Marţi, 16 Octombrie, 2018 - 10:52

Medicover – unul dintre principalii furnizori de servicii private de sănătate și de diagnostic din România – a finalizat procesul de achiziție a Centrului Medical Phoenix, o rețea de opt unități medicale private care oferă servicii de calitate superioară în zona Olteniei. În urma acestei tranzacții Medicover își extinde prezența într-o regiune cu un potențial ridicat de creștere. Aceasta este a treia mare tranzacție a grupului suedez în România în acest an după preluarea Spitalului Pelican din Oradea și a Centrului Medical Academica din București. 

Miercuri, 12 Septembrie, 2018 - 18:45

Medicover – una dintre cele mai importante companii  de servicii private  medicale din România a finalizat procesul de achiziție a Spitalului Pelican, principalul furnizor de servicii de sănătate din Oradea. În urma aprobării primite din partea Consiliului Concurenței pentru această tranzacție, Medicover devine liderul pieței de  servicii de sănătate din regiunea de nord vest a țării.

Joi, 5 Iulie, 2018 - 11:25

Medicover – unul dintre principalii furnizori de servicii private  medicale și de diagnostic din România a finalizat procesul de achiziție a Centrului Medical Academica. Tranzacția consolidează prezența Medicover în București, unde compania deține deja un spital, o maternitate și zece clinici.
Tranzacția prevede preluarea pachetului integral de acțiuni al celor două clinici Centrul Medical Academica din București, ambele localizate în zone rezidențiale premium precum Aviatorilor sau Pitar Moș.

Joi, 28 Iunie, 2018 - 12:00

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private și de diagnostic din România a ales proiectul The Bridge 2 pentru următorul sediu central al companiei.

Medicover a semnat o înțelegere pentru șapte ani care vizează închirierea unei suprafețe de aproximativ 4.500 mp din clădirea The Bridge 2. Mutarea va reuni toate entitățile din Medicover sub același acoperiș, respectiv Medicover, Asociația Medicover ,Synevo, Synevo Central Lab Clinical Trials și Software Development Competence Centre.

Marţi, 15 Mai, 2018 - 12:08

Medicover – unul dintre principalii furnizori privați de servicii medicale și de diagnostic din România a semnat o înțelegere pentru achiziția pachetului majoritar de acțiuni din cadrul Spitalului Pelican, cel mai important furnizor de servicii de sănătate din Oradea. Medicover devine astfel principalul furnizor privat de servicii medicale din nord-vestul țării, zonă cu o populație totală de aproximativ un milion de persoane.
Tranzacția necesită aprobare din partea Consiliului Concurenței.

Subscribe to Medicover