Miercuri, 30 Septembrie, 2020 - 12:31

Lidl lansează aplicația mobilă Lidl Plus, primul program digital de loializare al retailerului în România. Lidl Plus include un card digital de fidelitate, iar printre avantajele oferite se numără accesul exclusiv la oferte speciale și promoții săptămânale pentru produse, precum și centralizarea bonurilor și a istoricului digital al cumpărăturilor.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 17:43

Lidl este una dintre companiile care, împreună cu Rețeaua Băncilor pentru Alimente, sprijină combaterea risipei alimentare prin acțiuni de amploare la nivel național

Luni, 21 Septembrie, 2020 - 13:50

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului magazin din orașul Râmnicu Sărat, județul Buzău, pe data de 24 septembrie. Magazinul este situat pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, Nr. 34 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Joi, 3 Septembrie, 2020 - 11:34

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în București, pe data de 3 septembrie. Noua unitate este situată pe Șoseaua Pantelimon, Nr. 161, în sectorul 2. Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România.

Luni, 17 August, 2020 - 11:15

În contextul în care 1 din 5 copii abandonează școala în mediul rural, iar 44% din elevii români sunt analfabeți funcțional, Lidl invită comunitatea să susțină pregătirea profesorilor din programele Teach for Romania

Joi, 13 August, 2020 - 11:28

Lidl lansează noua colecție Stikeez, inspirată de universul gospodăriei. Stikeez Happy Home cuprinde 24 de figurine ce iau forma animalelor de companie, a ustensilelor din bucătărie sau a altor obiecte de acasă. În plus, pentru prima oară, copiii pot interacționa cu figurinele preferate și prin realitate augmentată, cu ajutorul unui filtru dedicat, pentru Instagram Stories. Colecția Stikeez Happy Home va fi disponibilă în magazinele Lidl începând cu 17 august, alături de albumul de colecționare.

Marţi, 14 Iulie, 2020 - 13:57

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în orașul Bacău, pe data de 16 iulie. Noua unitate este situată pe Strada Abatorului, Nr. 1. Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România.

Miercuri, 8 Iulie, 2020 - 13:56

Federația Fundațiile Comunitare din România și Lidl România împreună cu cinci fundații comunitare dau startul la etapa de finanțare a programului „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”. Programul oferă sprijin financiar de 1.187.500 de lei și mentorare celor mai bune soluții la provocări locale din educație și mediu în orașele Brașov, Buftea, Cluj, Oradea și Vaslui.

 

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 13:45

Lidl lansează o nouă campanie de imagine „În familie, facem mereu loc”, semnată de Mullen. Elementul central al campaniei este un spot-manifest a cărui coloană sonoră este piesa 3 inimi, compusă de Carla`s Dreams și Irina Rimes special pentru acesta, fiind și prima colaborare a celor doi artiști. Totodată, Lidl a folosit în premieră tehnologia 3D pentru o campanie de brand, prin care a integrat un personaj animat, ariciul Pufarici, atât în firul narativ al spotului, cât și în videoclipul piesei.

Marţi, 9 Iunie, 2020 - 11:34

Lidl își extinde rețeaua din România cu două noi magazine, unul în Timișoara și unul în București. Cel din București este cel de-al 11-lea din rețea cu acoperiș verde 

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 11:28

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului său magazin din localitatea Domnești, județul Ilfov, pe data de 4 iunie. Acesta este situat pe Strada Comerțului, Nr. 19A. Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Marţi, 26 Mai, 2020 - 10:53

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Arad, pe data de 28 mai. Noul magazin este situat pe Calea Zimandului, Nr. 3A și dispune de o stație de încărcare pentru automobile electrice. Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Miercuri, 13 Mai, 2020 - 12:56

Lidl își extinde rețeaua din România cu două magazine: unul în Năvodari, cu acoperiș verde, și unul în Moșnița Nouă 

Marţi, 5 Mai, 2020 - 12:01

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Voluntari, județul Ilfov, pe data de 7 mai, creând astfel 20 de noi locuri de muncă. Noul magazin este situat pe Str. Emil Racoviță, Nr. 51 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România.

Miercuri, 26 Februarie, 2020 - 08:14

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, s-a întâlnit marţi, marţi - 25 februarie a.c., cu reprezentanţii Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR). Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului şi a vizat o informare cu privire la măsurile de sănătate publică instituite de către Guvern şi Ministerul Sănătăţii în această perioadă. Oficialii AMRCR şi-au exprimat deschiderea de a reprezenta un canal de diseminare a materialelor informative ce urmează să fie transmise de către Ministerul Sănătăţii.

