Miercuri, 6 Mai, 2020 - 11:30

Konica Minolta, furnizor de soluții și servicii IT, anunță extinderea parteneriatului cu M-Files pe piața din România, după succesul înregistrat la nivel global. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții și partenerii Konica Minolta România vor putea beneficia de o nouă soluție de management inteligent al informației, cu instrumente eficiente de editare, căutare, organizare și partajare a informației și automatizare a fluxurilor de lucru.

Marţi, 27 August, 2019 - 11:16
în cadrul Labelexpo 2019

Konica Minolta va prezenta întregul flux digital al noului echipament AccurioLabel 230 în cadrul Labelexpo 2019 din Bruxelles, pavilionul 8, standul C12/C19, în perioada 24-27 septembrie. Compania vizează o nouă creștere în domeniul IP și vine, astfel, în întâmpinarea clienților și partenerilor săi, pentru a-i sprijini în procesul de producție digitală a etichetelor. 

Luni, 15 Iulie, 2019 - 10:14

Konica Minolta este primul producător de sisteme digitale și furnizor internațional de soluții care obține certificarea FOGRA53.

În urma unui program detaliat de testare, Konica Minolta a primit certificarea FOGRA53 pentru sistemul digital inkjet AccurioJet KM-1 LED.  Criteriile de recunoaștere și obținere au fost, printre altele: stabilitatea, versatilitatea și precizia culorilor. 

Luni, 1 Iulie, 2019 - 10:33
compensând peste 16 milioane de kilograme CO2 până în prezent

Combaterea schimbărilor climatice reprezintă una din cele mai mari provocări cu care se confruntă societatea globală în prezent. În acest context, Konica Minolta adoptă o serie de măsuri privind evitarea, reducerea și compensarea emisiilor de CO2.

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 11:10

Konica Minolta lansează noul echipament de tipar industrial AccurioLabel 230, cu scopul de a aduce beneficii notabile clienților în termeni de productivitate, flexibilitate și stabilitate. Totodată, continuă accelerarea procesului de tipărire a etichetelor digitale. 

Noul AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, va fi prezentat oficial la Bruxelles, în cadrul ediției Labelexpo de anul acesta, în perioada 24-27 septembrie. Echipamentul este dezvoltat și fabricat împreună cu firma daneză Grafisk Maskinfabrik și aduce cu sine o ușurință remarcabilă în utilizare.

Miercuri, 13 Martie, 2019 - 11:05

Konica Minolta Business Solutions România, furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, a obținut certificarea Microsoft Authorized Education Partner (AEP). Atestarea confirmă expertiza și competențele Konica Minolta în dezvoltarea și implementarea de soluții inovatoare pentru a susține mediul educațional. Instituțiile de învățământ și organizațiile din mediul educațional vor fi susținute de Konica Minolta, în eforturile lor de modernizare și adaptare la tendințele tehnologice curente. 

Subscribe to Konica Minolta Business Solutions România