Vineri, 27 Noiembrie, 2020 - 12:12

Programul Empowering Women in Agrifood, dezvoltat de EIT Food și implementat de Impact Hub Bucharest, și-a desemnat cele 2 câștigătoare care au primit finanțare totală de 15.000 de euro: Ibolya Oprea – Reset, Cosmina Dinu – Ferma de păsări pășunate

După 5 luni de mentorat personalizat și sesiuni de networking, cele 10 participante finaliste au susținut pitch-urile în fața juriului și au expus progresul înregistrat în cadrul programului, precum și intențiile de dezvoltare a business-ului și nevoile identificate.

Marţi, 28 Iulie, 2020 - 12:17

Impact Hub Bucharest cu sprijinul Fundației Robert Bosch Stiftung a derulat în perioada martie 2019 - iulie 2020 programul BEYOND Divides prin care a sprijinit comunitățile rurale și urbane să elaboreze o viziune comună, să consolideze cooperarea între cele două medii și să găsească soluții la probleme comune.

 

Vineri, 26 Iunie, 2020 - 13:31

Pe 25 iunie a avut loc finala competiției Changeneers organizată de Impact Hub Bucharest și Samsung România. Competiția s-a adresat startup-urilor tech și antreprenorilor din toată țara care pun tehnologia la lucru pentru a contribui la un viitor mai bun. Din cele peste 90 de startup-uri înscrise, 14 au ajuns în finală, iar Venomia a reușit să convingă juriul și să câștige finanțarea de 10.000 de euro.

 

Marţi, 23 Iunie, 2020 - 13:13

45 de antreprenoare s-au înscris pentru a dezvolta idei de afaceri în sectorul agroalimentar în programul Empowering Women in Agrifood. Programul dezvoltat de EIT Food și implementat de Impact Hub Bucharest oferă celor 10 participante mentorat personalizat, sesiuni de networking și posibilitatea de a primi finanțare de până la 10.000 euro.

Cele 10 antreprenoare selectate în program sunt:

Luni, 22 Iunie, 2020 - 13:22

Luna iunie vine cu aniversarea a opt ani de la lansarea Impact Hub în România și cu un bilanț bogat: comunitatea a ajuns la aproape 2000 de membri, majoritatea consultanți, freelanceri, antreprenori sau angajați în companii mici și în corporații.

Vineri, 29 Mai, 2020 - 10:46

A doua ediție a programului Innovators for Children a încheiat etapa de înscrieri cu 130 de aplicații din toată țara. 11 echipe au fost selectate să participe în a doua ediție a programului, dezvoltat de Impact Hub Bucharest împreună cu Impact Hub Basel și Fundația Botnar.
•    ARici – Proiectul ARici își propune introducerea în sălile de clasă a unei aplicații bazată pe Realitate Augmentata, având la bază curricula școlară.

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 13:38

Impact Hub Bucharest și EIT Food lansează Empowering Women in Agrifood (EWA), un program dedicat femeilor antreprenor care au idei de afaceri în sectorul agroalimentar! 10 participante din România pot primi finanțare de până la 10.000 de euro.
EWA este un program dezvoltat de EIT Food pentru un total de 50 de femei antreprenor din 5 țări europene (Cehia, Portugalia, România, Spania și Turcia) și este implementat în România de Impact Hub Bucharest.

Miercuri, 15 Aprilie, 2020 - 19:17
15 idei de soluții tech își propun să schimbe în bine societatea de azi

București, 15 aprilie 2020: Din peste 90 de soluții înscrise în cea de-a treia ediție a competiției Changeneers, program dezvoltat de Impact Hub Bucharest și Samsung România, 15 echipe au fost selectate să participe în finala competiției ce va avea loc pe data de 25 iunie:

Miercuri, 29 Ianuarie, 2020 - 13:46

Încep înscrierile pentru cea de-a treia ediție a competiției din cadrul programului Changeneers, dedicată antreprenorilor și startup-urilor care inovează cu ajutorul tehnologiei pentru binele comunității.

Inițiativă a Impact Hub Bucharest și Samsung România, Changeneers oferă o finanțare de 10.000 de euro soluției care îndeplinește următoarele criterii: implică o tehnologie mobilă (pot include și componente non-mobile - software sau hardware), are un impact pozitiv și este funcțională sau în stadiul de concept validat cu clienți sau prototip la data finalei, 25 iunie 2020. 

Miercuri, 18 Decembrie, 2019 - 11:32

Impact Hub Bucharest, organizația care susține antreprenorii și inovatorii români prin spații de coworking, birouri de echipe, evenimente și programe de accelerare, încheie procesul de redefinire a strategiei de dezvoltare început în vară prin preluarea locațiilor 3house, iar acum prin atragerea unui nou partener acționar - Autonom. 
Din această toamnă, Autonom a devenit acționar în Impact Hub Bucharest, investind 2 milioane de euro sub formă de equity, scrisori de garanții bancare și linii de creditare pentru amenajările noilor spații. 

Miercuri, 17 Iulie, 2019 - 12:18

Impact Hub Bucharest, organizația care susține de peste 7 ani antreprenoriatul în România prin coworking, programe de accelerare și evenimente fuzionează cu 3house, noul concept de spații de lucru lansat în 2018 și ajunge astfel la 3 locații și 6.700 mp (1.600 mp - Timpuri Noi + 1.700 mp Universitate + 3.370 Floreasca). 

Partenerii celor 2 organizații au decis aducerea celor 2 branduri sub același brand și creșterea în acest fel a acoperirii Impact Hub în București. Astfel, începând de astăzi, Impact Hub Bucharest pune la dispoziție:

Joi, 9 Mai, 2019 - 10:48

Startup-urile care integrează componente software sau hardware se pot înscrie direct sau pot fi nominalizate la faza națională a competiției Central European Startup Awards. Impact Hub Bucharest este partenerul oficial al competiției naționale, dar și în organizarea marii finale regionale de pe 21 noiembrie din București, care va aduce împreună reprezentanți ai ecosistemului antreprenorial din Europa Centrală și de Est.

Joi, 21 Februarie, 2019 - 10:45

Impact Hub Bucharest organizează cea de-a treia ediție a conferinței Women of Romania, un eveniment realizat pentru a inspira o schimbare, pentru a găsi soluții, pentru a răspunde provocărilor actuale. Evenimentul are loc pe 9 martie, la Impact Hub și este aliniat la mișcarea internațională cu ocazia Zilei Femeii, desfășurându-se sub tema #BalanceforBetter.

Luni, 29 Octombrie, 2018 - 11:47

Indiferent dacă suntem antreprenori, angajați, facilitatori, freelanceri sau reprezentăm un ONG, fiecare dintre noi a dat greș la un moment dat. Având în vedere faptul că ritmul vieților noastre personale și profesionale crește tot mai mult, iar provocările cu care ne confruntăm devin din ce în ce mai complexe, este esențial să învățăm cum să ne gestionăm și să depășim fricile și greșelile. Astfel, Impact Hub Bucharest organizează, pe 3 noiembrie, evenimentul Fears & Failures 2018, gândit ca un manifest pentru curaj și autenticitate.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 12:00

Impact Hub Bucharest, împreună cu alte 4 Impact Hub-uri din Europa, lansează astăzi un program internațional de accelerare de afaceri dedicat industriilor creative. Tinerii antreprenori sunt invitați să își înscrie ideile de business în platformă, urmând ca participanții selectați să beneficieze de un program intens care îi va ajuta să crească și să își lanseze propriile afaceri. În România, programul este organizat în două orașe: București și Cluj-Napoca.

Subscribe to Impact Hub Bucharest