Luni, 22 Octombrie, 2018 - 10:35
și au permis acces la surse de energie pentru 56.000 de locuitori ai țărilor în curs de dezvoltare

InnoEnergy, sursa principală de inovație pentru energie durabilă în Europa,  susținută de EIT, a lansat un raport în cadrul evenimentului The Business Booster (TBB) de la Copenhaga. Raportul arată că inițiativele InnoEnergy de a sprijini start-up-uri au un impact direct asupra procesului de tranziție către adoptarea energiei verzi în Europa, acestea creând 1741 de slujbe răspândite pe întreg continentul și asigurând accesul la energie pentru 56.000 de persoane din țări în curs de dezvoltare din 2011 până în prezent. 
  

Miercuri, 10 Octombrie, 2018 - 13:03

Raportul “Provocarea aerului curat” identifică soluții inovatoare în privința crizei în creștere din sănătate și economie.

Rezultatele unor cercetări anunțate de către InnoEnergy, motorul de energie durabilă al Europei sponsorizat de către EIT, arată că locuitorii Uniunii Europene pot economisi până la 183 miliarde de euro în următorii 7 ani prin aplicarea tehnologiilor noi de eliminare a reziduurilor din aer.

Joi, 5 Iulie, 2018 - 14:00

InnoEnergy, cel mai mare generator de inovație din Europa privind energia durabilă, va găzdui cea de-a șasea ediție a "Business Booster" (TBB), catalizatorul Europei pentru inovațiile din domeniul energiei curate. Evenimentul din acest an, care are loc la Copenhaga, Danemarca, pe 17-18 octombrie, se va concentra pe tema "Viitorul este acum". Peste 700 de participanți din peste 30 de țări sunt așteptați să se alăture celor 150 de proiecte inovatoare privind energia durabilă, care pot fi explorate în expoziția din cadrul evenimentului. 

Subscribe to InnoEnergy