Vineri, 31 Iulie, 2020 - 12:36

22 de arme letale şi peste 1000 de cartuşe deţinute ilegal, precum şi sute de componente de arme au fost ridicate de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, în urma unor percheziţii domiciliare, desfăşurate în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. Şapte persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

https://youtu.be/-a_sv9sHqQI

Luni, 27 Iulie, 2020 - 09:00

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Buzău au prins în flagrant delict mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Peste 1 kilogram de cocaină a fost indisponibilizat de poliţişti.

La data de 24 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B. T. Buzău, au prins în flagrant delict, în judeţul Buzău, un bărbat, de 25 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc.

Miercuri, 15 Iulie, 2020 - 09:57

În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 14 percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Olt şi Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciune, spălare de bani, fals şi uz de fals. 6 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Marţi, 14 Iulie, 2020 - 13:33

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova desfăşoară 7 percheziţii în judeţ (dintre care 5 pe raza municipiului Ploieşti şi 2 în oraşul Plopeni), pe o delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Acţiunea vizează o grupare specializată în trafic internaţional cu auto furate din străinătate. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de infracţiuni de înşelăciune, tăinuire, fals şi uz fals.

Luni, 13 Iulie, 2020 - 11:04

Poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au indisponibilizat peste 211.600 de kilograme de deşeuri periculoase provenite din colectarea de către diferiţi agenţi economici, de la unităţile sanitare care asigură asistenţa medicală a pacienţilor testaţi pozitiv, în cadrul unei acţiuni ample desfăşurate la nivelul statelor membre U.E.

Luni, 13 Iulie, 2020 - 09:00

La această oră Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 48 de percheziţii în două dosare de evaziune fiscală, fiecare cu un prejudiciu adus bugetului de câte 3 milioane de euro.

Prima acţiune se desfăşoară într un mare centru comercial din judeţul Ilfov şi vizează tranzacţii mari de mărfuri din China şi Turcia în spaţiul intracomunitar, fără plata TVA. 3 milioane de euro. 14 percheziţii.

Joi, 9 Iulie, 2020 - 10:27

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice din Vrancea efectuează 19 percheziţii, în judeţul Vrancea, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice bănuite de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 10 milioane de lei.

Joi, 2 Iulie, 2020 - 11:58

Ieri, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au efectuat 34 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Percheziţiile au fost efectuate în judeţul Harghita, la sediile sau punctele de lucru ale unor societăţi comerciale cu diverse domenii de activitate, cum ar fi operaţiuni cu material lemnos, construcţii sau comerţ cu amănuntul.

Luni, 29 Iunie, 2020 - 13:27

Timp de trei zile, la nivel naţional, Poliţia Română a acţionat pentru verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, la terase, baruri, plaje, cluburi în aer liber.

Verificările au vizat în special transportul în comun şi activităţile de divertisment. În acţiunile de ieri au fost angrenaţi peste 3.200 de poliţişti (din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi ai inspectoratelor de poliţie judeţene).

Luni, 29 Iunie, 2020 - 09:50

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 41 de percheziţii în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Bacău, Prahova, Satu Mare şi în municipiul Bucureşti la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat în mod ilegal tutun de fumat.

Marţi, 23 Iunie, 2020 - 11:58

În această dimineaţă, poliţiştii din Olt efectuează 22 de percheziţii, în 10 judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală.

La data de 23 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în investigare a criminalităţii economice din Olt efectuează 22 de percheziţii, în judeţele Bihor, Mehedinţi, Vâlcea, Timiş, Arad, Călăraşi, Vaslui, Caraş-Severin, Maramureş şi Mureş, într-un dosar de evaziune fiscală.

Luni, 22 Iunie, 2020 - 12:29

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea, au efectuat două percheziţii domiciliare în Constanţa la persoane bănuite de trafic ilicit cu substanţe cu proprietăţi psihoactive. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

La data de 20 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Tulcea, efectuat două percheziţii la doi bărbaţi, de 36 şi 41 de ani, din Constanţa.

Luni, 22 Iunie, 2020 - 10:40

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa - judeţul Caraş Severin pun în executare 26 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Reşiţa, într-o cauza penală instrumentată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Totodată, vor fi puse în executare 21 de mandate se aducere.

La nivelul Poliţiei Municipiului Reşiţa - Biroul de Investigaţii Criminale, se află în lucru un dosar penal, având ca obiect mai multe plângeri penale din partea furnizorului de energie electrică.

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 13:49

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. din Neamţ au efectuat cercetări într-un dosar penal de proxenetism şi pornografie infantilă, fiind puse în executare şase mandate de aducere. Două persoane au fost reţinute.

