Marţi, 20 August, 2019 - 13:53

Reprezentanții RePatriot - un proiect al Romanian Business Leaders - RBL au avut astăzi o întâlnire cu presa în care au prezentat activitățile desfășurate în țară și în lume, rezultatele studiului anual despre Diaspora Românească și planurile din perioada următoare.
 

Joi, 6 Iunie, 2019 - 12:23

Beneficiarii serviciilor medicale de asistență la domiciliu Linde Gaz România pot achita de acum costurile medicale în doar câteva minute, sigur și fără costuri suplimentare, prin intermediul terminalelor PayPoint instalate în magazinele din proximitate. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului încheiat între PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, și Linde Gaz România, principalul furnizor de gaze industriale, speciale și echipamente de gaze și de siguranță din România.
 

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 11:08

Pentru al zecelea an consecutiv, Fără Asfalt lansează invitația la triatlonul de la mare, un eveniment unde citadinul se poate detașa de preocupările obișnuite prin mișcare, apropiere de natură și de o comunitate de oameni care aduc în fiecare an o vibrație bună pe plaja de la Micul Golf. 

Joi, 14 Martie, 2019 - 09:15

Inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm fapte bune în România a contribuit, în 2018, la împădurirea a 27 de hectare din localități din 11 județe din România. Cei aproape 100.000 de puieți au fost plantați pe terenuri aflate în proprietate publică și afectate de diverse procese de degradare, de către cei 3.000 de voluntari prezenți la acțiuni.

Vineri, 16 Martie, 2018 - 12:06

Patru dintre cele mai valoroase echipe din istoria handbalului autohton vor face show în weekend în Sala Sporturilor din Constanța. Deși vor evolua pe teren propriu, cei de la AHC Dobrogea Sud spun că nu se pot considera favoriți din oficiu.

Subscribe to FAN Courier