Miercuri, 20 Mai, 2020 - 18:43

Garda de Mediu a Municipiului Bucureşti are în total 12 comisari disponibili pentru controale pe teren, adică o echipă de două persoane alocată fiecărui sector al Capitalei, a declarat, marţi, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, la o dezbatere despre calitatea aerului.

Miercuri, 4 Martie, 2020 - 14:42

Șeful Gărzii de Mediu Bucureşti, Viorel Glăman, va fi demis în urma scandalului legat de poluarea din Capitală. Șefa Gărzii Naționale de Mediu, Marioara Gătej, a declarat că acesta va fi mutat pe o altă funcție din instituție, în cel mult două zile.

Șefa Comisariatului Național de Mediu a declarat pentru HotNews.ro că a luat la cunoștință despre cererea ministrului Mediului de a-l demite pe Viorel Glăvan și că urmează ca acesta să fie mutat pe altă funcție în cadrul Comisariatului de Mediu.

Vineri, 17 Ianuarie, 2020 - 10:49

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a anuntat că va trimite către autorităţile de cercetare penală dosarul cu rezultatele Corpului de Control privind situaţia de la incineratorul de deşeuri periculoase de la Brazi.

Subscribe to Garda de Mediu Bucureşti