Marţi, 24 Martie, 2020 - 12:12
Un avertisment premonitoriu, din urmă cu doi ani!

Imbatranirea populatiei este o provocare cunoscuta. Si Fondul Monetar International ii acorda o analiza ampla in fiecare intalnire trimestriala. Ceea ce atrage atentia este agresivitatea si cruzimea cu care pune in relief problema. Fondul reclama, intre alte masuri, ca beneficiile sa fie reduse si varsta de pensionare sa fie prelungita din cauza „riscului de a trai mai mult decat era de asteptat”.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 08:56

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a estimat, în perspectivele asupra economiei europene lansate miercuri, o prognoză stabilă pentru economia României, cu o creștere economică de 4% pentru anul în curs și o inflație de 4,2%. Prognozele sunt același cu cele anunţate la finele lunii august, după vizita de evaluare a FMI la București.

Marţi, 15 Octombrie, 2019 - 16:57

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în creştere la 4% estimările privind evoluţia economiei româneşti în acest an, dar prognozează o majorare a ratei inflaţiei şi a deficitului de cont curent, conform celui mai nou raport "World Economic Outlook", publicat marţi de instituţia financiară internaţională.

Subscribe to Fondul Monetar Internaţional (FMI)