Marţi, 20 Octombrie, 2020 - 18:15

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) solicită Guvernului acordarea unui stimulent lunar pe perioada stării de alertă şi a stării de urgenţă pentru salariaţii din administraţia publică care desfăşoară activităţi cu risc de infectare la Covid-19.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei sindicale,  FNSA a transmis Guvernului României o listă de revendicări a căror soluţionare "este imperativă pentru buna desfăşurare a activităţii salariaţilor" în sectorul de activitate respectiv.

Joi, 6 Iunie, 2019 - 13:04

SCRISOARE DESCHISĂ
- adresată Guvernului României şi tuturor partidelor politice - 

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) este federaţie reprezentativă la nivel naţional pentru sectorul de activitate ,,Administraţie publică. Activităţi ale organizaţiilor şi organismelor extrateritoriale” şi are în componenţa sa sindicate din consilii judeţene, primării şi instituţii subordonate acestora de pe întreg teritoriul ţării, precum şi din instituţii aparţinând administraţiei centrale.

Luni, 3 Iunie, 2019 - 11:22

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), reprezentativă la nivel naţional în sectorul de activitate ,,Administraţie Publică”, solicită Guvernului României următoarele:

Subscribe to Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA)