Joi, 18 Octombrie, 2018 - 17:00

Oferind un ecran de 6.5 inchi, raport ecran/corp de 91%, o cameră foto ce dispune de inteligență artificială și chipset-uri de înaltă performanță, Honor 8X este un telefon care propune o ofertă extrem de tentantă în ceea ce privește raportul preț-performanță, ofertă pe care nu o poate egala niciun alt flagship de pe piață. 

Vineri, 21 Septembrie, 2018 - 11:47

Honor, brandul tânăr de smartphone-uri care aduce un plus de inovație publicului cu o afinitate pentru online, a încheiat parteneriate strategice cu doi dezvoltatori de top din industria de gaming pentru mobil. Honor colaborează PUBG Corp și GAMELOFT pentru PUBG MOBILE și Asphalt 9: Legends respectiv, pentru a revoluționa industria de gaming mobil, începând prin lansarea smartphone-ului Honor Play pe 30 august.

Miercuri, 12 Septembrie, 2018 - 11:15
Primul telefon de gaming al brandului Honor face performanță în materie de viteză și obține anul acesta premiul „Best of IFA 2018” la Berlin

Honor a fost premiat anul acesta de mai multe ori la IFA 2018 pentru telefonul lansat sub sloganul “Crazy Fast, Crazy Smart”, Honor Play. Primul smartphone flagship lansat de Honor a fost apreciat pentru tehnologia GPU Turbo și pentru un pachet cu dotări complet și excelent din care se evidențiază vibrația cu funcție AI (inteligență artificială) și ecranul notch (decupat în partea de sus) de 6.3”, care adaugă valoare experienței de gaming.
 
Honor este un brand tânăr de smartphone-uri care aduce un plus de inovație publicului cu disponibilitate în online.

Subscribe to Honor Play