Marţi, 17 Martie, 2020 - 08:31

Ministerul Educaţiei şi Cercetării împreună cu Federaţia Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret", Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Naţională Sindicală "Alma Mater", Consiliul Naţional al Elevilor, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Uniunea Studenţilor din România, Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi - Învăţământ Preuniversitar, înţelegem că este momentul să arătăm solidaritate şi responsabilitate.

Vineri, 24 Ianuarie, 2020 - 12:21

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ cere Ministerului Educaţiei ca personalul din învăţământ să beneficieze de vaccinare gratuită împotriva bolilor infecto-contagioase.

Miercuri, 20 Noiembrie, 2019 - 18:00

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București organizează joi, 21.11.2019, începând cu ora 9.30, la cea de-a treia ediție a Congresului Internațional:

,,Provocări și oportunități pentru sistemul de învățământ privind adaptarea copiilor cu cerințe educaționale speciale în școlile din România”  - Metode active de lucru cu elevii cu cerințe educaționale speciale – abordări inovative.

Joi, 22 August, 2019 - 13:13

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ constată faptul că au trecut 48 de ore de la declaraţia făcută de liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu şi nimeni din conducerea Partidului Naţional Liberal nu a ieşit în spaţiul public cu o replică prin care, cel puţin, să delimiteze partidul de vorbele unui singur om. Ne putem întreba astfel, Florin Cîţu a vorbit doar pentru el sau conducerea PNL este reprezentată de acesta?

Vineri, 23 Noiembrie, 2018 - 10:34

"Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ constată faptul că în Proiectul  de OUG privind rectificarea bugetară, nu au fost incluse sumele pentru plata sentințelor judecătorești, așa cum prevede legea. Această atitudine față de colegii noștri care au sentințe judecătorești din anii trecuți și care nu sunt puse în executare, va crea o stare justificată de profundă nemulțumire, iar Guvernul României trebuie să se aștepte, în perioada următoare, la demararea procedurilor pentru executarea silită a acestor sentințe judecătorești", se arată într-un comunicat de presă al FSLI. 

Joi, 6 Septembrie, 2018 - 09:33

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a realizat un sondaj de opinie în rândul angajaţilor din sistemul de educaţie privind situaţia în care se află în acest moment unităţile de învăţământ din România. Lipsa materialelor didactice, precum şi a mijloacelor moderne de predare, cum ar fi calculatoarele sau tablele interactive, îngreunează activitatea dascălilor la catedră. Cel mai grav este însă, faptul că sunt, în continuare, şcoli în care lipsesc grupurile sanitare sau apa curentă.

Miercuri, 20 Iunie, 2018 - 10:50

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a realizat un sondaj de opinie în rândul angajaţilor din sistemul de educaţie privind acordarea voucherelor de vacanţă şi bugetul alocat pentru concediul din acest an. Rezultatele acestui sondaj arată că 93,5% dintre cei care au răspuns susţin că vor folosi voucherele de vacanţă, iar cei mai mulţi angajaţi au alocat maximum 2.000 de lei pentru cheltuielile cu transportul, cazarea şi masa aferente sejurului de vară din acest an. 

Subscribe to Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