Joi, 18 Iunie, 2020 - 10:57

Joi, 18 iunie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Mehedinţi efectuează 8 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale, în 3 judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală. 5 persoane vor fi aduse la audieri.

Joi, 11 Iunie, 2020 - 11:53

În această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice efectuează 13 percheziţii în Bucureşti, Vrancea şi Dolj la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite că, prin prezentarea unor date nereale, ar fi obţinut finanţare pentru 3 autoturisme şi un utilaj agricol. Ulterior, bunurile ar fi fost înstrăinate ilegal către persoane din afara ţării.

Miercuri, 10 Iunie, 2020 - 13:28

Poliţiştii din Călăraşi efectuează, în cursul zilei de astăzi, 17 percheziţii domiciliare, în 7 judeţe, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări la bordul navelor care tranzitează fluviul Dunărea.

Astăzi, 10 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, efectuează 17 percheziţii domiciliare în judeţele Giurgiu, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Dolj, Mehedinţi şi Galaţi, într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Vineri, 5 Iunie, 2020 - 10:29

Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.C., au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de trafic de droguri.

https://www.youtube.com/watch?v=-5wcAe9u01M

Miercuri, 3 Iunie, 2020 - 12:49

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea - B.C.C.O. Constanţa, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de trafic ilicit cu substanţe cu proprietăţi psihoactive.

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Tulcea, au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanţe cu proprietăţi psihoactive.

Marţi, 19 Mai, 2020 - 13:37

Ieri, 18 mai, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Satu Mare, au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Astfel, de la două locuinţe, aparţinând unui bărbat, de 33 de ani, din Satu Mare, poliţiştii au ridicat o cultură de tip "indoor" formată din 17 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare şi aproximativ 800 de grame masă uscată recoltată (muguri), ambalată în folii.

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 11:00

Poliţiştii rutieri au verificat, pe parcursul a două zile, aproape 3.800 de autovehicule înmatriculate în alte state, în cadrul unei acţiuni desfăşurate la nivel naţional pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi faptelor antisociale în care sunt implicate astfel de vehicule.

57 de certificate de înmatriculare eliberate de autorităţi din alte state au fost reţinute, cele mai multe pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării de răspundere civilă auto.

Sâmbătă, 2 Mai, 2020 - 10:17
Banii ar fi urmat sa se împartă cu procurorul de caz și cu șeful de secție

Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui ofiţer de poliţie judiciară în cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, informează  DNA  printr-un comunicat remis presei.

Joi, 30 Aprilie, 2020 - 16:00

Chestorul de poliţie Florentin Ion Brăcea a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române pe o perioadă de 3 luni, începând de joi, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne.

Miercuri, 29 Aprilie, 2020 - 13:50

Ieri, 28 aprilie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în judeţul Vrancea, pentru combaterea traficului intern de droguri.

Poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Focşani, activităţile fiind desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Miercuri, 22 Aprilie, 2020 - 18:46

Poliţiştii din Delta Dunării au confiscat peste 780 de kilograme de peşte, în urma unei acţiuni pentru combaterea braconajului piscicol şi comerţului ilegal cu peşte.

"La data de 21 aprilie 2020, poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au oprit în trafic, în comuna Baia, din judeţul Tulcea, o autoutilitară, condusă de o persoană din Bucureşti, care transporta 786 de kilograme de peşte proaspăt", informează Biroul de presă al IGPR.

Miercuri, 22 Aprilie, 2020 - 12:21

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc.

Marţi, 21 aprilie a.c., într-o parcare din municipiul Salonta, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Oradea au prins în flagrant delict un bărbat de 25 de ani, din Salonta, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Vineri, 17 Aprilie, 2020 - 19:00

Peste 14.000 de poliţişti au fost la datorie, joi, în misiunile pentru menţinerea ordinii publice în zona spitalelor şi locaţiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulaţiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale sau pentru identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice.

Vineri, 10 Aprilie, 2020 - 13:11

În cursul zilei de ieri, 9 aprilie, peste 14.000 de poliţişti au fost la datorie, în misiunile pentru menţinerea ordinii publice în zona spitalelor şi locaţiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulaţiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale sau pentru identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice, sprijinind totodată D.S.P.

Miercuri, 8 Aprilie, 2020 - 13:55

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 6.690 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu respectau prevederile privind restricţionarea circulaţiei.

Luni, 6 Aprilie, 2020 - 09:49

În cursul zilei de ieri, 4 aprilie, peste 12.000 de poliţişti au fost la datorie, în misiunile pentru menţinerea ordinii publice în zona spitalelor şi locaţiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulaţiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale sau pentru identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice, sprijinind totodată D.S.P.

Subscribe to igpr