Miercuri, 15 Mai, 2019 - 12:15

Știați că 10% dintre produsele alimentare cu care ne umplem coșul de cumpărături ajung la gunoi? Mai mult, v-ați gândit vreodată că în țara noastră risipa alimentară se ridică la 6.000 de tone pe zi? Iar cea mai alarmantă statistică vine atunci când vorbim despre locul în care se produce risipa: doar 7% în retail și aproape 50% în gospodării! 

Marţi, 14 Mai, 2019 - 13:19

Anul trecut, fanii din întreaga lume au văzut-o pe cântăreața israeliană Netta Barzilai ridicând trofeul Eurovision Song Contest, ea devenind câștigătoarea celui mai mare eveniment muzical live din lume. Acesta a reprezentat un moment care a declanșat  conversații intense pe Facebook, între grupurile de fani Eurovision Song Contest și alți utilizatori care au animat platforma cu videoclipuri, reacții și momente preferate ale evenimentului din 2018.

Luni, 25 Martie, 2019 - 12:09

Potrivit rezultatelor raportului Mastercard Digital Payments Study din acest an, totalul conversaţiilor în jurul plăţilor electronice a crescut cu 20% faţă de anul 2017. Plăţile mobile au reprezentat un subiect de interes în peste 27% din totalul conversaţiilor din social media despre plăţi, cu un procent de 20% mai mare faţă de anul 2017. Mai mult decât atât, menţiunile despre portofelele digitale s-au dublat din 2017.

Luni, 18 Martie, 2019 - 11:54

Cu două luni înainte de alegerile europene, un sondaj realizat de Harris Interactive arată că cetățenii europeni doresc o reglementare mai riguroasă a giganților din tehnologie precum Google și Facebook. În cadrul studiului, au fost chestionate 6.600 de persoane din Franța, Germania, Polonia, Spania, Italia, Republica Cehă, Grecia și România.

Joi, 14 Martie, 2019 - 12:38

Deloitte România a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a competiției „Singularity Challenge”, competiție care va oferi echipei câștigătoare, formată din trei studenți pasionați de lumea viitorului, oportunitatea să participe la Summitul SingularityU 2019 din Cehia, care va fi organizat în Praga.

Vineri, 22 Februarie, 2019 - 09:27

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris, vineri dimineaţă, pe Facebook, că şi un judecător poate deveni procuror european, potrivit Regulamentului Uniunii Europene (UE) de înfiinţare a Parchetului european.

"Un judecator poate sa devina procuror european, potrivit Regulamentului UE de infiintare a Parchetului european !", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.
 

Marţi, 19 Februarie, 2019 - 08:33

Chiar dacă rețeaua Facebook scade din popularitate în rândul tinerilor, “sora” lui mai mică, Instagram, ia având și într-o perioadă scurtă de timp va depăși numărul de utilizatori ai Facebook. La ora actuală, Instagram a depășit 1 miliard de utilizatori activi în fiecare lună, iar 500.000 dintre ei activează zilnic pe această rețea. De asemenea, 68% dintre utilizatori sunt femei, 80% sunt din afara Statelor Unite, iar 72% dintre adolescenți folosesc Instagram, potrivit Omnicore Agency.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 09:45
din cadrul practicii de Consultanță

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță. Cu o carieră de peste 20 de ani în management, responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanți specializați în tehnologie, care oferă servicii ce răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluții industriale.

Duminică, 10 Februarie, 2019 - 20:04

După o pauză forțată de două săptămâni, determinată de deplasările la Berlin (Săptămâna Verde) și Bruxelles (președinția Consiliului European), ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a reluat peregrinările de weekend pe câmpiile țării, pentru a inspecta starea culturilor. A poposit în mai multe zone agricole din sudul țării unde a avut parte de constatări îmbucurătoare:

Luni, 28 Ianuarie, 2019 - 10:57

Facebook lansează varianta îmbunătăţită a Automotive Inventory Ads, ajutând brandurile din domeniul auto să ajungă la şi mai mulţi consumatori

Joi, 14 Iunie, 2018 - 10:13

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) i-a răspuns că declaraţiile lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR, au fost făcute în nume propriu.

Miercuri, 2 Mai, 2018 - 10:57

Mark Zuckerberg a anunţat că va lansa un serviciu de matrimoniale pentru platforma de socializare online Facebook, într-o conferinţă care a avut loc marţi, în San Jose, California, informează AFP.

"Va fi pentru a construi relaţii reale, pe termen lung, nu doar pentru aventuri de o noapte", a spus Zuckerberg, care a punctat că aproximativ 200 de milioane de utilizatori Facebook pretind că sunt singuri.

Prin noul serviciu, care va fi unul gratuit, utilizatorii vor putea să îşi creeze un profil "matrimonial" separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea.
 

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 23:19

Deputații europeni i-au solicitat CEO-ul Facebook, Marc Zuckerberg, să vină în plenul Parlamentului European şi să dea explicaţii referitoare la utilizarea abuzivă a datelor cu caracter personal ale cetățenilor europeni care sunt înscrişi în reţeaua Facebook
 

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 11:57

Lidl România avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecționează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparține Lidl România sau partenerilor săi. 

Marţi, 17 Aprilie, 2018 - 14:39
Angajându-se să își protejeze clienții de pretutindeni

Companii din fiecare sector tehnologic al comunicării digitale se angajează să lupte împotriva folosirii abuzive a tehnologiei lor și să își protejeze împotriva atacurilor cibernetice toți clienții indiferent de naționalitate, locație geografică sau motivul din spatele atacurilor.
 

Duminică, 18 Martie, 2018 - 12:15
Și intenționează să le taxeze cu 3% din veniturile brute

Marile companii digitale, precum Alphabet si Twitter, ar putea fi impozitate cu 3% din veniturile brute, in tara de unde provin utilizatorii, potrivit unui proiect al Comisiei Europene care va fi publicat pe 21 martie.

Proiectul, care a fost vazut vineri de Bloomberg, prezinta cum aceasta taxa va mari costurile fiscale ale acestor companii, Comisia intentionand sa obtina mai multi bani din partea unei industrii care, potrivit institutiei, contribuie mai putin decat ar trebui la finantele publice.

Subscribe to Facebook