Luni, 21 Octombrie, 2019 - 13:50

Huawei a anunțat rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru din 2019. Compania a generat venituri de 610,8 miliarde CNY, cu o creștere de 24,4% față de anul trecut. Marja de profit net al companiei în această perioadă a fost de 8,7%.[1]

Joi, 10 Octombrie, 2019 - 12:45
Arhivat în Zürich cu mai multe telefoane inteligente 5G într-o singură celulă 5G

Huawei și Sunrise au atins o viteză maximă de conexiune descendentă de 3,67Gbps, folosind mai multe telefoane inteligente 5G într-o singură celulă 5G. Reprezintă un nou punct culminant al colaborării strânse dintre Huawei și Sunrise, în scopul îmbunătățirii experienței 5G, după ce, anterior, telefonul inteligent al unui singur utilizator a atins o viteză de până la 2Gbps.

Marţi, 10 Septembrie, 2019 - 13:23

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiilor 5G și AI, era IoT (Internet of Things) accelerează puternic. Conform raportului Huawei GCI Report 2025, numărul dispozitivelor digitale pe cap de locuitor va crește de la două în 2015, la douăzeci și cinci în 2025. Această creștere rapidă naște întrebarea: cum vor face consumatorii interacțiuni naturale și fluide între numărul lor tot mai mare de dispozitive digitale? Răspunsul, desigur, constă în recunoașterea automată a vorbirii. 

Miercuri, 14 August, 2019 - 13:55

În cadrul Conferinței Dezvoltatorilor Huawei, Huawei a lansat HarmonyOS – un nou sistem de operare distribuit de tip microkernel-based, creat pentru a oferi o experiență coerentă de utilizare pe multiple dispozitive și în orice scenariu.

Luni, 5 August, 2019 - 12:34

Huawei a înregistrat în primul semestru din 2019 venituri de 401.3 miliarde CNY (aproximativ 58 miliarde de dolari), cu 23.2% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Marja de profit net a companiei în prima jumătate a acestui an a fost de 8.7%. 

Luni, 29 Iulie, 2019 - 17:33

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a inaugurat sâmbătă, 27 iulie, primul Huawei Experience Store din România. Amplasat în Băneasa Shopping City, Huawei Experience Store va oferi consumatorilor posibilitatea de a descoperi și a se familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent dezvoltat de Huawei. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ un milion de euro și cuprinde  costuri de amenajare, logistică, personal și chiria spațiului.

Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 13:33

Toate telefoanele lansate de Huawei în 2019 sunt compatibile cu sistemul de avertizare și alarmare a populației în situații de urgență – RO-ALERT. Smartphone-urile introduse anul acesta pe piață afișează în mod automat și în timp real conținutul mesajelor trimise de autorități în cazul unor dezastre naturale sau situații de criză, nefiind necesară o configurare specială. Huawei își păstrează, astfel, angajamentul de a crea și de a aduce consumatorilor dispozitive compatibile cu toate standardele de comunicare existente.

Luni, 8 Iulie, 2019 - 13:33

Huawei lansează primul său telefon comercial 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G). Echipat cu tehnologii de ultimă generație, precum procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, noul smartphone Huawei permite acces la tehnologia de generația a 5-a (5G). HUAWEI Mate 20 X (5G) oferă consumatorilor o experiență premium care include, pe lângă conectivitate de mare viteză, performanță extraordinară prin facilitatea accesul la aplicații mai performante, un ecran mare și o durată de viață extinsă a bateriei.

Joi, 4 Iulie, 2019 - 12:17
Ecranul telefonului nu are notch, camera frontală fiind “ascunsă” în corpul dispozitivului

Huawei anunță lansarea pe piața locală a noului HUAWEI P Smart Z, un smartphone fără notch, cu o cameră frontală retractabilă în corpul telefonului, cu ecran Full HD, la un preț extrem de atractiv. Noul HUAWEI P Smart Z este disponibil din luna iulie, la prețul recomandat de 1.399 lei, la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop - Afi București sau Huawei Service Center. 

Marţi, 2 Iulie, 2019 - 13:02

În perioada 10-31 iulie, la achiziționarea oricărui telefon al seriei P30 - HUAWEI P30 lite, P30 Pro sau P30 -  utilizatorii vor beneficia de o înlocuire gratuită a ecranului, timp de un an. Condiția este ca posesorul smatphone-ului să fie înregistrat în HiCare, aplicația integrată dezvoltată de Huawei care oferă acces rapid la serviciile puse la dispoziție de centrele de service. 

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 16:24

Se vorbește mult despre 5G în prezent. Se vorbește de bine, se vorbește de rău, iar uneori discuțiile reușesc să provoace și frustrări.

Un raport publicat recent de către Groupe Speciale Mobile Association (GSMA) indică faptul că tehnologia 5G va contribui cu 2,2 trilioane de dolari la economia globală, pe parcursul următorilor 15 ani. Cu toate acestea, acțiunile recente întreprinse de către guvernul SUA amenință să perturbe dezvoltarea globală a tehnologiei 5G, dar și a altor tehnologii, totul pornind de la acuzații nefondate vizavi de securitatea națională.

