Duminică, 19 Mai, 2019 - 10:50

Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa "Arcade", a câştigat finala concursului Eurovision 2019, care a avut loc sâmbătă seară, la Expo Tel Aviv (International Convention Center), din Israel.

De altfel, reprezentantul Olandei a fost, potrivit caselor de pariuri, marele favorit în finala Eurovision 2019.

Vineri, 17 Mai, 2019 - 08:40

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu piesa "On a Sunday", a pierdut calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Expo Tel Aviv, în Israel.

S-au calificat în finala de sâmbătă Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaidjan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta. 

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 marţi, după prima semifinală a concursului.

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 08:27
Eurovision 2019 şi-a aflat primii zece finalişti

Ester Peony, reprezentanta României, concurează în a doua semifinală, joi, 16 mai, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional

Prima semifinală ESC 2019 s-a încheiat. Publicul din România a aflat primii finalişti ai ediţiei din acest an în show-ul care a deschis competiţia, marţi, 14 mai, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

La finalul spectacolului, artişti din 10 ţări, din totalul celor 17 care au intrat în această semifinală, s-au calificat pentru finala din 18 mai:

Katerine Duska - Better Love (Grecia)

Luni, 11 Martie, 2019 - 14:42

Ester Peony a lansat duminică videoclipul oficial al piesei care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision.

Este o călătorie pe tărâmul viselor, iar reprezentanta României şi-a intrat foarte bine în rolul de 'prizonieră' într-o casă părăsită, aflată la intersecţia unor lumi suprarealiste.

Filmările s-au realizat în casa monument istoric 'Monteoru' de pe Calea Victoriei, cunoscută publicului drept Casa Scriitorilor.

Regizorul videoclipului este Petre Năstase.

Luni, 18 Februarie, 2019 - 11:11

Ester Peony a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision 2019, duminică seară, cu piesa „On a Sunday”, şi va reprezenta România la competiţia cântecului european care va avea loc la Tel Aviv în luna mai. 
„Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine”, a declarat Ester Peony, după încheierea voturilor de la Eurovision 2019.

Subscribe to Eurovision 2019