Joi, 10 Decembrie, 2020 - 13:40

Autoritatea pentru Protecţia Datelor din Franţa (CNIL) a aplicat o amenda în valoare de 100 de milioane de euro (121 milioane de dolari), gigantului american Google, pentru încălcarea reglementărilor privind cookie-urile.

De asemenea, CNIL a amendat Amazon cu 35 de milioane de euro, pentru încălcarea legislaţiei locale privind “cookies”.

Sâmbătă, 24 Octombrie, 2020 - 16:04

Ritesh Lakhkar, manager de programe tehnice la Google, într-un videoclip sub acoperire lansat de Project VeritasProiect Veritas / YouTube

22 octombrie 2020 ( LifeSiteNews ) - Un manager de la Google a afirmat că căutările sunt „distorsionate de proprietarii și conducătorii algoritmului” pentru a „juca pe Dumnezeu” în favoarea perspectivelor electorale ale candidatului la președinție democratic Joe Biden și a dăuna celor ale președintelui Donald Atu.

Duminică, 18 Octombrie, 2020 - 19:29

Să strângi beneficii lucrative în mijlocul unei crize precum cea pe care o trăiește astăzi 
lumea este, cel puțin, un afront pentru umanitate și nevoile sale urgente.
 „Debutul crizei COVID-19 nu a pus capăt perioadelor de boom pentru acționari. Conform 
rapoartelor proprii ale companiilor, Microsoft și Google au distribuit mai mult de 21 miliarde 
USD și respectiv 15 miliarde USD acționarilor lor, începând cu luna ianuarie a acestui an. De 
asemenea, în ciuda faptului că cererea pentru produsele lor a fost redusă în timpul pandemiei, 

Vineri, 4 Septembrie, 2020 - 08:07

Preocuparea Ministerului Educației și Cercetării de a asigura resurse tehnologice pentru educația digitală, în contextul desfășurării cursurilor în scenariile hibrid sau online, s-a concretizat în semnarea unui parteneriat cu companiile Google și Microsoft.

 

 

Link YouTube înregistrare anunț semnare parteneriat

 

 

Vineri, 31 Iulie, 2020 - 14:23

Vânzările din publicitate ale companiei Google s-au recuperat după ce înregistraseră un declin semnificativ în luna martie, a declarat compania-mamă Alphabet, ştergând grijile cu privire la prima scădere a cifrei de afaceri din ultimii 16 ani, potrivit Reuters.

Google a devenit companie publică pe 19 august 2004, acţiunile urmând să crească într-un ritm extrem de rapid în anii care au urmat.

Luni, 30 Martie, 2020 - 16:11

O nouă platformă dedicată învăţării la distanţă în România, sub forma unui hub de informaţii şi unelte, a fost lansată de Google, menit să ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis luni.

G Suite for Education este o colecţie de aplicaţii care oferă acces la funcţiile educaţionale esenţiale, precum crearea lecţiilor online, generarea de documente de toate felurile, formarea şi gestionarea clasei, schimbul de fişiere, email etc.

Marţi, 21 Ianuarie, 2020 - 13:03

Majoritatea adulţilor consumă ştiri pe reţelele de socializare, în ţările dezvoltate, şi noi forme de media vor apărea în curând, odată cu avansul tehnologic, a declarat, marţi, Damir Agovic, strategic partnership manager în cadrul Google, la o conferinţă de profil. "Ca urmare a dezvoltării tehnologice, în ţările dezvoltate, 62% dintre adulţi consumă ştiri pe reţelele de socializare, ceea ce este nou. De asemenea, în ţările dezvoltate, majoritatea adulţilor consumă ştiri pe aplicaţiile de chat, ceea ce este, de asemenea, ceva nou.

Vineri, 12 Aprilie, 2019 - 12:15
si cu reprezentanți ai Băncii Mondiale

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut, joi, o întrevedere cu reprezentanți ai Consiliului de Afaceri Româno-American (AMRO) și ai Motorola Solutions, Pardon Corporation, Textron, Exxon Mobil, Parson Corporation, Amgen, Amro,  Metlife, Google, Swiss Re Management, Merk, Lockheed Martin, corporații care fac parte din BCIU (Business Concil for International Understanding). 

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 14:42

Comisia Europeană a amendat Google cu 1,49 miliarde de euro pentru încălcarea normelor antitrust ale UE. Google a abuzat de poziția sa dominantă pe piață impunând o serie de clauze restrictive în contractele cu siturile internet ale terților, ceea ce i­a împiedicat pe rivalii Google să afișeze pe siturile respective anunțuri publicitare proprii asociate cu rezultatele căutărilor.

Luni, 4 Martie, 2019 - 12:04

Încă un pas înainte pentru punerea în practică a ideilor discutate la Summitul RePatriot de la Alba Iulia din octombrie 2018

Sâmbătă, 29 Decembrie, 2018 - 11:46

Începând cu 22 ianuarie 2019, Politica  de confidențialitate și Termenii și condițiile se schimbă pentru utilizatorii din Uniunea Europeană, Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția. Pentru o previzualizare, vizitați Politica de confidențialitate actualizată și Termenii și 

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 19:19

Google a lansat noi imagini Street View şi galerii Google Earth dedicate României, pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire.

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia şi colecţiile lui sunt deschise vizitatorilor virtuali prin intermediul imaginilor Street View captate în interiorul acestuia.

Alături de acestea, Google a publicat o colecţie Google Earth dedicată României.

Miercuri, 1 August, 2018 - 12:28

A treia cea mai valoroasă companie listată din lume, Alphabet Inc, care deţine gigantul tehnologic Google, a înregistrat o creştere solidă de peste 25% în trimestrul al doilea din 2018, rămânând una dintre companiile care merită atenţia investitorilor, se arată într-o analiză a Tradeville.

De la listarea Google, în august 2004, acţiunile companiei au crescut cu 2.300%, peste evoluţia indicelui S&P 500.

Subscribe to Google