Joi, 1 Octombrie, 2020 - 15:00

Un român din categoria „Most Wanted” a fost prins în Irlanda, la un an după ce Tribunalul București a emis pe numele său mandatul de arestare. Românul era căutat pentru şantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat și instigare la tâlhărie.

Marţi, 4 August, 2020 - 17:10

Pandemia COVID-19 a favorizat creşterea numărului atacurilor cibernetice în circa 50 de ţări, ţinte tot mai frecvente devenind guvernele şi instituţiile sanitare, a avertizat marţi Interpol, potrivit AFP.

Agenţia internaţională de cooperare a forţelor de poliţie a detectat între lunile ianuarie şi aprilie circa 907.000 de spamuri, 737 incidente provocate de programe malware şi aproximativ 48.000 de adrese URL cu viruşi informatici, ''toate legate de coronavirus''.

Miercuri, 21 Noiembrie, 2018 - 16:33

Miercuri dimineață sud coreeanul Kim Jong Yang a fost ales președinte al Interpol, pentru un mandat de doi ani.

Favorit fusese un general rus, dar mai multe țări membre au declarat în ultima clipa, înaintea votului, că alegerea lui ar putea transforma interpolul într-o unealtă a Kremlinului.

Postul a devenit vacant înainte de vreme, după dispariția misterioasă a fostului președinte Interpol, un chinez, despre care există temeri că ar fi murit.

Autoritățile chineze au spus doar că este cercetat pentru fapte de corupție.

Vineri, 5 Octombrie, 2018 - 11:03

Televiziunile „contras” au  înghițit cu noduri prestația Vioricăi Dăncilă de la Strasbourg, pe care au preferat să o trateze într-o tonalitate minoră, accentuând pe criticile Comisiei și ale grupării de gherilă „Macovei și Compania”. Chiar și intervențiile favorabile ale unor eurodeputați au fost persiflate, pe motiv că aceștia aparțineau unor grupuri minoritare STOP  În schimb membrii Guvernului au primit-o cu aplauze la ședința de joi, surprinși de schimbarea la față și la vorbă a șefei lor.

Joi, 4 Octombrie, 2018 - 07:26
Anunț publicat de Autoritatea de Investigaţii Judiciare din Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol în Costa Rica, în zona Sabana Oeste.

Subscribe to INTERPOL