Marţi, 17 Noiembrie, 2020 - 11:06

Începând de astăzi, clienții ING Bank România au o nouă modalitate rapidă și simplă de a plăti online sau de a efectua plăți contactless, prin înrolarea cardurilor fizice în Google Pay. Google Pay este o platformă de tip portofel digital și un sistem de plată online dezvoltat de Google pentru a stimula achizițiile în aplicație și tap-to-pay pe dispozitivele mobile Android, permițând utilizatorilor să facă plăți folosind telefoanele, tabletele sau ceasurile.

Joi, 5 Noiembrie, 2020 - 14:10

ING Bank România anunță cei șase vorbitori  la Go Tech World: The New Reality, cel mai important eveniment dedicat tehnologiei, inovației și economiei digitale din Europa de Est. Pentru al doilea an consecutiv, ING este partener principal al evenimentului, care va avea loc anul acesta pe 11 și 12 noiembrie, în mediul online. Astfel, pe lângă spațiul de expoziție și socializare virtual, compania aduce un mix de vorbitori locali și internaționali, atât pe scena principală, cât și pe scenele dedicate subiectelor specifice precum Java, DevOps sau Retail & E-commerce.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 13:26

La finalul lunii septembrie au fost făcute publice rezultatele studiului Digital Excellence Monitor 2020 realizat de WUA, lider internațional în compararea experienței digitale, care ajută companiile să vândă mai mult online îmbunătățind experiența digitală a clienților lor. Cercetarea a fost făcută de agenţia de research în perioada iulie 2019 – iulie 2020 în 10 țări şi a implicat peste 20.000 de utilizatori.

Vineri, 8 Mai, 2020 - 13:23
programul online gratuit care te ghidează în a prelua controlul asupra propriilor finanțe

Bootcamp Online Banometru a atras în mai puțin de 2 săptămâni de la lansare 1000 de români în
programul intensiv de educație financiară, versiunea exclusiv online. Bootcamp Online este cea mai
nouă componentă a programului Banometru, inițiat în 2016 de Asociația pentru Relații Comunitare,
Asociația Educație pentru Viața Reală și ING Bank.
Programul este dedicat persoanelor care întâmpină obstacole pe drumul spre o viață financiară echilibrată
și se confruntă cu provocări în gestionarea baniilor, cum ar fi cheltuieli impulsive sau lipsa economiilor.

Joi, 2 Aprilie, 2020 - 12:33

ING Bank România împreună cu partenerii ONG contribuie la reducerea suprasolicitării sistemului medical cu o donație totală de 330.000 euro direcționați către achiziția de echipamente de protecție și teste, dar și către dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publică. 

De asemenea, ING Bank oferă clienților care își doresc să se alăture demersurilor în lupta împotriva 
COVID-19 posibilitatea de a contribui la Fondul de Urgență cu donații direct din Home’Bank.  

Subscribe to ING Bank România