Joi, 2 Mai, 2019 - 19:58

În perioada 4-5 mai 2019, Primăria Parisului organizează în fața monumentalei clădiri care o adăpostește în Paris, dar și în majoritatea arondismentelor capitalei Franței, Sărbătoarea Europei. O multitudine de evenimente pluridisciplinare care vor fi co-organizate și împreună cu Rețeaua Institutelor Culturale europene la Paris (EUNIC) și Forumul Institutelor Culturale Străine de la Paris (FICEP). Institutul Cultural Român de la Paris, membru al acestor importante rețele culturale, participă cu patru evenimente.

Luni, 25 Februarie, 2019 - 12:28

Liliana Țuroiu și Pierre Buhler, la spectacolul "L’Art des Convergences" organizat de  ICR la Paris
Unul dintre evenimentele-cheie ale Sezonului România-Franța, organizat de Institutul Cultural Român la Paris, ”L’Art des Convergences”, a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în prezența a numeroase personalități din lumea culturală și artistică. 

Marţi, 20 Martie, 2018 - 18:51

Nume sonore ale culturii româneşti şi franceze, Vladimir Cosma, Viorica Cortez, George Banu, Doina Lemny, Dana Ciocârlie, Vasile Șirli, Jacques-François l’Oiseleur des Longchamps, Louis Monier și Jean-Yves Conrad au primit distincţii de onoare din partea Institutului Cultural Român, ca recunoaștere oficială a contribuției lor la promovarea culturii române. Acțiunea se înscrie în seria evenimentelor ce stau sub semnul Anului Centenar.

Subscribe to ICR Paris