de livrare.

Luni, 28 Octombrie, 2019 - 11:33

La doi ani de la lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard, peste 40.000 clienți eMAG au ales acest card și au fost recompensați cu 2,5 milioane de lei prin sistemul de puncte de loialitate.  

Joi, 24 Octombrie, 2019 - 12:34
după ce Autoritatea de Concurență Maghiară a aprobat fuziunea cu Extreme Digital

eMAG își continuă extinderea internațională odată cu aprobarea fuziunii cu Extreme Digital de către Autoritatea de Concurență Maghiară (GVH), care a stabilit că, în piața de produse electro-IT, sectoarele de comerț electronic și comerț prin magazine tradiționale constituie o piață unitară, iar fuziunea nu reduce concurența. 
GVH a motivat că transparenţa prețurilor și sensibilitatea la preţ a cumpărătorilor din mediul online, precum și concurenţa în piața de retail sunt argumente puternice care au cântărit în decizia de aprobare a fuziunii.

Miercuri, 9 Octombrie, 2019 - 10:55

Magazinul online Emag (Dante International) a fost sanctionat contraventional de catre ANAF - Serviciul Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate pentru incalcarea prevederilor articolului 6) litera a), litera f) si litera h) din legea nr. 158/2008.

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 12:09

eMAG și Idea::Bank lansează, în premieră în România, prima linie de finanțare cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace. Proiectul-pilot se adresează sellerilor din eMAG Marketplace și va fi optimizat timp de două luni pe un număr de 135 de selleri, care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro. 
eMAG va susține integral și din resurse proprii, în anumite condiții, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanțare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank. 

Miercuri, 11 Septembrie, 2019 - 11:43

După investițiile masive realizate anul trecut în zona logistică proprie, care au atins peste 76 milioane de EUR, eMAG anunță testarea facilității Fulfillment by eMAG (FBE), un proiect dedicat sellerilor din Marketplace, prin care eMAG transferă expertiza și excelența operațională dobândite în zona logistică, prin vânzarea produselor proprii, acum și către partenerii din Marketplace, astfel încât clienții să poată beneficia de servicii îmbunătățite de cumpărare și livrare.

Luni, 9 Septembrie, 2019 - 11:23
și țintește poziția de lider în calitatea serviciilor

Platforma online de food delivery EuCeMananc anunță cooptarea eMAG, liderul ecommerce în regiune, în acționariatul companiei, cu scopul de a accelera dezvoltarea business-ului prin creșterea numărului de restaurante aflate pe platformă și astfel a varietății de mâncare care ajunge la clienții săi. 

Joi, 5 Septembrie, 2019 - 13:06

eMAG inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa, sâmbătă, 7 septembrie. Cel mai mare Apple Shop eMAG de până acum are o suprafață de 80 de metri pătrați și este pregătit să întâmpine clienții cu peste 60 de produse expuse într-un design și o atmosferă specifice brandului. Experiența Apple va fi însoțită și de consultanți specializați pregătiți să răspundă nevoilor clienților și să le ofere asistență personalizată.

Luni, 24 Iunie, 2019 - 10:21

eMAG lansează, în premieră europeană, Instant Money Back, primul serviciu de transfer instant al banilor prin care clienții care efectuează plăți online cu un card salvat primesc în maximum 30 de minute de la soluționarea comenzii contravaloarea produselor returnate. Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienții pot utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 11:08

Pentru al zecelea an consecutiv, Fără Asfalt lansează invitația la triatlonul de la mare, un eveniment unde citadinul se poate detașa de preocupările obișnuite prin mișcare, apropiere de natură și de o comunitate de oameni care aduc în fiecare an o vibrație bună pe plaja de la Micul Golf. 

Vineri, 26 Aprilie, 2019 - 13:00

Sezonul cadourilor pentru cei apropiați continuă și de Paște. Potrivit unui studiu realizat de Institutul de Marketing MIA pentru eMAG, 45% dintre românii cu vârste între 16 și 70 de ani vor cumpăra cel puțin un cadou pentru cei apropiați . Dintre aceștia, cinci din zece cumpără pentru partenerii de viață. De asemenea, 55% dintre ei caută cadouri pentru copii.
Top vânzări eMAG aprilie 2019
•    Telefoane
•    Electrocasnice mari
•    TV
•    Laptopuri și notebook-uri
•    Produse pentru grădinărit
•    Mobilier pentru casă și birou

Miercuri, 27 Februarie, 2019 - 11:04

eMAG inaugurează vineri, 1 martie, la Pitești, primul showroom care le oferă clienților mai multă autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express, care le permite clienților să ridice produsele direct de la raft, fără ajutorul unui consultant. Cu o suprafață de 460 de metri pătrați, noul showroom este amplasat într-o zonă ușor accesibilă, în incinta Pitești Retail Park, Galeria Auchan Bradu. 

