Luni, 25 Martie, 2019 - 13:22

Renault-Nissan-Mitsubishi, cea mai mare alianță auto din lume, a anunțat lansarea “Intelligent Cloud Alliance”, o platformă nouă dezvoltată pe Microsoft Azure, care permite Renault, Nissan și Mitsubishi Motors să ofere servicii conectate în vehiculele comercializate pe aproape toate cele 200 de piețe deservite de companiile membre ale Alianței.

Joi, 14 Martie, 2019 - 09:15

Inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm fapte bune în România a contribuit, în 2018, la împădurirea a 27 de hectare din localități din 11 județe din România. Cei aproape 100.000 de puieți au fost plantați pe terenuri aflate în proprietate publică și afectate de diverse procese de degradare, de către cei 3.000 de voluntari prezenți la acțiuni.

Joi, 12 Iulie, 2018 - 11:00

Grupul Renault a decis să oprească producţia SUV-ului Duster echipat cu transmisia automată cu dublu am­bre­iaj EDC, în contextul în care la 1 septembrie va intra în vigoare o nouă procedură de testare a vehi­culelor cu privire la consumul de combustibil şi emisiile de noxe şi dioxid de carbon.

Vineri, 13 Aprilie, 2018 - 14:35

Groupe Renault l-a nominalizat pe Antoine Doucerain în funcţia de director general al Automobile Dacia şi director general al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018, în locul lui Yves Caracatzanis, care va prelua o altă funcţie în cadrul grupului, informează un comunicat al companiei.

A fost desemnat noul director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România

Doucerain îi va fi subordonat lui Nicolas Maure, director de operaţiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte şi România.

Subscribe to Groupe Renault