Vineri, 17 Aprilie, 2020 - 16:00

ISU Cluj a primit un punct medical avansat cumpărat de Primăria Cluj-Napoca. Punctul medical costă mai mult de 700.000 de lei și are, printre altele, o ambulanţă ce poate fi folosită şi în lupta împotriva COVID-19, dar și două corturi.

Primarul Emil Boc a anunţat că Primăria Cluj-Napoca a cumpărat pentru ISU Cluj, în premieră naţională, un punct medical avansat de ultimă generaţie care poate fi folosit şi în lupta împotriva COVID-19.

Într-o postare, vineri, pe pagina sa de Facebook, Emil Boc a scris că acest punct medical avansat include şi o ambulanţă.

Marţi, 13 August, 2019 - 09:01

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de marţi 13, organizează în toate judeţele ţării "Ziua informării Preventive".

Având ca logo pisica neagră, activităţile informative - educative ce vor avea loc cu această ocazie urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Subscribe to ISU Cluj