Joi, 5 Noiembrie, 2020 - 12:16

Reprezentații Federației „Solidaritatea Sanitară” protestează astăzi, 05.XI.2020, începând cu ora 14:00, în fața Guvernului (Piața Victoriei).

Joi, 29 Octombrie, 2020 - 18:34

Reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară din România solicită suspendarea prevederilor aplicabile malpraxisului pe întreaga perioadă a pandemiei COVID-19, pentru toți profesioniștii din sănătate. Solicitarea este adresată Guvernului, Ministerului Sănătății și Parlamentului.

De asemenea, sindicaliștii cer introducerea imunității profesioniștilor din sănătate pentru toate acuzațiile ce vizează activitatea profesională desfășurată pe întreaga durată a pandemiei COVID-19.

Marţi, 28 Iulie, 2020 - 10:57

Autorităţile vor putea utiliza "instrumentul legal al detaşării" cadrelor medicale în unităţile sanitare implicate în lupta anti-COVID, a declarat marţi premierul Ludovic Orban.

Joi, 26 Aprilie, 2018 - 09:06

Pentru a atrage atenția opiniei publice asupra minciunii Guvernului numită „creșterea salariilor din sănătate” și în semn de solidaritate cu salariații care demonstrează astăzi  în capitală, Consiliul de Coordonare al Federației „Solidaritatea Sanitară” din România, întrunit în data de 25.04.2018 în ședință extraordinară, a decis organizarea Protestului împotriva „creșterilor salariale” care scad veniturile angajaților din sănătate, la care au fost invitați să adere toți salariații din sectorul sanitar care nu se află la muncă sau la miting.

Subscribe to Federația Solidaritatea Sanitară