Miercuri, 25 Noiembrie, 2020 - 18:05

de James Corbett

Cei care pledează pentru blocaje au văzut distrugerea și moartea pe care acele politici le-au realizat anul acesta și le trăim chiar acum.

Nu numai că oamenii sunt privați de mijloacele lor de trai și sunt forțați să măcine sărăcia ca rezultat direct al acestor opriri, dar acum adevărul incontestabil este că, dacă pledați pentru blocări, pledați pentru ca o parte din populație să fie condamnată la moarte .

Acest lucru nu mai este discutabil. Este chiar admis în mod deschis - deși luni prea târziu de Organizația Mondială a Sănătății.

Duminică, 15 Noiembrie, 2020 - 11:42

Austria a înregistrat recent o creștere accentuată a noilor cazuri zilnice de coronavirus și, potrivit presei locale, țara va trece de la restricții ușoare anti -COVID-19 la un blocaj complet de trei săptămâni. Blocajul este așteptat să intre în vigoare marți viitoare și să dureze până pe 6 decembrie.

Surse mass-media care au raportat dezvoltarea au citat un proiect de decret guvernamental.

Duminică, 1 Noiembrie, 2020 - 08:56

Un grup mare de tineri a început o demonstrație în cartierul popular Gamonal, din orașul spaniol Burgos, la începutul nopții trecute, ca protest împotriva impunerii lockdown-ului nocturn.

Protestatarii i-au încurajat pe cei care se aplecau pe ferestre să se alăture protestului, au blocat strada Vitoria, din centrul orașului și au dat foc containerelor de gunoi, pe care le-au răsturnat pe drum.

Sâmbătă, 31 Octombrie, 2020 - 20:23
Și semnează o petiție împotriva Guvernului pentru politicile impuse în criza de sănătate

Miercuri, guvernele federale și de stat ale Germaniei s-au întâlnit pentru a discuta despre noi măsuri în lupta împotriva coronavirusului, a raportat Business Insider.. Într-un document care a fost prezentat oficial la ședință, mai multe asociații medicale critică direcția guvernului. Documentul este semnat de peste 200.000 de medici generaliști, specialiști, medi

Miercuri, 28 Octombrie, 2020 - 18:51
„Noi cu masca, cu igienizare, iar autoritatile cu masuri”

 

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca nu suntem in situatia in care sa ne gandim la un nou lockdown si considera ca pandemia a fost gestionata bine pana in prezent.

Miercuri, 21 Octombrie, 2020 - 00:32
De acasă la serviciu și de la serviciu acasă

Și Guvernul spaniol urmează să pună în aplicare o curfewweb în zilele următoare care, adăugată la restricțiile deja aprobate în toate comunitățile autonome, va elimina libertatea de mișcare deja diminuată în trei cazuri: muncă, studii sau documente. Absența lecturilor critice cu privire la informațiile existente cu privire la pandemie și acceptarea contului oficial are puține precedente în stânga spaniolă.

Originea militară a termenului

Luni, 5 Octombrie, 2020 - 11:38

Titlurile de astăzi au anunțat că Donald și Melania Trump „au dat rezultate pozitive” pentru covid-19. Un altul susține că nouăsprezece mii de lucrători Amazon au „luat” covid-19 la locul de muncă. Ambele pseudostorii vor aprinde cu siguranță o altă frenezie mediatică absurdă.

Subscribe to Lockdown