Miercuri, 12 Iunie, 2019 - 12:13
pe piața gadgeturilor wearable, fiind pe locul trei ca vânzări totale

În primul trimestru al anului, Huawei a înregistrat la nivel global cea mai rapidă creștere a vânzărilor pe piața gadgeturilor wearable, smartwatch-urilor și a brățărilor inteligente. Față de anul trecut, volumul vânzărilor a crescut cu 282,2%, ceea ce plasează Huawei pe prima poziție în clasament, pe acest segment, potrivit datelor furnizate de International Data Corporation (IDC). În ceea ce privește volumul total al vânzărilor, Huawei ocupă poziția a treia în clasament.   

Joi, 30 Mai, 2019 - 13:50

Huawei a depus astăzi o solicitare de procedură sumară ca parte a procesului de contestare a constituționalității Secțiunii 889 din Actul de Autorizare a Apărării Naționale 2019 (National Defense Authorization Act – NDAA 2019). De asemenea, a solicitat guvernului SUA să oprească campania sa susținută de stat împotriva Huawei, întrucât aceasta nu va oferi securitate cibernetică.

Luni, 27 Mai, 2019 - 18:19
Finala globală a competiției Huawei ICT 2018 – 2019 s-a încheiat cu succes

Finala globală a competiției Huawei ICT 2018 – 2019, cu tema ”Conectivitate, Glorie, Viitor”, s-a încheiat cu succes la campusul Huawei de la Songshan Lake. Echipele din Malaezia și din Algeria au câștigat premiul întâi al competiției Network Track. Echipele din Peru și de la Universitatea de Tehnologie Electronică, din Guilin, au câștigat premiul întâi la competiția Cloud Track. Echipa de la Universitatea Jiao Tong, din Shanghai, a câștigat premiul întâi al competiției de inovație.

Vineri, 24 Mai, 2019 - 16:00

Compania chineză Huawei a anunțat că își pregătește propriul sistem de operare pentru smartphone-uri care ar putea fi disponibil în China până în toamna acestui an, anunță CNBC. Richard Yu, CEO al afacerilor diviziei de bunuri de consum Huawei, spune că o versiune internațională a sistemului de operare va fi finalizată în primul sau al doilea trimestru al anului viitor, și va include propria variantă de magazin de aplicații.

Vineri, 24 Mai, 2019 - 12:44

În cadrul Conferinței Naționale pentru Securitate Cibernetică, din Potsdam, Germania, Ken Hu, vicepreședintele Huawei, a susținut un discurs vizavi de climatul economic și politic actual, redat în rândurile următoare:
”În ultimele zile, o serie de restricții bazate pe afirmații nefondate au fost impuse față de Huawei, pentru a perturba operațiunile noastre economice. Considerăm că un astfel de comportament este absolut nejustificat.

Vineri, 17 Mai, 2019 - 18:39

Forumul Chinez pentru Dezvoltarea Aviației Civile 2019 a avut loc la Beijing pe 16 mai. La eveniment au fost prezenți peste 400 de reprezentanți din toată lumea, care au făcut un schimb productiv de idei pe subiectul Aviației Inteligente — Dezvoltarea unui nivel calitativ ridicat în cadrul unei noi revoluții științifice, tehnologice și industriale. În cadrul forumului, Guo Ping, președintele prin rotație al Huawei, a susținut un discurs de deschidere intitulat "Ierarhia Maslow a nevoilor inspiră aviația civilă inteligentă".

Marţi, 7 Mai, 2019 - 12:53

China Mobile (Shanghai) a anunțat recent adoptarea soluției 10G PON E2E de la Huawei pentru promovarea construcției unor comunități pentru demonstrarea broadband-ului gigabit. Acesta reprezintă un pas major către construcția unui "oraș dual-gigabit", ce dispune de broadband gigabit atât prin cablu, cât și wireless.

Joi, 2 Mai, 2019 - 14:45

În cadrul Huawei Global Analyst Summit 2019, Huawei și Wi-Fi Alliance (WFA – Alianța Wi-Fi) au susținut o întâlnire cu presa având tema “Wi-Fi 6, descătușarea valorii în afaceri”. În cadrul întâlnirii, Huawei și-a anunțat noul brand Wi-Fi, AirEngine, care se va aplica întregii sale serii de produse Wi-Fi 6 de clasă enterprise. În plus, în prezența analiștilor și reprezentanților mass-media din toată lumea, Huawei a subliniat faptul că produsele sale Wi-Fi 6 au fost implementate pe scară largă în cinci regiuni majore de pe Glob.

