Luni, 11 Februarie, 2019 - 11:39

ICR Bruxelles susține prezentarea lung metrajului Povestea unui pierde-vară r.: Paul Negoescu și participarea regizorilor Paul Negoescu și Adrian Silișteanu la cea de a 34-a ediție a Festivalului Internațional al Filmului de Dragoste / Festival International du Film d'Amour (FIFA) Mons (15-22 februarie 2019). 

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 12:17
Corespondenţă specială de la Bruxelles: Carmen Dinu

“Mulțumim din toată inima pentru o seară extraordinară. Ne-am simțit excelent și asta și datorită faptului că totul a fost organizat perfect. Sper să ne revedem cât de curând. Mulțumim tare mult!”, a afirmat reputatul violonist Alexandru Tomescu la finalul recitalului “Balada, un secol de muzică românească”, care a avut loc la Conservatorul regal din Bruxelles împreună cu pianista Angela Drăghicescu.

Marţi, 22 Mai, 2018 - 08:30

ICR Bruxelles şi Ambasada României în Regatul Belgiei aniversează CENTENARUL Marii Uniri prin recitalul Balada, un secol de muzică românească, în interpretarea violonistului Alexandru Tomescu şi a pianistei Angela Drăghicescu. Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor culturale şi de diplomaţie publică dedicate acestei sărbători şi are loc în prestigioasa sală de concerte a Conservatorului regal din Bruxelles, joi, 31 mai, ora 20:00.

Subscribe to ICR Bruxelles