Miercuri, 20 Februarie, 2019 - 11:33

Pe fondul diversificării gamelor de produse și servicii, cumpărăturile online la eMAG au evoluat semnificativ în 2018, iar clienții  au plasat cu 40% mai multe comenzi decât în anul precedent.

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 12:40

De la ceasuri până la scutiri medicale, clienții eMAG au căutat pe platformă o gamă variată de produse în 2018. Unele căutări au fost extrem de precise, iar altele pline de umor, chiar dacă uneori involuntar. 
În total, anul acesta s-au înregistrat 390 de milioane de căutări pe eMAG, cu 67% mai multe față de anul trecut. Cel mai căutat produs a fost „squishy”, în timp ce „kendama”, care a dominat căutările în 2017, a înregistrat cea mai vizibilă scădere.
 Top 10 căutări pe eMAG:
1.    Ceas
2.    Squishy
3.    Căști
4.    Samsung
5.    iPhone

Luni, 3 Decembrie, 2018 - 09:55

După aproape doi ani de la lansare, programul Deschide România inițiat de eMAG pentru a susține micii antreprenori a reușit să atragă peste 1.300 de producători și întreprinderi sociale sau organizații non-guvernamentale din cele 41 de județe ale țării. 

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 10:30

Ziua de Black Friday a adus 9,5 milioane de vizite pe site-ul eMAG și produse comandate în valoare de 460 de milioane lei, reprezentând o creștere de 28% raportată la ediția de anul trecut.   

Vineri, 16 Noiembrie, 2018 - 10:49

Nouă din zece români au auzit de Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, iar numărul celor care doresc să cumpere cel puțin un produs la reduceri este în creștere, potrivit unui studiu realizat de Kantar Millward Brown România.

Joi, 15 Noiembrie, 2018 - 12:27

Vineri, este Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, iar la eMAG sunt disponibile 3 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale în valoare de 220 de milioane de lei. Din ofertă nu vor lipsi produse din categorii consacrate precum: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home&deco și bricolaj. eMAG dezvăluie 10 produse care vor beneficia de un preț excepțional:

Marţi, 25 Septembrie, 2018 - 11:20

eMAG lansează o nouă campanie de brand și un nou slogan, reafirmându-și poziționarea de retailer multi-categorii cu o mare diversitate de produse. Noul slogan, eMAG. Găsești mai mult decât crezi, înglobează atât abundența de articole și categorii oferite clienților, cât și diversitatea de emoții care se creează în jurul produselor.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 12:29

Peste 15.000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din țară, situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, în primul weekend de la deschidere și au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro. Magazinul are o suprafață de 2.400 de metri pătrați, cea mai mare gamă de produse expuse și un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro. 
Deschiderea a fost susținută de o campanie de comunicare orientată către online, care a oferit informații despre inaugurarea noului showroom și despre serviciile disponibile.

Vineri, 14 Septembrie, 2018 - 10:46

În perioada iulie-august, eMAG a pus la dispoziția utilizatorilor un serviciu special de livrare rapidă pe litoral: comenzile plasate până la ora 12:00 au fost livrate în aceeași zi, iar cele plasate până la ora 24:00 au ajuns la destinatar în ziua următoare, într-un interval orar ales de client. 
În cele două luni, serviciile de livrare rapidă au generat o creștere de 40% a numărului de comenzi plasate, comparativ cu vara lui 2017. Peste 30.000 de produse au fost livrate la malul mării, chiar și în hoteluri, la restaurante sau direct pe plajă. 

Marţi, 19 Iunie, 2018 - 12:51

eMAG a investit 63 de milioane de euro anul trecut în patru direcții principale, pentru a susține dezvoltarea rapidă ca hub regional de ecommerce: angajați (2 milioane), logistică (10 milioane), tehnologie (27 milioane) și dezvoltare internațională (24 milioane). În 2018, eMAG derulează investiții de peste 120 de milioane de euro, incluzând investiția în noul centru logistic. 

Joi, 14 Iunie, 2018 - 12:49

În primele șase luni de la lansare au fost emise peste 10.000 de carduri de cumpărături eMAG - Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard, depășind astfel așteptările;
93% din totalul tranzacțiilor online plătite cu acest card sunt făcute în rate fără dobândă;
În 6 luni, deținătorii acestui card au fost recompensați cu peste 100.000 de euro, pe care i-au primit sub formă de puncte de loialitate eMAG;
 

Marţi, 12 Iunie, 2018 - 11:11

25 de tineri vor fi pregătiți de eMAG pentru a deveni lideri în industria de ecommerce, iar valoarea investiției în dezvoltarea lor este de aproximativ 250.000 de euro
Anul acesta, 5 locuri din Future 25 vor fi deschise pentru candidați din extern 
La finalul primului an de program, cei 25 vor prezenta și sustine proiecte de business în fața board-ului eMAG,  în Arena
Cei mai buni dintre cei 25 de tineri vor vizita San Francisco, unde vor face un tur  al celor mai mari companii de tehnologie din Silicon Valley 

Subscribe to eMAG