Vineri, 26 Aprilie, 2019 - 17:19

Huawei a înregistrat, la nivel global, în primul trimestru din 2019 venituri de 179,7 miliarde CNY (aproximativ 26,81 miliarde de dolari), ceea ce reprezintă o creștere cu 39% față de aceeași perioadă a anului trecut. Marja de profit net a companiei în primele trei luni din 2019 a fost de aproximativ 8%, ușor mai mare față de aceeași perioadă a anului anterior.[1]

Luni, 15 Aprilie, 2019 - 11:39
Și îngrijirea copiilor din Europa Centrală și de Est

În cadrul Forumului Economic și Comercial dintre China și Țările Central și Est Europene (CEE) desfășurat luni în Croația, HUAWEI a anunțat lansarea programului de responsabilitate socială "O mie de visuri".

Luni, 8 Aprilie, 2019 - 18:36

HUAWEI, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT&C din lume, aduce și anul acesta, la București, progresele tehnologice din domeniul 5G. Tehnologiile de vârf prezentate de către HUAWEI sunt reunite într-un cadru special, în interiorul unui camion personalizat, parte a expoziției HUAWEI Roadshow 2019.

Joi, 28 Martie, 2019 - 19:20

La aproape 20 de ani de prezență în România, HUAWEI trece în revistă proiectele prin care a adus beneficii în mai multe domenii de activitate din România.

Pentru că prezența HUAWEI în România se apropie de două decenii, este un moment potrivit pentru trecerea în revistă a poziției companiei pe piața locală, discutând despre modurile în care firma s-a implicat în dezvoltarea de tehnologie pentru clienți autohtoni, dar și despre alte proiecte la care compania și-a adus contribuția.

Miercuri, 27 Martie, 2019 - 12:52

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a dezvălui la Paris mult așteptatele smartphone-uri HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro. Seria HUAWEI P30 are la bază DNA-ul seriei P în ceea ce privește designul și fotografia, beneficiind de cea mai avansată cameră foto dezvoltată de companie pentru un smartphone. Dispozitivele integrează inovatorul senzor HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră - Time of Flight (TOF) și de o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită.

Joi, 7 Martie, 2019 - 19:00

Huawei introduce pe piața din România gama de notebook-uri MateBook. Începând cu 8 martie, notebook-urile MateBook X Pro de 13,9 inchi, MateBook 13 de 13 inchi și MateBook D de 15,6 inchi vor putea fi achiziționate de la partenerii autorizați Huawei, la prețuri cuprinse între 3.399 lei și 7.499 lei.

HUAWEI MateBook X Pro

Luni, 4 Martie, 2019 - 10:33

Smartphone-ul pliabil 5G HUAWEI Mate X a câștigat prestigiosul premiu GSMA pentru „Cel mai bun dispozitiv mobil prezentat la Mobile World Congress 2019”. HUAWEI Mate X a impresionat prin mecanismul de pliere Falcon Wing, capacitatea de conectare pe rețelele 5G, interacțiunea dintre utilizator și smartphone, dar și capacitatea dispozitivului de a se încărca extrem de rapid, grație tehnologiei SuperCharge. 

Luni, 17 Decembrie, 2018 - 14:39
Facing Emotions, aplicația dezvoltată de HUAWEI cu ajutorul inteligenței artificiale, permite persoanelor cu deficiențe de vedere să asocieze sunete cu expresiile faciale ale interlocutorilor

HUAWEI, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a creat o aplicație bazată pe inteligența artificială care permite nevăzătorilor să afle ce expresii faciale au oamenii cu care discută. Aplicația Facing Emotions utilizează sistemul performant de camere și inteligența artificială încorporate în flagship-ul HUAWEI Mate 20 Pro, care „traduce” șapte emoții umane în tot atâtea sunete distincte, permițând persoanelor nevăzătoare sau cu deficiențe grave de vedere să îi înțeleagă mai bine pe cei din jurul lor. 

Joi, 13 Septembrie, 2018 - 12:00

Competiția “Next Image”, lansată de Huawei în țările din centrul, estul și nordul Europei, și-a desemnat câștigătorii. Printre cei care au impresionat juriul cu fotografii extraordinare realizate cu ajutorul telefonului mobil se numără și un român.  

Marţi, 11 Septembrie, 2018 - 12:59

Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, te invită într-o incursiune în viitor cu ajutorul inteligenței artificiale – Magic Box – un loc în care experiențele vizuale desăvârșite își dau întâlnire cu tehnologii inovatoare. Caravana, care în ultima lună și jumătate a străbătut Finlanda, Suedia, Lituania și Letonia, va sta în România până la începutul lunii octombrie, iar pasionații de tehnologie o vor putea vizita în București, Brașov și Cluj-Napoca. 

Marţi, 4 Septembrie, 2018 - 10:14

Huawei a oferit un premiu special profesorului turc Dr. Erdal Arikan, inventatorul codurilor polare pentru tehnologia 5G, recunoscând contribuția sa deosebită la dezvoltarea tehnologiei comunicațiilor. În cadrul ceremoniei, desfășurată la sediul central Huawei din Shenzhen, compania a mai premiat peste 100 de cercetători și ingineri Huawei care lucrează la standardele și cercetarea fundamentală.

Subscribe to Huawei