Luni, 9 Decembrie, 2019 - 15:26

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca Mercedes Benz GLE 250 D, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. 

Luni, 15 Iulie, 2019 - 14:42

Bărbat depistat în timp ce încerca să intre ilegal în România

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați - rutier au depistat un bărbat, aflat  într-o avansată stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut. 

Marţi, 21 Mai, 2019 - 15:05

Ţigări de contrabandă descoperite în P.T.F. Galați rutier

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Galați rutier a descoperit 17.120 de ţigări, de proveniență duty-free și Ucraina, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în mijlocul de transport pe care îl conducea.

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 16:17

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale.

NUMĂRUL DE LOCURI ÎN ANUL UNIVERSITAR 2019-2020

Vineri, 10 August, 2018 - 15:00

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 21.930 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 239.847 lei.

 

* În data de 09 august a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iași, acţionând în baza unor informaţii, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Subscribe to Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi