Sâmbătă, 8 Septembrie, 2018 - 11:25
Dragnea: „Indiferent ce se va întâmpla cu mine, procentul de 50% nu va fi modificat!”

Grupul austriac OMV este încrezător că în lunile următoare România va pune la punct un cadru de reglementare acceptabil ( prin modificări ale formei aprobate de Parlament a legii Ofshore) pentru proiectul său de explorare din Marea Neagră astfel că, la scurt timp, compania va putea da undă verde pentru o investiţie în valoare de un miliard de euro, a declarat, vineri, directorul responsabil pentru operaţiunile de upstream de la OMV, Johann Pleininger într-un interviu acordat Reuters.

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 18:21
EXXON și OMV așteaptă rezultatele presiunilor americane

Directorul general adjunct al Romgaz, Dumitru Gheorghe Rotar, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că, în curând, în baza parteneriatului cu Lukoil, se va începe forajul unei sonde de explorare-evaluare în perimetrul Trident din Marea Neagră.

„Concret, probabil că la sfârşitul anului sau în prima jumătate a anului viitor vom începe forajul unei sonde de explorare-evaluare. Operatorul desemnat de către noi, Lukoil, o să facă acest lucru şi o să forăm această sondă fiind antamate eventual încă două sonde pentru evaluarea potenţialului perimetrului.

Luni, 3 Septembrie, 2018 - 10:31

Săptămâna a fost dominată de CExN de la Neptun în care s-au dezlănțuit curentele centrifuge din PSD. Figura centrala a fost Gabriela Firea care a declanșat un veritabil „război al chiloților” cu Carmen Dan în apărarea prietenei sale, prefectul Cliseru. Firea l-a acuzat fără menajamente pe Dragnea că ar fi boicotat inițiativele primăriei prin premierii pe care i-a împiedicat să răspundă cererilor sale STOP  Solicitarea unui vot al Consiliului în această chestiune s-a soldat cu un eșec al primăriței STOP  Totuși, par să se fi clarificat câteva lucruri.

Vineri, 31 August, 2018 - 11:27

Ignat în plină vară: țăranii din cele zece județe amenințate de spectrul porcinei își taie animalele pe capete pentru a le salva de la eutanasiere și pun carnea la borcan, în untură. O soluție, să recunoaștem, mai bună decât cea a autorităților STOP  În Polonia porcina bântuie din 2014, dar cu mult mai puține focare decât la noi, semn că este mai bine stăpânită STOP  Ambasadorul Klemm laudă guvernul! Nemaiauzit - până acum o lăuda doar pe Kovesi - lucru care nu poate să nu fie pus în legătură cu „speranțele” în modificarea legii Offshore pe placul EXXON.

Luni, 23 Iulie, 2018 - 08:06
Printr-o Ordonanță de Guvern

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seară, că se poartă discuţii (fără să precizeze cu cine) pentru o posibilă Ordonanţă de Guvern pentru legea off-shore, el precizând că prevederile din lege nu sunt bine definite în anexe şi nu sunt clare.

Subscribe to EXXON