Vineri, 5 Iunie, 2020 - 09:53

Federaţia Română de Dans Sportiv a luat act de aprobarea de către Ministerul Tineretului şi Sportului a regulamentelor privind permiterea reluării antrenamentelor în spaţii închise şi permiterea reluării competiţiilor sportive organizate în aer liber.

Miercuri, 26 Februarie, 2020 - 09:35

Primăvara aduce la Piatra Neamţ cele mai valoroase perechi de dansul sportiv din România. Vom întâmpina acest anotimp al renaşterii naturii cu un spectacol de lumini si sunet, în ritmuri de dansuri latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive) şi standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step). Graţie, energie, emoţie, pasiune, dăruire, iubire ... le poţi găsi şi trăi live pe toate într-un singur loc ... pe ringul de dans la Campionatele Naţionale de la Piatra Neamţ.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 09:21

Deţinătoarea titlului de Campioană Europeană la Dans Sportiv pe Echipe Naţionale, echipa României s-a impus clar şi la ediţia 2019 a acestei competiţii desfăşurate pe 4 mai la Bucureşti. Complexul Sportiv Apollo din capitală a găzduit în acest weekend Bucharest Grand Prix, competiţie ce a inclus şi Campionatul European de Dans Sportiv pe Echipe Naţionale.

Vineri, 3 Mai, 2019 - 09:38

Centrul Sportiv Apollo din capitală găzduieşte pe 4 şi 5 mai ediţia 2019 a Campionatului European de Dans Sportiv pe Naţiuni, DSE Children Grand Prix dar şi alte competiţii reunite în evenimentul Bucharest Grand Prix organizat de CDS Generaţia 9 din Bucureşti sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a World Dance Sport Federation.

La acest eveniment şi-au anunţat participarea sportivi de top mondial dar şi echipele reprezentative ale celor mai importante state europene. 

Marţi, 19 Martie, 2019 - 08:34

Bucureştiul a fost weekendul trecut capitală mondială, odată cu organizarea ediţiei 2019 a DanceMasters care s-a derulat la Sala Polivalentă. Evenimentul a fost unul cu însemnătate istorică, fiind cea mai mare competiţie sportivă organizată vreodată în România, datorită faptului că în cadrul DanceMasters 2019 World Dance Sport Federation (WDSF) a organizat primul Grand Slam Series din anul în curs. De precizat că, WDSF organizează anual cinci concursuri de Grand Slam, anul acesta Federaţia Română de Dans Sportiv primind girul forumului mondial să găzduiască unul dintre ele.

Luni, 18 Februarie, 2019 - 19:40

Noul sezon competiţional de dans sportiv în ţară se deschide cu cel mai important eveniment naţional al anului, Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României.

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 10:01

În acest weekend se desfăşoară la Riga-Letonia, ediţia 2018 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secţiunea dansurilor Latino-Americane destinate categoriei de vârstă Tineret.

La evenimentul organizat sub egida Federaţiei Mondiale de specialitate - WDSF (World Dance Sport Federation) şi-au anunţat participarea perechile campioane şi vicecampioane din peste 50 de ţări din patru continente.

Marţi, 6 Noiembrie, 2018 - 11:52

În perioada 3-4 noiembrie 2018 s-a desfăşurat la Sibiu, în cocheta Sala Transilvania, tradiţionala competiţie de dans sportiv "Transylvanian Grand Prix". De aceasta dată, organizatorii evenimentului, respectiv Fantesy Dance Sibiu şi Fan Dance Club Braşov, au obţinut privilegiul de a organiza în premieră naţională două campionate mondiale de dans sportiv: Campionatul Mondial de Juniori II la secţiunea dansurilor Standard respectiv Campionatului Mondial de Senior I la secţiunea 10 Dansuri.

Vineri, 2 Noiembrie, 2018 - 09:18

Două Campionate Mondiale, 5 continente, 42 de ţări, 2000 de sportivi sunt cifrele care fac ca în acest sfârşit de săptămână România să fie din nou în centrul atenţiei lumii dansului sportiv mondial.

Sibiu va găzdui două campionate mondiale, adresate Juniorilor II şi Seniorilor I 10 dansuri, competiţii care sunt cuprinse în evenimentul Transylvanian Grand Prix care va avea loc pe 3 şi 4 noiembrie în Sala Transilvania, între orele 8:00 şi 22:45. Galele finale ale competiţiei vor avea loc sâmbătă şi duminică, ora 19:00 . Premiile totale oferite concurenţilor depăşesc 25.000 de euro.

Subscribe to Federaţia Româna de Dans Sportiv