Luni, 14 Octombrie, 2019 - 14:18

Medici de la INML sunt audiaţi, luni, la sediul IGPR, în dosarul de la Caracal, în legătură cu modul în care au fost efectuate expertizele privind fragmentele osoase descoperite în butoiul din locuinţa lui Gheorghe Dincă şi la liziera pădurii.

Miercuri, 18 Septembrie, 2019 - 15:19

Specialiștii din cadrul INML au comunicat, în urmă cu puțin timp, rezultatele celei de-a doua analize a oaselor găsite în liziera din pădurea Caracal, oase despre care Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu. Nici de această dată experții INML nu au reușit să identifice un ADN, însă se menține primul rezultat, conform căruia oasele sunt ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. Un lucru este cert, oasele nu aparțin Alexandrei Măceșanu.

Luni, 2 Septembrie, 2019 - 19:24

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Sâmbătă, 17 August, 2019 - 10:57

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În dimineaţa zilei de 17.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare, potrivit cărora:

Subscribe to INML