Vineri, 7 Februarie, 2020 - 10:55

„Zero plastic în Delta Dunării” este un proiect ambițios pe care WWF România și-l asumă anul acesta, alături de Lidl. Acțiunile vizează, pe de o parte, stabilirea unor măsuri integrate de management al deșeurilor din plastic din Deltă, și pe de alta, implicarea comunităților locale în colectarea responsabilă și reciclarea acestor deșeuri. Proiectul se defășoară în cadrul programului Lidl „Cu apele curate”.
 

Luni, 11 Noiembrie, 2019 - 14:05

Pentru al treilea an consecutiv, Lidl, în parteneriat cu UNICEF în România, susține copiii din comunitățile vulnerabile să aibă acces la educație incluzivă de calitate. Programul se adresează elevilor din comunități vulnerabile, pentru ca, pe termen lung, aceștia să poată avea acces la oportunități de dezvoltare și la locuri de muncă. Astfel, în perioada 11 noiembrie – 15 decembrie 2019, pentru fiecare jucărie achiziționată de clienți din magazinele sale, Lidl donează 1 leu către UNICEF.

Joi, 19 Septembrie, 2019 - 13:38

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui nou magazin în orașul Iași, pe data de 26 septembrie. Magazinul este situat pe Strada Bucium, Nr. 53E. Odată cu inaugurarea acestuia, se vor crea 20 de noi locuri de muncă. 

Luni, 16 Septembrie, 2019 - 12:24

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în orașul Timișoara, pe data de 19 septembrie. Noua unitate este situată pe Bulevardul Eroilor, Nr. 38. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.
Noua unitate din Timișoara are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 114 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.

Luni, 9 Septembrie, 2019 - 13:59

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine noi: unul în Deva, județul Hunedoara, iar celălalt în Fetești, județul Ialomița, pe data de 12 septembrie. Noua unitate din Deva este situată pe Calea Zarandului, Nr. 134A, iar cea din localitatea Fetești este situată pe Str. Călărași, Nr. 505. 

Miercuri, 21 August, 2019 - 11:13

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în București, pe data de 22 august. Noua unitate este situată pe Strada Energeticienilor și dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Miercuri, 14 August, 2019 - 13:27

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în orașul Moreni, pe data de 15 august. Noua unitate este situată pe Strada Căpitan Pantea Ioan, Nr. 21 și dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

Marţi, 13 August, 2019 - 13:43

Lidl scoate complet de la vânzare produsele de plastic de unică folosință și testează alternative pentru pungile de la raioanele de legume și fructe și brutărie 

Marţi, 6 August, 2019 - 10:08

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în București, pe data de 8 august, ajungând astfel la 31 de magazine în Capitală. Noua unitate este situată pe Strada Brățării, Nr. 2 și dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Luni, 29 Iulie, 2019 - 15:23

Point Public Affairs și GMP PR, parte din GMP GROUP, își extind portofoliul de clienți cu un nou parteneriat încheiat cu Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), instituția care reprezintă cele mai mari 18 companii de retail alimentar și nonalimentar din România, ce reunește nume precum Auchan, Artima, Brico-Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Hornbach, IKEA, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi și Selgros.

Luni, 15 Iulie, 2019 - 13:46

Cultură, arhitectură, muzee, tradiții și preparate cu gust adevărat românesc, pe care, pentru mulți dintre noi, nu le poate egala nicio altă bucătărie internațională: în 2019, toate drumurile duc la Sibiu, primul oraș din România care a fost capitală culturală europeană și care, anul acesta, a fost desemnat Regiune Gastronomică Europeană 2019. Aici, în inima orașului, Lidl și Mullen au construit Casa Lidl, locul unde vizitatorii redescoperă diversitatea și istoria gastronomiei românești, află despre tradiții uitate și învață despre meșteșuguri locale.

Luni, 15 Iulie, 2019 - 10:29

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin în Gura Humorului, județul Suceava, pe data de 18 iulie. Noua unitate, prima din orașul Gura Humorului, este situată pe Strada Bucovina, Nr. 54. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă. 

Joi, 11 Iulie, 2019 - 13:55

Pentru fiecare PET adus la Royal Bank of Plastic - stațiile de colectare selectivă de lângă Royal Market și Eco Stage, Lidl va dona câte 1 leu pentru renovarea castelului Bánffy. Inițiativa face parte din programul Environment First, prin care Lidl și Electric Castle și-au propus să reducă amprenta ecologică a festivalului.

Luni, 24 Iunie, 2019 - 13:08

Lidl inaugurează în București un nou magazin, care dispune de o suprafață verde de peste 2700 m²
Lidl continuă procesul de expansiune din România prin deschiderea unui nou magazin în București, pe data de 27 iunie. Noua unitate este situată pe Str. Străulești, Nr. 69 F, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Subscribe to lidl