Luni, 16 Septembrie, 2019 - 17:04

Doi clujeni sunt suspectaţi de falsificarea şi punerea în circulaţie de bancnote euro contrafăcute, motiv pentru care una a fost arestată preventiv, iar cealaltă a fost pusă în arest la domiciliu.

Joi, 11 Iulie, 2019 - 12:42

La nivelul judeţului Mureş, poliţiştii de prevenire, alături de jandarmi şi poliţişti locali continuă cu activităţile de informare a cetăţenilor cu privire la măsurile de prevenire a furturilor din buzunare - furturi mărunte, dar supărătoare.

Vineri, 8 Februarie, 2019 - 13:56

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat patru controale la mai multe societăţi comerciale bănuite de comercializarea de mărfuri contrafăcute. Prejudiciul estimat este de peste 52.000 de lei.

Joi, 31 Ianuarie, 2019 - 12:26

Poliţiştii din Mureş efectuează la această oră 18 percheziţii, în 3 judeţe, la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul cauzat este de peste 1.200.000 de lei. 

La această oră, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează 18 percheziţii, în judeţele Mureş, Cluj şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Joi, 18 Octombrie, 2018 - 12:52

Octombrie este şi Luna europeană a securităţii cibernetice, ca atare Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi lucrători specializaţi din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate derulează multiple activităţi de informare pe acest subiect. 

ŞTIM SĂ NAVIGĂM ÎN SIGURANŢĂ PE INTERNET?

- Nu oferiţi necunoscuţilor de pe internet informaţii despre dvs. sau familie (nume, vârstă, număr de telefon, fotografii, adresa de acasă, locul de muncă al dvs. sau al rudelor, etc.).

Vineri, 3 August, 2018 - 11:34

La data de 25 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică - Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, au efectuat o acţiune, privind legalitatea provenienţei, depozitării şi comercializării materialelor lemnoase.

Cu acest prilej, la o societate comercială, din comuna Ibăneşti, s-a constatat că aceasta nu deţine în depozit cantitatea de 13,11 metri cubi cherestea din special paltin, rezultaţi ca diferenţă între stocurile faptice şi scriptice.

Subscribe to IPJ Mureş