Marţi, 4 Februarie, 2020 - 12:44

Perioada de consultare pentru introducerea unui salariu minim la nivel european a început în ianuarie 2020 şi va dura aproximativ şase săptămâni, rezultatele urmând să se concretizeze într-o propunere ce va fi prezentată în vara acestui an şi încorporată într-un plan de acţiune care va fi publicat în 2021, anunţă Mihaela Mitroi, partener, Asistenţă Fiscală şi Juridică, EY România. "Condiţiile echitabile de muncă sunt centrul unei economii de piaţă funcţionale.

Miercuri, 29 Ianuarie, 2020 - 13:53

Crimele financiare costă anual companiile sute de miliarde de dolari. Tehnologia joacă un rol principal în creşterea frecvenţei şi rapidităţii realizării crimelor financiare. Astfel, la fiecare 39 de secunde, undeva pe glob, are loc un nou atac cibernetic. Majoritatea organizaţiilor nu deţin mecanisme de protecţie a informaţiilor de importanţă critică şi încă nu alocă un buget suficient pentru dezvoltarea unor sisteme avansate de cibersecuritate, arată studiul realizat de ACCA - Association of Chartered Certified Accountants împreună cu EY, Economic Crime in a Digital Age.

Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 15:33

Firmele au mai puţin de 3 luni până la intrarea în vigoare a contribuţiei pentru nerealizarea obligaţiilor anuale de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, arată o analiză semnată de Daniela Neagoe, Senior Manager, Comerţ Internaţional, Asistenţă Fiscală şi Juridică, EY.

Luni, 12 Noiembrie, 2018 - 12:54

46 de tineri din clasele a 11-a și a 12-a urmează să își antreneze pasiunea și să își identifice talentul în cel mai nou program de dezvoltare  a abilităților implementat de Școala de Valori în parteneriat cu EY România.

Subscribe to EY România