Luni, 13 Mai, 2019 - 09:00

Cea de a şasea ediţie orădeană a Caravanei Gaudeamus Radio România s-a încheiat astăzi după-amiază, în prezenţa unui public încă foarte numeros. Oferta atractivă de la standurile celor peste 60 de participanţi, care a inclus cele mai recente apariţii editoriale, jocuri educative şi muzică, preţurile accesibile, vremea frumoasă şi, nu în ultimul rând, notorietatea evenimentului, i-au adus pe orădeni în aceste zile în inima oraşului, Piaţa Unirii, la o adevărată sărbătoare a cărţii.

Luni, 19 Noiembrie, 2018 - 19:10

"Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani şi trei premieri", de Radu Paraschivescu, a fost cea mai vândută carte a editurii Humanitas la ediţia a 25-a a Târgului Internaţional Gaudeamus-Carte de Învăţătură, care s-a încheiat duminică la Romexpo. Printre alte titluri râvnite de cititori s-au numărat: "21 de lecţii pentru secolul XXI", de Yuval Noah Harari, apărută la Polirom sau "Povestea mea", de Michelle Obama, editată de Litera.

Joi, 8 Noiembrie, 2018 - 14:38

Editura Gama le propune cititorilor prezenți la Gaudeamus 2018 (14-18 noiembrie) o campanie inedită de promovare a lecturii și jocului: alegerea unei zile în care suntem provocați să renunțăm la dispozitivele electronice.

Derulată sub sloganul „Ziua în care avem timp”, campania debutează la ediția din acest an a târgului de carte Gaudeamus cu o dezbatere amplă, plănuită pentru data de duminică, 18 noiembrie, ora 13.30, la Sala Cupola din cadrul Romexpo, și o tombolă.

Vineri, 17 August, 2018 - 16:00

Ediţia cu numărul 10 a Târgului Gaudeamus Litoral, organizat de Radio România în perioada 11 - 15 august în Piaţeta Perla din Mamaia, s-a încheiat aseară mult prea repede, în opinia iubitorior de carte aflaţi la mare în aceste zile. Zeci de premii acordate la Tombola Gaudeamus, o ofertă de carte şi jocuri extrem de tentantă şi un program bogat de evenimente literare şi muzicale au constituit punctele majore de atracţie pentru cei circa 8.000 de vizitatori care au ajuns în acest an la Gaudeamus Litoral.

Luni, 18 Iunie, 2018 - 08:47

Cea de a zecea ediţie a Târgului Gaudeamus Timişoara, evenimentul cu numărul 106 organizat de Radio România sub acest brand s-a încheiat astăzi, în prezenţa unui public încă numeros. Nici vremea capricioasă şi nici absenţa târgului, în ultimii ani, de pe harta evenimentelor culturale ale oraşului, nu i-au împiedicat pe timişoreni să ajungă la Gaudeamus, bilanţul final al ediţiei înregistrând peste 10.000 de vizitatori.

Luni, 14 Mai, 2018 - 08:33

Ediţia cu numărul 5 a Târgului Gaudeamus Oradea, găzduită de Piaţa Unirii în perioada 9 - 13 mai, s-a încheiat astăzi. Spre bucuria orădenilor iubitori de carte, programul de vizitare din ultima zi a târgului a fost prelungit, datorită numărului foarte mare de vizitatori prezenţi în incintă.

Subscribe to GAUDEAMUS