Vineri, 7 Februarie, 2020 - 13:10
Prin continuarea parteneriatului strategic dintre PEPCO România și Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children și PEPCO România anunță continuarea parteneriatului strategic prin care compania susține programul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Fundație în județele Bacău, Bihor, Bistrița, Botoșani, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Neamț, Sibiu, Suceava și în municipiul București.

Luni, 3 Februarie, 2020 - 11:45

În decembrie 2017, Hope and Homes for Children și KRUK România au încheiat un parteneriat prin care compania, membră a Grupului financiar internațional KRUK, susține proiectele desfășurate de Fundație în domeniile prevenirii separării copilului de familie, integrării socio-profesionale a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție și a educației financiare pentru copiii și tinerii din sistemul de protecție a copilului. Rezultatele înregistrate în primii doi ani de parteneriat au stat la baza deciziei de continuare a acestuia și în 2020.

Miercuri, 18 Decembrie, 2019 - 13:09

“Sărbătorile se petrec în familie”. Așa se spune la noi și așa ne-am dori. În realitate, pentru prea mulți dintre copiii României, familia e departe. Separați de sărăcie și lipsuri sau înstrăinați din cauza imigrației masive, copiii îi scriu Moșului că, înainte de orice altceva, își doresc să-și revadă părinții, frații, familia.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 13:07

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea mai accesată franciză din România, lansează „Academia 5 to go”, proiect prin care își dorește să ofere tinerilor oportunitatea să ajungă acolo unde vor ei, să își urmeze talentul și să atingă performanța în domeniile alese!

Luni, 21 Octombrie, 2019 - 11:56
pentru susținerea copiilor din orfelinatele din România

Hope and Homes for Children și JYSK România continuă parteneriatul strategic început în 2017, prin care retailerul danez și-a propus să susțină programul de închidere a orfelinatelor prin dotarea și utilarea caselor de tip familial care vor fi dezvoltate de Fundație pe o perioadă de trei ani. 

Miercuri, 28 August, 2019 - 17:18
12 copii și tineri din Centrul de Plasament „Elena Doamna” din Piatra Neamț s-au mutat în casa de tip familial

În 27 august, Fundația Hope and Homes for Children și Holcim România, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț și Consiliul Județean Neamț, au inaugurat o casă de tip familial în localitatea Roznov dezvoltată în cadrul procesului de închidere a Centrului de Plasament Elena Doamna”. În casă s-au mutat 12 copii și tineri cu vârste între 12 și 20 ani proveniți din instituția care urmează a fi închisă în cursul anului 2020.

Vineri, 23 August, 2019 - 11:00

Hope and Homes for Children, Consiliul Județean Neamț și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț inaugurează marți, 27 august, de la ora 12:00, casa de tip familial „Felix”, dezvoltată de Fundație și Holcim România în cadrul procesului de închidere a Centrului de Plasament Elena Doamna” din Piatra Neamț.

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 09:39
prin parteneriatul strategic dintre PEPCO România și Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children și PEPCO România anunță demararea unui parteneriat strategic prin care compania susține programul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Fundație în județele Maramureș, Bistrița, Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Sibiu, Bihor, Hunedoara și în București, Sectoarele 3 și 4, cu o componentă de educație.

Luni, 3 Iunie, 2019 - 10:36
La fiecare 9 ore, un copil este abandonat în maternitate!

În luna iunie, Hope and Homes for Children și JYSK România, partener strategic al Fundației, desfășoară campania „Am nevoie de tine” pentru a atrage atenția asupra nevoii de a închide orfelinatele și de a oferi copiilor din ele o copilărie așa cum merită.

Miercuri, 17 Aprilie, 2019 - 14:17

Pe scena Ateneului Român au urcat Alexandru Tomescu, Irina Iordăchescu, Feli, Alexandra Uşurelu, Adrian Despot şi Cezar Popescu (Viţa de Vie) alături de Blue Noise, Zoli TOTH, trupa FiRMA şi Ansamblul Violoncellissimo, condus de Marin Cazacu

Marţi, 26 Februarie, 2019 - 11:37

În decembrie 2017, Hope and Homes for Children și KRUK România au încheiat un parteneriat prin care compania, membră a Grupului financiar internațional KRUK, susține proiectele desfășurate de Fundație în domeniile prevenirii separării copilului de familie, integrării socio-profesionale a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție și a educației financiare pentru copiii și tinerii din sistemul de protecție a copilului. Rezultatele înregistrate în primul an de parteneriat au dus la continuarea acestuia și în  2019. 

Marţi, 21 August, 2018 - 11:20
Aici s-au mutat 12 copii proveniți din Centrul de Plasament din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Spiridon”

Vineri, 17 august, Hope and Homes for Children și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași au inaugurat Casa de tip familial „Petru Rareș” din Târgu Frumos. Aceasta este cea de-a doua casă de tip familial dezvoltată de Fundație în cadrul procesului de închidere a Centrului de Plasament din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Spiridon” din orașul Târgu Frumos.

Luni, 6 August, 2018 - 13:47
În perioada 6 august – 30 noiembrie, Holcim România derulează o nouă ediție a campaniei „Construiește o casă, dăruiește o acasă!”

Hope and Homes for Children și Holcim România continuă parteneriatul strategic început în 2017, prin care producătorul de ciment sprijină construirea de case de tip familial pentru copiii aflați în programul de închidere a instituțiilor de tip vechi din România derulat de Fundație. Prin campania „Construiește o casă, dăruiește o acasă!”,  Holcim România donează Fundației 1 leu pentru fiecare sac de liant aditivat pentru zidărie și tencuială Tenco vândut în perioada 6 august – 30 noiembrie a.c. 

Marţi, 22 Mai, 2018 - 11:25

În 17 mai, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a fondatorilor Fundației Hope and Homes for Children, Mark Cook și Caroline Cook, precum și a directorului regional pentru Europa Centrală și de Sud al Fundației, Ștefan Dărăbuș. Cei trei au primit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler în semn de „deosebită apreciere pentru activitatea remarcabilă şi constantă desfăşurată în sprijinul reformei sistemului de protecţie a copilului din România, pentru munca susţinută în asigurarea finanţării programelor dedicate acestui scop.” 

Marţi, 15 Mai, 2018 - 10:45

În 13 mai, peste 500 de alergători Team Hope au participat la cea de-a șaptea ediție a Volkswagen Semimaratonul București și au adunat peste 250.000 de lei care vor fi distribuiți către programul de prevenire a separării copilului de familie derulat de Hope and Homes for Children.

Subscribe to Hope and Homes for Children